Şimdi Ara

bosch camasir makinasi kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
12.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bn de was idos kullanıcısıyım 4 yıldır. Çamaşırıın suya çarpma sesi dışında başka bir ses duymuyorum yıkama esnasında. Oyle bir ses varsa da ben duymuyorum ki kulaklarım hassastır. Bir video çekip paylaşırsanız daha net yorum yaparız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynilyA

tespitiniz cok dogru tambur hemen kendini frenliyor
    beyazda renklide kopuk olmuyor sadece perdede biraz kopuk gorduk
    arkasina bakamadim Almanyami Turkiyemi bilmiyorum
    dediginiz gibi telefonda sesi gormeden makinayi kuran teknisyen her makinada bu ses var diyor once isitma sesi dedi simdi ekran kartinin yada motorun calisma sesidir diyor normaldir diyor
    gelip bakalim dedi 35 lira vermek istemiyorum deyince gelende bu ses nornal diyip gidecek deyince biz firmayi korumayiz dedi sorun varsa soyleriz dedi
    bende sizlerden ogrendigim kadariyla ses olmamasi gerektigini soyledim
    her makinada olur dedi bu ses gene ama bende siemens var bosch anneme aldim onda ses yok dedim gelip bakalim iciniz rahat olsun ama sorun yokyur eminim diyor

Deterjan miktarı yeterli gelmiyor da olabilir. Çünkü bizim yaptığımız renkli ve beyazlı yıkamalarda oluyor hatta bir fotoğraf paylaşmıştım "evinizde hangi marka çamaşır makinesi var..." konusunda. Havlular yıkanıyordu ana yıkamada su camın çeyreğindeydi köpük de hayli fazlaydı belki görmüşsünüzdür. Ben de karttan geldiğini düşünüyorum model farkından dolayı olsa gerek benim makinemde yok ama dayımın wat24480tr model makinesinde de vardı ben sesten çok rahatsız oldum. Şimdi siz servis çağırıp derseniz başkalarınınkinde çıkmıyor, seri farklı, model farklı der yine üste çıkar. Yine de gelip baksınlar.

• ne dersek diyelim servis kendini hakli cikaracak bir kulp takicak bencede
    motordan geliyor
    suyu isitirken yapiyor
    ekran karti ses cikarir
    butun makinalarda bu ses var
    normal sesi bu
    gibi seyler soyleyip gidecekler
    olan gene bana olacak ayak basti parasi 35 lira vericez olur oyle normaldir demeleri icin

• esas icime sinmeyen tarafi piril piril mis kokulu camasir goremedim henuz
    bugun basinda beklwdim bakmaktan basim dondu resmen
    deterjani aldigi gibi 2 dk gecmeden tahliye borusundan bosaltiyor defim ya duru suyla calkaliyor sanki
    cok duruyo az donduruyoe birde

3 yillik evliyim evimde butun beyaz esyalarim siemens hic memnun degilim bosch kampanya denk geldi aldim buyuk bir hata yaptim bile bile
    evimdeki siemens camasir makinam saolsun yepyeni esyalarimi yirtik pirtik yapti halen yirtmaya devam ediyoe olur oyle diyip gidiyoelar gelen teknisyenler

• 1 hafta once alinmis 3 gun once kurulumu yapilmis bu cihazi iade hakkim olamazmi

tuketici haklarina gitsem faydasi olurmu bilgisi olan varmi arkadaslar
    servis ariza kaydi yazarsa aldigim yer iade alacagini soyledi ama servis normal diyecegi icin cozum yolu lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: AynilyA

esas icime sinmeyen tarafi piril piril mis kokulu camasir goremedim henuz
    bugun basinda beklwdim bakmaktan basim dondu resmen
    deterjani aldigi gibi 2 dk gecmeden tahliye borusundan bosaltiyor defim ya duru suyla calkaliyor sanki
    cok duruyo az donduruyoe birde

3 yillik evliyim evimde butun beyaz esyalarim siemens hic memnun degilim bosch kampanya denk geldi aldim buyuk bir hata yaptim bile bile
    evimdeki siemens camasir makinam saolsun yepyeni esyalarimi yirtik pirtik yapti halen yirtmaya devam ediyoe olur oyle diyip gidiyoelar gelen teknisyenler

