Şimdi Ara

Bosch BGS 5330R Elektrikli Süpürge Kutu açılımı Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir elektrikli süpürge almaya karar verdim. Forumun altını üstüne getirdikten sonra Bosch BGS 5330R modelini satın aldım ve bir kutu açılım videosu çektim. Alamk isteyenler baksın görsün diye. Bir kaç yorum da yapacağım. Soru sormak isteyenler olursa cevaplarım.

https://www.youtube.com/watch?v=iXCIoL8URng

Bosch BGS 5330R Elektrikli Süpürge Kutu açılımı Yorum

Benim için önemli olan bir kaç nokta vardı. Bunlardan ilki filtresi. Önceki kullandığım süpürgenin ortalığı toz duman etmesinden sonra bu filtre meselesi benim için birinci sıradaydı. Araştırdık Hepa filtreleri vs ile karşılaştık. Bu süpürgede Hepa 13 filtresi mevcut. Oldukça da memnunum. Dışarı toz kaçırmıyor.

İkinci olarak önemli olan şey ise Halı süpürme performansı. Şunu söyelyeyim 400-500 tllik süpürgelerin halı süpürme performansları çok düşük. Halı süpürme Performanları ABCDE şeklinde kategorize ediliyor. Bu model C kategorisinde. %83 temizleme yapıyormuş. Sert zeminde ise B kategorisinde.

Modelde filtreyi parçaları çıkarmadan temizleme kolu yapmışlar. Çeviriyorsunuz filtreyi temizliyor. Bunu otomatik yapan süpürgeler var. Bu modelde bu işlem manuel yapılıyor.

Bunun dışında güç ayarlaması mevcut. Maximum güçte çalıştırınca halıyı falan kaldırıyor. Resmen zemine yapışıyor. Bu sıkıntı yaratabilir. Çünkü güç sarf etmek gerekiyor. Burada dikkat etmenizi istediğim bir nokta var. Güç uygularken zeminden tozu toplayan uç aparat kıralabilir.

Ancak minimum güçte çalıştırıldığında ihtiyaç görüyor ve son derece kullanışlı. Ayrıca 71 dB gürültüsü var. Oldukça sessiz çalışıyor.

Toz hanesi 3lt. ve temizlerken dikkat etmezseniz heryer toz oluyor. o nedenle banyoda ya da balkonda halletmek lazım.

Hepa filtresi yıkanabilir deniyor ama öyle değil. kağıt bir filtre var. onu yıkarsanız kesinlikle erir gider.

Genel olarak süpürgeden çok memnunuz.

Sorusu olan varsa buyursun yardımcı olmaya çalışırım.

• Hayırlı olsun,bende bakıyorum çekim gücü iyi olan ve çok da pahalı olmayan bir makina.
    Mağazada baktım biraz 15 mt kablosu olan modeller var bu özellik ile bile açık ara önde gidiyor.
    Bosh kalitesine diyecek bir şey yok ama biraz pahalı,orta karar bir modeline bakacağım galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.