< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoradam09 -- 4 Temmuz 2024; 22:2:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bosch Çamaşır Makinesi Kendiliğinden Duruyor
-
-
rez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rez dediğiniz nedir
Yok mu bu konuda yardımcı olabilecek kimse acaba
Kart gibi. Bu soruna burada tahminden başka bir şey gelmez. Kontrol edilmesi lazım makinenin. Yani gören bir göz görecek.
-
ARKADAŞLAR KONTROLLER NETİCESİNDE SORUNUN ANAKARTTAN KAYNAKLANDIĞINI TESPİT ETTİM. FAYDALI OLMASI AÇISINDAN KONU İLE İLGİLİ VİDEO ÇEKTİM.
-
Bir 5 sene daha gider ozmaan bu sekilde muhtemel, parasini cikarir fazlasiyla ,acmisken rulmanlarida degistirseydiniz keske hazir vidali tamburmus ne guzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rulmanlarla ilgili bir sıkıntı var mı bilmiyorum hocam. Açıkçası değiştirmek hiç aklıma gelmedi.
-
Hocam entegreyi nerden aldınız? Bendeki klimanın üstünde 104z kodlu yuvarlak seramik kondensatör var. Onu bulamıyorum nette.
Servis çalışanı suyu tahliye edememesinden kaynaklı program süresinin uzayacağını söylemişti ki bizdeki durum tahliye borusunun bükülmüş olması idi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı model makina aynı sorun Güç kartı onarıldı. 10 gün stabil çalıştı. 10 gün sonra aynı arızayı tekrar yaptı. Hala serviste. Benim gördüğüm kadarıyla güç kartında normal dışı ısınma vardı. Tabi ısınmanın kaynağını bulamadım. Anladığım kadarıyla kart onarılsa bile sorun farklı bir yerden ise kart tekrar arızalanıyor 14 Eylül 2024 itibariyle orjinal sıfır kart 3600 TL Kartı temin etsem bile aynı arızayı tekrarlamasından çekiniyorum.
Benzer içerikler
- bulaşık makinesi suyu ısıtmıyor ve kurutmuyor
- bosch bulaşık makinesi çalışırken uğultu sesi
- bosch bulaşık makinesi tabanında su birikmesi
- en az şikayet alan buzdolabı markası
- çamaşır makinesine pamuk kaçtı
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- roborock h5
- en iyi çamaşır makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X