AGALAR kardesle bos verın yenı server bazı sıtelerden topladıgım bilgilere gore
ares te %15 lag dusucek
berasmus ta %30 lag dusecek
diez de % 40 lag dusecek
cyper da %80 dusecek
(beyler bu durumda benım sıze tavsiyem bos verın yenı sereverı
kardes bu bilgilerin kaynagını versen de bizde görsek..
quote:
Orjinalden alıntı: antogan
AGALAR kardesle bos verın yenı server bazı sıtelerden topladıgım bilgilere gore
ares te %15 lag dusucek
berasmus ta %30 lag dusecek
diez de % 40 lag dusecek
cyper da %80 dusecek
(beyler bu durumda benım sıze tavsiyem bos verın yenı sereverı
Ya bidakka xgenonun başı kelmi niye bizi eklemedin ayıp etmiş sinn
çok ilginç bir çalışma olmuş gerçekten.Bu bilgilerin nerden geldiğini merak ettim.Böyle olacağını sanmam.%15 %30 düşer de %80 düşmesi bana biraz saçma geldi.Muhakkak ki lag azalacak ama bunu oranlayabilmek zor v saçma bişey olur bence. (bu yorumlar benim görüşüm tabiki, yopici açan arkadaş yanlış anlamasın kendisine bi kastım yok)
Arkadaşım bu bilgileri dair bir site bire kaynak varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
çok ilginç bir çalışma olmuş gerçekten.Bu bilgilerin nerden geldiğini merak ettim.Böyle olacağını sanmam.%15 %30 düşer de %80 düşmesi bana biraz saçma geldi.Muhakkak ki lag azalacak ama bunu oranlayabilmek zor v saçma bişey olur bence. (bu yorumlar benim görüşüm tabiki, yopici açan arkadaş yanlış anlamasın kendisine bi kastım yok)
Bencede öle bi stats oluşturmak yanlış olur neye göre %80 azalıo ?
Herhalde saniyeye göre azalıor Bir ara 8dkka lag süresi saydım fazla diil ama olsun
sanırım mevcut lag ın %80 inden bahsedio arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: H@NCI
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
Bencede öle bi stats oluşturmak yanlış olur neye göre %80 azalıo ?
eskisine göre tabiiki
bunların hepsı fısıltı gazetesınden alınan bılgılermıs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme