Şimdi Ara

Bosch condens 2000 ile ilgili bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
37.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su sıcaklığı hep aynı düşük değerde kalıyorsa, kullanım suyu gidişindeki NTC sensörde ve/veya 3 yollu vanada sorun olabilir Yeni aldığınız için yetkili Isısan servisine göstermenizde yarar var...
  • Merhaba arkadaşlar.Evime bosh condens 2000w kombi taktırdım.Evim dublex toplamda 6m alt katta 5m üst katta toplam 11m petek bulunuyor.Termostat yok petekler direk bağlı.Isı derecesi olarak ilk 24 saat 60 derecede sonraki 6 gün 45 derecede kullandım ve 110 metreküp tüketim oldu.Bana biraz fazla gibi geldi sizin görüşleriniz nedir ?
  • arkadaşlar; benim sorunum elektrikler kesilince kombi(condense 2000), kalorifer suyu ve kullanım suyu sıcaklığını sıfıra düşürüyor ve elektrikler gelsede sıfırda kaldığı için kombi çalışmıyor. bu durum sizdede böylemi
  • Elimde bir condense 2000w kombi var kombi en fazla 1 aylık gaz bağlandığından beri su ısıtmakta sorun var suyu 1-2 dk ısıttıktan sonra ısıtmayı kesiyo bunun nedeni ne olabir ? hiç bir şekilde kullanım yokken kombinin gösterdiği sıcaklık seviyesinde 10 derecelik iniş ve çıkışlar oluyor
  • Bosch condense 2000w kombiye ilk kez su bastım. 1.5 bara kadar basmıştım ama su ısındıkça basınç 2.5 bar a kadar çıktı. Basıncı nasıl düşürebilirim?
  • Ark bende bosch condens 2000 almayi dusunuyorum evim 105 m takriben 5.5 m petek var herkez bisey soyluyor kafam iyice karisti ayrica bana onereceginiz baska yogusmali kombi var mi yardimci olursanoz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar evimde daha 4 aylık bosh condens 2000 var. Ilk zamanlar ısıyı 40 dereceye ayarlıyordum bu rakamın 5 derece üstüne çıkıp sonra duruyordu belli zaman sonra tekrar çalışıyordu. Şimdi ise 40 dereceye ayarlıyorum 40 a geliyor ve daha da ara falan vermiyor günlerce öyle yanıyor haliyle de gaz tüketimi de artıyor. Önceden durup çalıştığı zaman yogusma suyu cikariyordu düzenli olarak oda çok az denecek kadar azaldı. Oda termostati yok.bu neden olabilir.ben 5 gün kibrisa gitmiştim geldiğimde hava sogumustu gelince çalıştırdım hemen donma falan yoktu acaba sogukla alakası varmıdır. Servisi aradığımda bu normaldir diyor soğuk havada devamli çalışması.bana pek mantıklı gelmedi servisin söylediği çünki kombi hiç durmuyor ayarladigim rakama geliyor ne yukarı ne aşağı iniyor sabit o ayarda günlerce yanıyor. Sizden acil yardım bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden tesekkurler

• mac14 M kullanıcısına yanıt
    Kardeş hala elinde varmı bu trz200 lerden :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Creep3535

Kardeş hala elinde varmı bu trz200 lerden :-)

kardeş aradan geçmiş 4 sene durur mu
  • mac14 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş. Satış felan yapıyosun sandım da.tamamdır

• Arkadaslar condens 2000 kullaniyorum isitmada problemim yok ama ilk sicak.su acmada cok gec geliyor nedeni nedir ?? Petekler daha hizli isiniyor valla en arka oda benim banyoya su gelene kadar isiniyor :)

• sseydi selamlar,

Ben de aynı kombiden kullanıyorum çok memnunum yarı yoğuşmalı olduğundan tahliye borusundan az su akıyor doğrudur ama baca kombiden %10 yukarı eğimli olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.