Şimdi Ara

bosch KAN62V70NE mi, yoksa KGE58AL30N mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 ay ötelemeli ödeme kampanyası nedeniyle bosch yada siemens almak zorundayım.

boschun no frostu alınacaksa XL-yada XXL modelleri alınmalı, çünkü lg üretiyor deniyor, bu modellerden KAN62V70NE yi (gardırop tipi) gözüme kestirdim,
    yada boschtan low frost tavsiye ediliyor, o nedenle inox KGE58AL30N yi gözüme kestirdim.
    açıkçası ilkinin olmasını tercih ederim, sesinin yada elektrik tüketiminin fazla olması çok sorun değil benim için, tek endişem KAN62V70NE nin siemensteki karşılığı olan KA62NV70NE nin çin üretimi olduğu yönünde yazılar okumam. oysa bosch KA62V70NE nin üretim yeri hakkında net bilgiler bulamadım,
    yani özetle siemensin gardırop tipine çin üretimi diye sıcak bakılmıyor ama boschun gardırop tipine lg üretiyor diye sıcak bakılıyor ama benim bildiğim bunlar aynı fabrikadan çıkıyor

yardımcı olan olursa sevinirim
    teşekkürler

• Yanılmıyorsam ikisi de Çin üretimi. Yani Bosch ve Siemens arasında fark yok. Gardrop tipi dışarıdan hoş görünüyor olabilir ama ben kullanışlı bulmuyorum. Dondurucusu lüzumsuz yere geniş, soğutucusu da uzunlamasına hacme sahip olduğundan raf alanları küçük kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Yanılmıyorsam ikisi de Çin üretimi. Yani Bosch ve Siemens arasında fark yok. Gardrop tipi dışarıdan hoş görünüyor olabilir ama ben kullanışlı bulmuyorum. Dondurucusu lüzumsuz yere geniş, soğutucusu da uzunlamasına hacme sahip olduğundan raf alanları küçük kalıyor.
    cevap için teşekkür ederim. eşim gardırop tiplide ısrar ettiği için ve daha iyi modelleri daha pahalı olduğu için bosch KA62NV70NE aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafay

cevap için teşekkür ederim. eşim gardırop tiplide ısrar ettiği için ve daha iyi modelleri daha pahalı olduğu için bosch KA62NV70NE aldım.

Alıntıları Göster
    Ustad buz dolabından memnunmusun. kullanışlımı.. malzeme kalitesi nasıl..
  • quote:

Yanılmıyorsam ikisi de Çin üretimi. Yani Bosch ve Siemens arasında fark yok. Gardrop tipi dışarıdan hoş görünüyor olabilir ama ben kullanışlı bulmuyorum. Dondurucusu lüzumsuz yere geniş, soğutucusu da uzunlamasına hacme sahip olduğundan raf alanları küçük kalıyor.

Gardrop tipleri dışındaki buzdolaplarının derin dondurucu alanları ufak kalıyor ve ( duyduklarım kadarıyla söylüyorum ) ileride ayrıca bir derin dondurucuya ihtiyaç duyuyormuş bayanlar..

Bende Bosch kan62v70ne aldım bakalım.. Mayıstan itibaren kullanmaya başlayacağız inşAllah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMrE.sEn

quote:

Gardrop tipleri dışındaki buzdolaplarının derin dondurucu alanları ufak kalıyor ve ( duyduklarım kadarıyla söylüyorum ) ileride ayrıca bir derin dondurucuya ihtiyaç duyuyormuş bayanlar..

Bende Bosch kan62v70ne aldım bakalım.. Mayıstan itibaren kullanmaya başlayacağız inşAllah :)

Alıntıları Göster
    Merhaba, memnun kaldınız mı dolaptan?Bizde bundan almayı düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurcuk

Şuanda gayet memnunum..Çok fazla olmadı kullanmaya başlayalı, ama kullandığım kadarıyla memnunum buzdolabından.. Tek sıkıntısı kira evinde oturuyorsanız eğer ve mutfakta buzdolabı yeri varsa oraya sığmaması :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daikin Emura mi Shira Plus mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Şuanda gayet memnunum..Çok fazla olmadı kullanmaya başlayalı, ama kullandığım kadarıyla memnunum buzdolabından.. Tek sıkıntısı kira evinde oturuyorsanız eğer ve mutfakta buzdolabı yeri varsa oraya sığmaması :)

Alıntıları Göster
    ben de memnunum, bir sıkıntı yok, tek derdi dondurucunun fanı iki kere değişti ses yaptığından

• quote:

ben de memnunum, bir sıkıntı yok, tek derdi dondurucunun fanı iki kere değişti ses yaptığından

Çok şükür öyle bi sıkıntı yok bende..inşAllah olmazda..
  • eMrE.sEn E kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, bende aldım buzdolabını şu anlık memnunum inşsallah sorun çıkmaz.
  • quote:

Cevap için teşekkürler, bende aldım buzdolabını şu anlık memnunum inşsallah sorun çıkmaz.

Rica ederim..iyi günlerde, güle güle kullanın inşAllah.. :)
  • quote:

quote:

Rica ederim..iyi günlerde, güle güle kullanın inşAllah.. :)

Alıntıları Göster
    ben de düşünüyorum bu gardrop tipliden. ne malıymış, bir de bunda da buz kırma sesi filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anvil

ben de düşünüyorum bu gardrop tipliden. ne malıymış, bir de bunda da buz kırma sesi filan var mı?

Alıntıları Göster
    çindeki bosch fabrikasında yapılıyor,
    ben buz kırma sesi falan duymadım
  • Bu makinada bende düşünüyorum kullandıkça yorum atarsanız sevinirim.
  • mustafay M kullanıcısına yanıt
    Memnunmusunuz dolaptan acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Memnunmusunuz dolaptan acaba
    yukarıda bahsettiğim sıkıntıdan başka bir derdi yok,
    ben gayet memnunum ama bu işi beklenti meselesi,
    kimileri bu tip dolapları kullanışsız buluyor,
    4 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterli,
    derin dondurucu bölümü, ayrı satılan derin donduruculardan bile daha geniş,
    bence gidin görün sonra karar verin,
  • quote:

Teşekkür ederim acaba ek garanti paketi alınabiliyor mu bunu biliyor musunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Teşekkür ederim acaba ek garanti paketi alınabiliyor mu bunu biliyor musunuz.

Alıntıları Göster
    evet alınabiliyor tabiki,
    ama ben kaçırdım,
    yanılmıyorsam 4 yıl ek için 120 tl civarı idi.

• mustafay M kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkür ederim hayırlı günler
  • Bu buzdolabını kullanan arkadaşlar halen memnunlar mı acaba?ben de düşünüyorum çok kararsiz kaldım.satıcılar bunların kullanışsız olduğunu söylüyorlar.acaba 2 tencere rahatlıkla yanyana sigiyor mu?elektrik faturasında ne gibi değişikler oldu,gerçekten çok yakıyor mu?gardrop tipi modelde bosch ile profilonun farkı var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.