Bildirim
BOSCH BUZDOLABI YEDEK PARÇA
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bosch servisinden temin edebilirsiniz. -
Sadece kapağını satarlar mı?
Çekmece şeklince bir bölüm olduğundan tamamını satmaya kalkışırlarsa maliyeti yüksek olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak[Alper]
Sadece kapağını satarlar mı?
Çekmece şeklince bir bölüm olduğundan tamamını satmaya kalkışırlarsa maliyeti yüksek olur.
Maalesef tamamı olarak yenilenir. Benim bir tanıdığımın Siemens marka 9-10 yıllık buzdolabının kahvaltılık bölümü kırılmıştı. Servis yüksek rakam isteyince o da çok parçalanmadığı için silikon ile yapıştırmıştı. Pahalı gelirse sizde deneyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir kırılmışki japon yapıştırıcı fayda etmedi.
Ama silikon daha iyi sonuç verir diyorsanız onu da denerim. -
quote:
Öyle bir kırılmışki japon yapıştırıcı fayda etmedi.
Ama silikon daha iyi sonuç verir diyorsanız onu da denerim.
Deneyin çok parçalanmadıysa. Gayet sağlam oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
Japon yapıştırıcının tutamadığı kırık parçaları silikon tabancası ile yaptığım uygulama ile sapasağlam tutturabildim ve sorunsuz kullanıyoruz
Beni en az 100 lira masraftan kurtardın -
quote:
Çok teşekkür ederim.
Japon yapıştırıcının tutamadığı kırık parçaları silikon tabancası ile yaptığım uygulama ile sapasağlam tutturabildim ve sorunsuz kullanıyoruz
Beni en az 100 lira masraftan kurtardın
Ne demek, ben sadece böyle bir tecrübe yaşadığımız için çözümü söyledim. İşe yaramasına sevindim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X