Şimdi Ara

boşanıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deep Dream

http://forum.donanimhaber.com/m_57626881/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57626881

FIRST BLOOD !
  • ortada çocuk yoksa boşanmanda bir sakınca yok ama çocuğun varsa sakın boşanma çocuğu düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

boşalıyorum diye okudum

Ortak bi yol bulunsun can yanmasında birşey olmaz sıkma canını hocam

Aynen
  • siz ne yiyip ne içiyorsunuz merak ediyorum ki böyle bir ruh halindesiniz..
    arkadaş boşanma işi öyle kolay değildir. motonlaşmışmış da eve geç geliyormuşsun da.. sanki bu kadar evli insan her gün işten 5 de çıkıp birbirini kırbaçlıyor ardından buz hokeyi oynuyor.. ertesi gün baleye gidip mum ışığında havyar yiyor..

vala yav..

bi daha da evlenmeyin siz. kapat x e bas

2 kelimeyle boşanın ondan sonra da tülaayy seni çok seviyom..
  • Ben senin evli olduğundan şüpheliyim. Cool story deyip konudan çıkıyorum.
  • koca adamsın, düşünemiyor musun hiç ? al işten bi hafta izin, git onun patronu vs ile de konuş ona da süpriz bi izin al. Sonra bi hafta tatil ayarla, uzaklaşın her şeyden. Takılın kafanıza göre. Sessiz sakin, birlikte zaman geçirin, paylaşmayı yeniden keşfedin. Ayrılıyorum, boşanıyorum demek kolayınıza gidiyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

kavga dövüş yoksa devam edin evlilik monotonlaştığı için sizi çıkmaza sokmuş..sadece birbirinize saygı birazcık ilgiyle evliliğiniz yürür ilerdede cocuk oldumu hiç bir şey olmaz

tabi sizin kararınız

• Daha 20'li yaşlarda evlenirseniz olacağı budur işte.
  • Şmdi öyle birşey yazardım ki ama neyse ...
    Eşiniz başkasından hoşlansa ne hissederdiniz ?
    Belki de cool storydir ama yine de hiç hoş değil
  • kimse hayır dememiş , ilk hayır benden gelsin.

Ben Hayır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Şmdi öyle birşey yazardım ki ama neyse ...

Altyazı ne zaman çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Şmdi öyle birşey yazardım ki ama neyse ...

Altyazı ne zaman çıkıyor

Sen niye her konuda benim mesajlarımı alıntılıyorsun bırak peşimi üye Seninle arkadaş olmayacağım kabullen şunu artık

•  boşanıyorum

nedense aklıma bu geldi
  • arkadaşı da suçlayamıyorum yalnız bu ölmek üzere olan evlilikte çok başka nedenler vardır ama görüşüm sizin evlilik bence çok önceden bitmiş uzatmaları oynuyor.
    Öyle bir şey olması lazım ki o sevginiz yeniden canlansın. (çocuk değil tabiki)
  • ayrılıp napıcaksın dostum tavsiyem çocuk yapın ayrılık fikrini ortadan kaldırır.
  • Anlaşılan siz bu 6 senelik ilişkide ilk 4 sene zaten herşeyi yaşamış doymuşsunuz. Evlilik formalite icabı olmuş gibi.

Arkadaş çevresi dediğin, karı-kocanın genelde arkadaş çevresi ortak olur, sizinki biraz bekar evinde birlikte yaşamak gibi bir durum olmuş.
  • Eger cocuk yoksa bosanin cunku daha iki yilda bu hale geldiyseniz ileride az sikintili bir durumda bile ilk akliniza gelecek olan bosanmak olacak demek ki. Eger cocuk olursa ona yazik daha sonraki zamanlarda cunku.
  • Şu liselilere iyice uyuz olmaya başladım her konunun içine ediyorlar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57626881/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57626881

şu konunu görünce samimiyetine hiç inanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade8572

çok iyi yapmışsın bende 5 yıllık karımdan boşandım benim sevdiğim yemeği o sevmiyor onun sevdiği yemeği ben sevmiyorum birde onun arkadaşları genelde kıvırcık saçlı ve ben kıvırcık saçlıları sevmem düz saçlıları severim dedimki arkadaşların kıvırcık saçlı olursa bu iş yürümez dedim,oda benim arkadaşlarımı beğenmiyor benim arkadaşlarım hergün traş olmuyormuş bu yüzden anlaşamadık
    birde ben işten akşam 18.00 de geliyorum ama genelde eve gelirken 5 dakka gecikiyorum malum trafik işte ama karım bu durumdan dolayı boşanalım dedi
    yapcak bir şey yok hayat şartları işte

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.