Şimdi Ara

Bosch KGE58AL30N mi? Beko B 9476 NMN mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzuzn zamandır kullandığımız Bosch marka buzdolabım arıza yaptı. Acilen bir buzdolabına ihitiyacım var . Fiyat olarak Bosch KGE58AL30N ve Beko B 9476 NMN uygun fakat bosch çin malı olduğunu duydum bekoyu bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beko B 9476 NMN bana göre alınmaz. Fiyatı hacim, özellik ve kalitesine göre çok fazla.

Beko'nun birebir aynısını Grundig markası ile GKNE4780 modeli olarak temin edebilirsiniz. Grundig Arçelik'in teknoloji marketler için özel çıkardığı marka. Fabrikası, parçaları ve servisi Arçelik-Beko ile birebir aynı. Grundig'in metal kapı sapı çok daha şık duruyor. Kapı içi raflarının malzeme kalitesli Beko'dan daha iyi. Sadece mavi ışık yok, o da zaten hiçbir işe yaramıyor. Grundig hem Beko'dan daha albelini, hem de 400TL kadar daha ucuzdur.

Bosch kesinlikle Çin malı değildir. Bunu kim söylediyse saçmalamış. Bosch'un bu modeli ülkemizde üretiliyor. Soğutma sistemi, hacim, kullanışlılık, tasarruf, sebze saklama uzunluğu, dondurma kapasitesi ve elektrik kesintilerindeki saklama süresi yönünden Beko'dan çok daha önde. Kısacası Beko'ya kıyasla hem sağlamlık, hem teknoloji, hem kullanışlılık hem de tasarruf yönünden çok daha iyi bir cihazdır. Tek dezavantajı derin dondurucusunda oluşan karlanmayı 1-2 yıllık aralıklarla eritmeniz.

Kısacası tercihiniz bence Bosch ile Grundig arasında olmalı.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pet_Bardak -- 13 Haziran 2013; 13:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Beko B 9476 NMN bana göre alınmaz. Fiyatı hacim, özellik ve kalitesine göre çok fazla.

Beko'nun birebir aynısını Grundig markası ile GKNE4780 modeli olarak temin edebilirsiniz. Grundig Arçelik'in teknoloji marketler için özel çıkardığı marka. Fabrikası, parçaları ve servisi Arçelik-Beko ile birebir aynı. Grundig'in metal kapı sapı çok daha şık duruyor. Kapı içi raflarının malzeme kalitesli Beko'dan daha iyi. Sadece mavi ışık yok, o da zaten hiçbir işe yaramıyor. Grundig hem Beko'dan daha albelini, hem de 400TL kadar daha ucuzdur.

Bosch kesinlikle Çin malı değildir. Bunu kim söylediyse saçmalamış. Bosch'un bu modeli ülkemizde üretiliyor. Soğutma sistemi, hacim, kullanışlılık, tasarruf, sebze saklama uzunluğu, dondurma kapasitesi ve elektrik kesintilerindeki saklama süresi yönünden Beko'dan çok daha önde. Kısacası Beko'ya kıyasla hem sağlamlık, hem teknoloji, hem kullanışlılık hem de tasarruf yönünden çok daha iyi bir cihazdır. Tek dezavantajı derin dondurucusunda oluşan karlanmayı 1-2 yıllık aralıklarla eritmeniz.

Candoğanbey bende size defalarca pm gönderdim,konu açtım fakat sizden bi öneri alamadım, 2 gün içinde dolap almam gerek LÜTFEN öneride bulununuz, 2000 tl kadar no-frost,inox,kombi eni 75 cm geçmeyecek şekilde buzdolabı arıyorum, ben 2-3 modele baktım 1.profilo 2.siemens profiloyu mağazasında inceledim dışyüzey güzel, içindeki mavi renk plastik,kalite olarak bosh ve siemens ten düşük kalitede. siz bu durumda ne önerirsiniz,lütfen bi öneride bulunursanız sevinirim

• Ben de araştırıyorum. Burada paylaşırsanız hepimiz faydalanıcaz. Markaya karar veremedim. Bosch-siemens-beko ve samsungun bazı modellerini inceledim. Zaten Bosch ve siemens birbirinin aynısı galiba tıpkı Arçelik ve Beko gibi. Modelleri buraya yazayım fikir verirseniz sevinirim.

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT59QBPN1/XTR-features

http://www.beko.com.tr/no-frost-buzdolabi-D-9487-NEXK-Buzdolabi.html

http://www.bosch-home.com/it/prodotti/frigoriferi/frigoriferi-combinati-nofrost/KDN46AI32.html

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/nofrost-kombi/KG57NST32N.html

Bunlar arasında kesinlikle şunu tavsiye etmem dediğiniz bir model ya da marka var mı. Düşüncelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Beko B 9476 NMN bana göre alınmaz. Fiyatı hacim, özellik ve kalitesine göre çok fazla.

pek ilgilenen yok.

• daha önce beyaz eşya araken bosch simens aeg ve profilonun türkiyede aynı fabrikada (ki fabrikasının tekirdağda ) üretildiklerini duymuştum. Bosch ana bayi de çalışan biri olduğunu söylemişti. Bosch türkiye için üretimi avrupa üretiminden kalite yönünden düşük demişti. Şahsen aslında samsung denemeyi düşünmedim değil ama cesaret edemedim. Bosch dan sasmam sanırım :)
  • Benim yukarıda eklediğim buzdolapları hakkında düşüncesi olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.