Program olarak hangisini kullanıyorsunuz ? Elde yıkama programı dışında çevrim harketi uzun bekleme kısa olmalı. Hatta allergy plus ve sentetik programlarında çok daha uzun süre çevrim yapıyor. Pamuklu programının başında çok fazla düşünen adam moduna geçiyor ama o da suyu süreyi en iyi şekilde ayarlamak için olan bir şey. Ayarlamaları yaptıktan sonra normal yıkama evresine geçiyor. Yani programların başlangıç aşamasındaki hareketlere pek takılmayın. Bazen sola yavaş sağa hızlı dönüyor bazen her iki tarafa yavaş dönüyor bazen de her iki tarafa hızlı ama kısa süreli dönüyor sonra kendi ölçümlerini yapıp normal yıkama adımına geçiyor. Bu süreç program başladıktan sonra ki 10-15 dakiyı kapsar genelde.

• AynilyA A kullanıcısına yanıt
    Umarım servis lehinize karar verir. İnternetten almayı düşünmediğim için alışveriş sitelerine bakmadım, hasarlı gelmesinden çekiniyorum. Dediğiniz gibi web ortamındaki fiyatlar daha uygun oluyor.
    Hocam alergy plusu seçip hassas durulamaya basın iyi yıkamaması imkansız ya da pamukluyu seçin ve hassas durulamaya basın bir video yükleyin görelim.

Alergy plus hassas durulamada 30 derecede havlularda bile koku problemi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 7 Ekim 2015; 23:18:02 >
  • bugun servis gelicek muhtemelen yok bisey diyip gidecek bakalim ne olacak

• geldiler alelacele bakup olur oyle dediler
    inverter mitor oldugu icin ekrankarti disinda bi sistem daha varmis o sesmis dedi
    kopuk olayi icinse kazan hacmi buyuk kazanin gorunmeyen kisminda kopuk kaliyor attigin camasirin cinsine gorede degisir dedi
    baskalarinda bu ses yokmus deyincede duymuyorlardir dedi

• kullanan bir arkadas duyuyor dayisinin nakinasinda bu ses var kendi kullandigi makinada bu ses yokmus ama dedim gene duymuyordur dedi
    hic icime sinmedi bu makina ama aldik bi kere kullanicaz artik

• İlgilenen herkese cok tesekkur ederim yorumlariniz yardimlariniz icin

Geçmiş olsun. Duymuyordur diye bir şey yok, benim de kulağım hassas dayımın makinesi wat24480tr ilk çalıştırmada duydum daha önce de yazmıştım dolaptan sandım ama makineye yaklaşınca makineden geldiğini anladım. Dün bizim makineye kulağımı dayadım yok yani öyle bir ses. Kulağımı dayayınca bir tek motor dönmeye başlayınca çok hafif motorun sesini duyabildim. Siz video çekebildiniz mi ? Forumdaki arkadaşlar da her makinede çıkar demiş ama ben o sesi duymasam benimkinden de çıkıyor demek ki ben duymuyorum derdim.

• kulak dayamayla duyulan bir ses olsaydi onwmsemwzdim zaten ama sinir bozucu bir ses tamburun gurultusu cok ama ondan daha fazla rahatsiz edici bu ses
    inverter motoelar boyle dedi hepsinde var dedi napalim geri veremedigime gore kullanilacak bu sekilde aryik video cwktim ama yukleyemedim

Bosch WAS28762TR, WAS28763TR, WAY28760TR, WAY24840TR ve WAY28862TR kullandım hepsi Alman üretimi Eco Silence Drive(Inverter Motor) lı idi. Hiç birinde böyle problem yaşamadım.
  • olmamasi gereken bur ses oldugunu bende biliyorum ama bosch kabul wtmedikten sonra yapacak bisey kalmadi maalesef

