Şimdi Ara

bosch çamasır makinesi tavsiyesi acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftadır forumda dolanıyorum bir sürü kod aldım ardık sayfalarca not oluştu yıne de karar veremedim. lütfen bu işten anlayanlardan 1400 tl ye kadar, sağlam, rengi önemli deği,l sessiz, 8 kg ve programları kullanıslşı olan bi model tavsiyesi istiyorum evde bebek va rve camasırlar dag gıbı yığıldı

• yok mu bir ılgılenen yahuu cok acil...
  • Max bütçe yazınız once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 belkı 1500 fazlası olamaz. yukarda yazmıstımaradıgım krıterleri dıkkatınızden kaçtı sanırım. yardımedersenız gercekten buyuk sevaba gıeceksınız :)
  • wak24210 hakkında yorum bulamadım pek. bılgısı olan var mı? onu almayı dfusunuyorum
  • Profilo CM1201DTR alın ürün Almanya dan ithal sessiz fırçasız motorlu 10 yıl motor garantili Bosch fabrikasında üretiliyor
  • surmenoguzhan S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle electrolux 1286 lew o fiyata . Nedeni ise boschun sessiz en ucuz modeli 1700 yada 1800 tl
  • cevaplar ıcın cok tesekkurler ama profilo ve elektrolux bana cok guıven vermıyor (marka olarak) pek bılındık değil. ayrıca elektrolux servs durumu nasıl bılmıyorum corluda yasıyorum. yanı bu ozellıklerde bu fıyata bosch yok mu dıyorsunuz\. bırde wak24210 hakkında ne dusunuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmenoguzhan

cevaplar ıcın cok tesekkurler ama profilo ve elektrolux bana cok guıven vermıyor (marka olarak) pek bılındık değil. ayrıca elektrolux servs durumu nasıl bılmıyorum corluda yasıyorum. yanı bu ozellıklerde bu fıyata bosch yok mu dıyorsunuz\. bırde wak24210 hakkında ne dusunuyorsunuz?

Profilo, Bosch Siemens grubunun markası ve servisinede Bosch Siemens bakıyor. Yazdığım model Bosch un fabrikalarında üretiliyor Almanya dan ithal.

Ama illaki Bosch alacaksanız Eco Silence Drive motorlu modellere bakın derim. Profilo dada Eco Silence Drive motor un aynısı sadece değişik isimlendirilmiş aynı motor kullanılıyor.
  • Taviyeniz mantikli geldi peofiloyu aldim umarim.pisman olmam yorgan yikayalom diye aldik ama 9 kg yu nasil doldurucaz o da ayri mesele

• quote:

Taviyeniz mantikli geldi peofiloyu aldim umarim.pisman olmam yorgan yikayalom diye aldik ama 9 kg yu nasil doldurucaz o da ayri mesele

Hocam hayırlı olsun.. 👏👍 Kusura bakma cevabını göremedim cevap yazamadim ama bu ürünü önerirdim.Fotoda atarmisin

• quote:

Taviyeniz mantikli geldi peofiloyu aldim umarim.pisman olmam yorgan yikayalom diye aldik ama 9 kg yu nasil doldurucaz o da ayri mesele

Hayırlı olsun güle güle kullanın Profilo CM1201DTR aldınız değilmi gelince izlenimlerinizi aktarırsanız sevinirim

Ayrıca 9 kg diye 9kg çamaşır doldurmanıza gerek yok ne kadar çamaşır atarsanız ona göre su ve elektrik harcar makineniz Fuzzy Logic özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 25 Temmuz 2014; 0:53:33 >

• Tesekkurler felice forte. Yarin gelecek insallah, kurulumu da yarina ayarladim. Fotograflarini koymaya calusicam.kullandikca da izlenimlerimi burdan yazarim. Su fuzzy.. ozelligi cok iyiymis

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler lazpanyol. Kusur olmaz estagfirullah. Artik arastirmaktan bezdim ucune besine bosch una bakmadim aldim profiloyu. Fotograf ve izlenim paylasmaya. Calisicam

• quote:

Tesekkurler lazpanyol. Kusur olmaz estagfirullah. Artik arastirmaktan bezdim ucune besine bosch una bakmadim aldim profiloyu. Fotograf ve izlenim paylasmaya. Calisicam

😊😊😊👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.