Şimdi Ara

Bosch camasir makinasi icin yardim lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
23.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba,
    Burasi yeri mi bilmiyorum ama belki bilgisi olan olabilir diyerek bir soru sormak istiyorum.
    Bosch Maxx WFL 1410 camasir makinem var, fakat kulanim klavuzunu kaybettim, internetten ulasabilecegim bir kaynak bilen varsa paylasabilir mi ?
    Kullanim klavuzundan bakmak istedigim sey ise su; goruyorumki cogunlukla az kirli camasirlari makinanin tek gozune deterjan koyarak yikiyor cevremdeki insanlar, fakat ben hep iki goze koyuyorum ve 2 saat suruyor yikamasi. Tek goze deterjan koyarak yikamayi tarif edebilecek veya kullanim klavuzu onerebilecek herkese simdiden cok tesekkurler. Selamlar..

• Makinenizde "I" numaralı, yani sağdaki göz ön yıkama gözüdür.

Ön yıkama 60'C programı dışında bu bölmeye deterjan doldurmayınız. Aksi taktirde doldurduğunuz deterjan 1. durulama suyuna katılacak ve durulamanın başarısız olmasına neden olacaktır. Bu program dışındaki tüm yıkama programlarında sadece II numaralı bölmeye deterjan doldurulmalı.

Beyaz çamaşırlar için ön yıkama 60'C programını,

Kirli renkliler için renkliler 40'C,

Hızlıca yıkanması gereken az kirli renkliler için hassas 30'C programını önerebilirim. 50 dakika kadar sürecektir.

Daha kuvvetli yıkama için sentetikler 40'C seçilebilir, 75dak kadar sürer.

Makineniz 700 devirli giriş modeli olduğundan hızlı yıkama tuşu bulunmuyor.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Soruyu yöneltmiş olan ben değilim ama cevap için teşekkür ederim. Benim de aynı makine ile ilgili başka 2 sorum olacak: 1. Ben deterjanı soldaki göze koyarım hep, bu makinede deterjan çekmecesinin 3 kutucuğu var. soldan sağa 1. ve 2. kutucuklar aynı ebatta ama en sağdaki 3. kutucuk daha ufak. Biz yumuşatıcıyı sağ göze koyarız hep, en sola da deterjanı koyarız, hangi programda çalıştırırsak çalıştıralım hep böyle yaptık ama yumuşatıcı konusunda yanlışlık olduğunu ben de farketmiştim de nedenini ve doğrusunu bilemiyordum. Anlattıklarınızdan anladığıma göre deterjanı ortadaki göze koymalıyım öyle mi?
    2. Bu makinenin kapasitesi ne kadar? Ben sığdırabildiğimde yorgan kilim bile yıkadım fakat artık makine çok cızırtılı çalışıyor. Kapasitesi az olduğu halde yorgan kilim filan yıkadığımdan makineyi vaktinden önce eskittim heralde. Makine zaten çok eskidi, fakat yaşını hiç tahmin edemiyorum, tamamen unutmuşum hangi sene aldığımızı. Acaba modeline bakarak yaşı aşağı yukarı tahmin edilebilir mi?
    Candoğan Bey forumun başka başlıklarında 4-5 senedir donanımda yazdığınızı farkettim. Lütfen aramızdan eksilmeyin. Bu başlık oldukça eski ama cevap alabilmeyi umuyorum. Selamlarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.