Şimdi Ara

Bosch Banyo Aspiratörü 55 Sigara İçilmez Sticker 1 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Capi 100 luk normalde banyo tipi dimi bizim banyoda 120 delik te bu kucuk kalacak alsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Capi 100 luk normalde banyo tipi dimi bizim banyoda 120 delik te bu kucuk kalacak alsam
    120 lik olanını al ozaman 5 tl daha fazla, o kategoride göreceksin aynı markanın var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Bosch Banyo Aspiratörü / Fanı 1300 Serisi Beyaz 100 mm çap Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bosch-banyo-aspiratoru-fani-1300-serisi-beyaz-100-mm-cap-p-HBV00000GD90D

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Eywallah gorememistim saol

• Bunlar küçük tuvaletler için uygun olur, banyo da ve büyük wc de kullanmak için en az 200 mm çapında bir fan alınmalı arkadaşlar.

• Bu ucuz modelleri az elektirik yakar yavaş dönüyor, diğerleri daha hızlı dönüyor deviri yüksek elektirik fazla yakar ses fazla yapar, ortam büyük gaz fazla değilse en ucuzu yeterli, ama böyle bir şey hayat kurtarır, gazı farkedemiyorlar banyoda

• teşekkürler ihtiyaç vardı fazla düşünmeden aldım fiyatları düzelmişler bile..

bir 100mm bir de 120mm aldım hangisi uyarsa onu bırakır diğerini iade ederim..
  • Banyonun küçük penceresine monte etsem buharı dışarı atmaya etkisi olur mu? Banyodaki nemden dolayı tavanda küflenme oluşuyor. Faydası olur mu sizce? Bu arada fiyat artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydası olur, yere uydurmak için strafor denilen köpük malzeme oyularak kolay takılır, iş yerine de takacağım çalıştığım kısımdaki tozu dumanı atsın diye

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Ben 20 cm uzunlugunda kaucuk kaplama sari siyah renkli stanley marka yildiz bir tornavida almistim ama yaninda sigara icilmez stickeri almak aklima gelmedi

• SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    bu günmü kaça aldınız

• Ufacık stickera ne para veriyorsunuz
    alın bunu yazıcıdan çıkartın
    bantla duvara yapıştırın
    güncellenmiş 188 tl yazılı
    renkli yazıcı olursa daha iyi olur

Bosch Banyo Aspiratörü 55 Sigara İçilmez Sticker 1 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 4 Ocak 2020; 9:15:52 >
  • Hepsijet bu ürünleri getirdi gayet güzel

Bosch Banyo Aspiratörü 55 Sigara İçilmez Sticker 1 TL

Sigara içilmez sticker i basit yazıcıda üretmek imkansız kaliteli malzeme bu yuvarlak şekil kişisel hassasiyeti vurgulamak için yasal yeterliliği yok ama çok noktaya koyarak caydırıcı tesiri var, dünyanın her yerinde av parkları vardır ücretini verirsen hayvan öldürmene izin verirler, buna benziyor cezamı öderim her yerde içerim diyenin zihniyeti, tabi biz buna müsade edemeyiz, uğraşamayız diye kimseyi şikayet edip ceza aldırdığımızda olmadı adam gidiyor zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.