• eveli gun mutfagin perdeleri yikandi misafirimiz vardi perdeler kurumaya basladikca agir bir koku olustu mutfakta misafirimiz curuk yumurta gibi koku var mutfakta biseymi oldu dedi kokunun perdeden geldigini dusunemedik dun aksam salonun perdelerini yikadim astim sabah kalktigimda salonda ayni mutfak gibi pis kokuyordu odayi sarmis koku bu nasil olur mis gibi deterjan kokmasi gerekirken les gibi kokuyor oda resmen basina boyle bisey gelen varmi

• Böyle bir problem yaşadığın için üzüldüm arkadaşım..
    Ben de Siemens IQ serisinden almayı düşünüyorum biliyorsun, özelden yazmıştık, araştırma yaparken gördüm senin konuyu.
    Herkesin dediği gibi Siemens, Bosch, Profilo aynı üretimler.. Şimdi ben de düşünmeye başladım ne alsam diye..
    Her marka da problem yaşayan var, yaşamayan var, Elektronik işi biraz şans işi denmesi bundan sanırım.
    Tüketicinin 14 gün içinde iade hakkı olahyını biraz araştır istersen..
    Bu olay nedeniyle ben de hepsiburada.com'dan almayı düşünüyorum artık, Sorgusuz sualsiz iade hakkı var en azından..
    Bu makinayı düşünüyorum ama.????
    http://www.hepsiburada.com/siemens-wm10k210tr-iq300-a-8-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-MTSIEWM10K210TR

• İNCELEMEN DE FAYDA OLABİLİR....

TÜKETİCİ HAKLARI "Cayma hakkı"
    Resmi gazete
    Resmi gazete Tüketici kanunu

Gazete haberinden....

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının, mesafeli sözleşmelere ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemeyi amaçlayan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre tüketici, 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip olacak.

Cayma hakkı süresi, hizmet ifasına ilişkin sözleşmelerde sözleşmenin kurulduğu gün; mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ise tüketicinin veya tüketici tarafından belirlenen üçüncü kişinin malı teslim aldığı gün başlayacak.

Ancak tüketici, sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilecek.

Satıcı veya sağlayıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlü olacak. Tüketici, cayma hakkı konusunda gerektiği şekilde bilgilendirilmez ise cayma hakkını kullanmak için 14 günlük süreyle bağlı olmayacak. Bu süre her halükarda cayma süresinin bittiği tarihten itibaren 1 yıl sonra sona erecek.

Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde, varsa malın tüketiciye teslim masrafları da dahil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri iade edecek.

Satıcı veya sağlayıcı malı kendisinin geri alacağına dair bir teklifte bulunmadıkça, tüketici cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimi yönelttiği tarihten itibaren 14 gün içinde malı satıcı veya sağlayıcıya ya da yetkilendirmiş olduğu kişiye geri gönderecek.

Tüketici, cayma süresi içinde malı, işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun şekilde kullandığı takdirde meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu tutulmayacak.

Satıcı veya sağlayıcı, tüketicinin siparişinin kendisine ulaştığı tarihten itibaren taahhüt ettiği süre içinde edimini yerine getirecek, mal satışlarında bu süre her halükarda 30 günü geçemeyecek.

Satıcı, malın tüketici ya da tüketicinin taşıyıcı dışında belirleyeceği üçüncü bir kişiye teslimine kadar oluşan kayıp ve hasarlardan sorumlu olacak.

Sözleşme kurulmadan önce, sözleşme yükümlülüğünden kaynaklanan ve üzerinde anlaşılmış esas bedel dışında herhangi bir ilave bedel talep edilebilmesi için tüketicinin açık onayı alınacak.

Satıcı veya sağlayıcı, söz konusu yönetmelik kapsamında düzenlenen cayma hakkı, bilgilendirme, teslimat ve diğer hususlardaki yükümlülüklerine dair her bir işleme ilişkin bilgi ve belgeyi üç yıl boyunca saklayacak. Yönetmelik, üç ay sonra yürürlüğe girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 15 Ekim 2015; 15:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Lg'ye buzdolabında güvenim sonsuz ama çamaşırda maalesef pek güvenilir gelmiyor bana.

Bosch'u kaça almıştınız?

Bahsettiginiz
    Profilo 8 kg

Bize 9-10kg lazim(battaniyeler icin)
    Tavsiyenle cm1001ctr almistim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.