Şimdi Ara

BOSCH BGS52200 Elektrikli Süpürge (Toz Torbasız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: volkean89

şu an 52200ün fiyatı gittigidiyorda 645 tl civarı hatta 50 tl de puan veriyor. ama ordan almaktan çekiniyorum acaba kusurlu mudur outlet midir diye.
    biz arçelik orbital almıştık uzun bi süre once sessizliğine aldanıp ama aradan bıraz zaman geçince sesini yükseltmeye bşladı bize :) o yuzden sessizlik bi kriter değil bizim için.
    bu arada o üst modelde motor gücü 1200w kompressor yazıyor bunun hkkında bi fikriniz var mı?

Daha iyi bir motor, az güç harcayan, sessiz ama emiş gücü düşüşü yaşatmayan denebilir galiba. Daha Teknolojik olarak yorumladım, detaylı bilgim yok.
  • tekrar cok tesekkur ederim bugün yine sizi rahatsız ettim kusura bakmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı ürünü elinde olmadığı için tipik var olan ürünü ön plana çıkarmış, ben her iki ürün arasında bariz bir fark göremediğimden bu seriyi aldım.

• yoo ikisi de yanyana idi ama üst modeli çalıştırdı, emiş gücü de nedense düşük gibi geldi bir de 1200w kompressor motor hakkında bilgim olmayınca..
    dediğim gibi toz kaçırma olmamasını istiyorum alacagımm üründe o yüzden kullananlara danışmak istedim 52200 modelini..
  • şükür ki bi karar verip BGS52200 ü aldım gecen gün ve dediğiniz kadar varmış umarım ilk günkü performansı uzun sure devam eder. bu arada kutunun ıcerısınden filtrre temızleme fırçası çıkmadı bayısını aradım cıkmaz zaten dedı ama teyzemınkınde cıktı aynı model hem de. sizde var mıydı?
  • İyi günlerde kullan, temizleme önerilerine uyarsan performansın hep aynı kalır. Fırça ben de çıkmıştı ama sen nalburcudan yaklaşık 4cm genişlik 4cm uzun tüylü boya fırçası al, onunla daha iyi temizleniyor :) Ben öyle yapıyorum.
     BOSCH BGS52200 Elektrikli Süpürge (Toz Torbasız)
  • haha :D hiç aklıma gelmemişti gerçekten çok yaratıcıymış :)) teşşekkur ederım boyle ıyı bır urun almama yardımcı oldugunuz için
  • IQRI kullanıcısına yanıt
    bir de bana lazım evdeki bozuldu sanırım
  • .
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    Ben ne philips ne de bosch süpürge kullanan biriyim, samsung marka süpürge kullanıyorum ve ben de yeni bir süpürge arıyorum. Geçen gün çok detaylı bir inceleme yapamasam da şeklen gidip baktım burdaki bosch modeline ve philips marathona.
    Philips bana çok hantal ve büyük geldi. Çok fazla vaktim olmadığı için filtre sistemine, çekiş gücüne bakamadım açıkçası ama etrafımda marathon kullanan epey kişi var, çoğu performanstan memnun fakat birkaç kişi makinanın temizliğinin biraz uğraştırıcı olduğunu söyledi. Philips servisi de evdeki diğer ürünlerden biliyorum oldukça iyidir.
    Bosch ise görünüş olarak küçük,hafif ve kullanımı kolay gözüküyor. Evde de yer kaplamayacak bir model. Ben Samsung marka elektrikli süpürge kullanıyorum 6 yıldır. Filtresini de sık sık temizlerim,performansını çok etkiliyor makinanın. Bosch un filtre sistemini de o yüzden inceledim, onun da temizliği kolay gözüküyordu. Fakat toz haznesi biraz küçük geldi. Kullanan arkadaşlar bunun sıkıntısını yaşıyorlar mı bilemem. Performansını da ben bu konuda okudum. Bosch servis de son derece iyidir.
    Ben ebatının küçük olması,hafif olması,kullanımının-taşınmasının kolay olması nedeniyle bosch u tercih edeceğim. Bir de elektrolux var incelenmesi gereken, ama ben samsung servisinden memnun olmadığım için yeni makinamda servis de dikkat ettiğim bir konu. Biraz araştırmak lazım.
    Elektrik süpürgesi almanın bu kadar zor olduğunu da bilmiyordum açıkçası :)

• www.burdanelervar.com üzerinden yapacağınız alışverişler için geçerli aldığınız miktara göre geçerli 10tl,25tl ve 50 tl ' lik indirim kodlarım mevcuttur yararlanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
  • Merhaba, aynı süpürgeden bizde de var, alt tarafındaki etiketin fotoğraflarını atar mısınız, yedek parça için kod soruyorlar?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.