düğün hazırlığı içerisindeyim ve buhafta içinde beyazeşya alışverişi yapılacak buzdolabı model olarakKGE58AW40 N modelinei almaya karar verdim, fakat bulaşık ve çamaşır makinesinde bir çok topik okumama rağmen kararımı veremedim özellikle çamaşır makinesinde bir çok model önerilmiş bunlar ;
bulaşık makinesindede sadece bir modelden bahsedilmiş 58m82
renk olarak beyaz tercihim olucak, çamaşır ve bulaşık makinesi seçiminde çok zorlanıyorum çünkü baba evinde bulaşık ve çamaşır gibi derdim olmadığı için hangi özellikler olması gerekir bilmiyorum, teknik vs bilgiler zaten yok tamamen sıfırım yani beyazeşya konusunda. yardımlarınıza çok ihtiyacım var anlayacağınız :) fiyat olarak 2000 tl'ye kadar olabilir ama iyi bir modelse 300 fazlaysa iyisi olsun 300 verilsin , yeterki uzun bir müddet kullanılsın.
şimdiden yardımlarını esirgemeyecek arkadaşlara teşekkür ediyorum ve cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
fiyat olarak belirttiğim rakam makine başınaydı toplam da 2000 tl değildi,
cevap verecek forumda arkadaşlar yok sanırım
WAS28840TR i-dos serisidir (Otomatik deterjan alma sistemi)
WAS20461TR WAS20763TR WAS28764TR Bu serilerin ise arasındaki farklar devir farklarıdır.
WAY serilerine bakmıyorum.WAS Almanya üretimi güzeldir.
Bende yakın zamanda evlenecek biri olarak WAS20763 modelinde karar kıldım. WAS20461 de alabilirsin arasındaki fark 16farklı leke çıkarma özelliği ve hafıza tuşlar. Onun dışında tüm herşey aynı.
Forumu ben aylardır okuyorum.Hiç kimse hiçbir makineden mennun değil. Biri çok övüyor diğeri kötülüyor falan. Ama ben şunu biliyorum BOSCH bir markadır :)
quote:
Orijinalden alıntı: By_C@BB@R
WAS28840TR i-dos serisidir (Otomatik deterjan alma sistemi)
WAS20461TR WAS20763TR WAS28764TR Bu serilerin ise arasındaki farklar devir farklarıdır.
WAY serilerine bakmıyorum.WAS Almanya üretimi güzeldir.
Bende yakın zamanda evlenecek biri olarak WAS20763 modelinde karar kıldım. WAS20461 de alabilirsin arasındaki fark 16farklı leke çıkarma özelliği ve hafıza tuşlar. Onun dışında tüm herşey aynı.
Forumu ben aylardır okuyorum.Hiç kimse hiçbir makineden mennun değil. Biri çok övüyor diğeri kötülüyor falan. Ama ben şunu biliyorum BOSCH bir markadır :)
topiği okuyup cevpa verdiğiniz için çok teşekkür ederim, karar vermemde çok yardımcı olucaksınız sağolun