Şimdi Ara

Bosch hakkında yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kmeric

Samsung buzdolaplarını ben de sordum geçen hafta sonu. Bana bekleyin bu ay sonunda yeni modeller gelecek dendi.. RSA1NTPE gardrop tipi için 1800 lira fiyat verildi.

Bu arada rt53 serisi samsung buzdolapları sanırım B sınıfı enerji tüketimli. O nedenle ucuz. Ancak görüntüsü hoş.

Çamaşır makinesi olarak bence iyi bir seçim wd7704c9c ancak fiyatı nedir? Ben silver nanodan taviz vererek WF8700RPA modelini düşünüyorum. Ancak kararsızım. Samsungların elmas kazan, airwash özelliği ve dizaynları çekici geliyor bana.

Bizim zaten yer problemimiz olduğundan buzdolabında fazla şeçeneğimiz yok fakat yeriniz genişse eğer ben de beğeniyorum gardrop tipi olanları. B sınıfı yılda 25 TL gibi bir fark yaratıyormuş bize söylediklerine göre, Bu da ayda 2 TL civarı eder ki bence önemli değil.

Çamaşır makinesinin fiyatı (wd7704c9c yazmışsınız c8c den farklı mı bilmiyorum) Darty'de 1659 TL Axcess e 5 taksit fiyatı, diğer kartlarda taksitte komisyon alıyorlar. Başarı online ın sitesinde 1685 TL.

http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=200&k_id=15&kn=%C7ama%FE%FDr+Makinesi

Tanıdık bir samsung bayiinden de fiyat alacağım daha uygun olur diye tahmin ediyorum. Yalnız eklemek istediğim birşey var WD7704C8C nin kazanı WF 8700 RPA nınkinden farklı. Kurutma özelliği olması nedeniyle standart kazan görüntüsünde. Elmaz kazan diye geçiyor özelliklerinde ama ne derece doğru bilemiyorum.

• Bir öneri...

Electroluxun EWF14781 7kg - 1400 devir ve inverter motorlu çamaşır makinası nakit 1310 tl imiş.... bu arda satıcı gözümün önünde makinayı çalıştırdı boş olarak tabi...ilk izlenimim lcd ekranı oldu..gayet hoşdu...ancak lütfen kulağınızı makinaya dayayın dedi adam..dayadım...ne duyuyorsunuz dedi..hiçbirşey dedim :) çok hoşuma gitti :D
    mayıs ayında gelecek olan EWF 10771 6 kg - 1000 devir inverter motor modeli ise 1230 tl olacakmış

bu arada tüm makineler ithalmiş... yurt içinde toplama falan değil...

bence düşünülebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmeric -- 16 Nisan 2009; 22:32:24 >
  • Sn. Candoğan bende fırsat olarak düşündüğün bir ürünü danışıcaktım. 2 adet ürün bakıyorum. Buzdolabı ve çamaşırmakinası..

Buzdolabnda samsung RT 58 EDEW modelini beğendik, ne söylersiniz.?

Çamaşır makinası için aslında benim ilk gözüme ilişen bosch maxx 7 serisi bir makina. 400-1000 devir seçenekli, yurtdışı montaj edilmiş. 7 kg kapasitesi tambur yan tarafı dairesel desenli, elektro worlde 1200-1299 civarı bir fiyattı..buna karşılık samsung 8700 RPA 7kg 1000devir beğendim ama ses yaparmı ? ve okuduğum yazılarda denge sorunu var denmiş..bu sorun bu modelde de devam ediyormu?bilginiz varmı? özellikle çamaşır makinası konusunda ne söyleyebilirsiniz?

teşekkürler.
  • Ben geçen ay aldım. Aldığım modellerde şu şekilde

KGN 57P71 BUZDOLABI
    WAE 244S1 ÇAMAŞIR MAKİNASI
    HSV 746055 FIRIN
    SGS 55M85 BULAŞIK MAKİNASI

Toplam 6000 ytl. Ne bileyim samsungun modellerine bakmıştım hiç ilgimi çekmedi soğudum adeta, buzdolabının kapağını açtığımda gördüğüm vidalar yüzünden samsungu geçtim. Arçelik , beko ve vestelden kesinlikle uzak durmalıyım diye doğuştan gelen bir özelliğim vardı bunlara da hiç yaklaşmadım. Ariston ile bi yakınlığım oldu fakat serviste pek olumlu bi taraf hissedemedim. Siemens ise tasarım olarak yetmedi.

Bosch aldığımdan hiç pişman olmadım.. Umarım kullandıkçada pişman olmam bunuda önümüzdeki senelerde göreceğiz.
    Bosch tavsiye edebilirim şimdilik...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.