Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
38
Favori
326.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7. yıla girdik ilk günkü gibi mükemmel şekilde çalışıyor ve yiyecekleri uzun süre taptaze saklıyor.

Bugüne yanılmıyorsam 4 kez defrost işlemi yapmam yetti. En fazla 5'tir. O eritme işleminin temel amacı da aşırı karlanma değil, genel temizlik idi.

Koku yok, kuruma yok, bloklanma yok Low Frost en problemsiz kullanım şekli halen bana göre. Üşengeçler hariç :)
  • Merhaba arkadaşlar bende 2012 yılında bu modeli almıştım. Buzdolabım 1 yıl kapalı kullanılmadı. şu an kullanmak low frost yapan alt bölmenin tavanında ki tel azcik kireclenmis ve paslanmış. Bosch servis parçanın bütün olduğunu değişmediğini istersem merkezin belirlediği bir fiyata dolabı degistireceklerini söyledi. Değişim fiyatını ve hangi modeli vereceklerini bilmiyorum. Fakat dolabimdan memnundum.

Bunun yerine alınacak bu ayarda ne olabilir.

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

Simdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

7. yıla girdik ilk günkü gibi mükemmel şekilde çalışıyor ve yiyecekleri uzun süre taptaze saklıyor.

Bugüne yanılmıyorsam 4 kez defrost işlemi yapmam yetti. En fazla 5'tir. O eritme işleminin temel amacı da aşırı karlanma değil, genel temizlik idi.

Koku yok, kuruma yok, bloklanma yok Low Frost en problemsiz kullanım şekli halen bana göre. Üşengeçler hariç :)
    üşengeçler için ne önerirsiniz peki :)
  • Arkadaşlar, son 1 yıl içerisinde A+++ model Bosch KGE58AW41N ve Bosch KGE58BI44N alan var mı acaba varsa rica etsem hangi kompresör markası kullanılmış bakabilir mi? Candoğan Bey forumun biryerinde bu motorların inverter lü farklı bir kompresör olduğunu yazmış. Gerçekten farklı bir motor var mı? Eğer farklı değilse neredeyse 2 katı fiyat bayılmadan profilo bd3058w3vv modelini almak istiyorum. Acaba son zamanlar da Profilo da hangi marka kompresör kullanılıyor? Son 3 yıldır bununla ilgili bir bilgi de paylaşılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchacalls -- 16 Nisan 2018; 12:43:49 >
  • Bosch KGN76AI32N buzdolabi aldim 3.gun Suan memnunum urunumden gercekten şık ve genis ama bir sorum var normal fabrika isi ayari -18 ve 4 derece ama buzluk icin bence -18 biraz fazla soguk gibi geldi hazir kofte kabinin ustu hafif karlanmis -16 yapsam bir sorun olurmu sizce
  • candogan62 size birkaç sorum olacak;

1- Low frostlar artık eskisi kadar kaliteli değil diyorlar katılıyor musunuz?

2- Kombi tipi ve klasik model arasında kararsızım. Kullanış bakımından klasik tipten yanayım kendi adıma ama youtube da bir beyaz eşya ustası klasik buzdolaplarında soğutucu bölme ve dondurucu arasında bulunan strafordan dolayı koku oluşturma riskinden bahsetti ve kombi tiplerinde koku sorunu olmayacağını söyledi. Eğer doğru ise tercihim kombi tipinden yana olacak. Sizce de doğruluk payı var mı bu söylenenlerin?

3- Arçeliğin çift kapılı buzdolaplarında low frost özellikten bahsetmiyorlar. Acaba bunlarda yılda bir kezden fazla eritme gerekebilir mi, bilginiz var mı? Fiyatı bosch grubuna göre baya hesaplı. Arçelik 470520MB modelini önerir misiniz?

Arçelik 470520MB
    Bosch KGE58DW30N - muadili siemenste de var sanırım aynı
    Profilo BD3058W3VV

Bu 3 model arasında kararsızım. Öneriniz ne olur?

• quote:

7. yıla girdik ilk günkü gibi mükemmel şekilde çalışıyor ve yiyecekleri uzun süre taptaze saklıyor.

Merhaba,

Bizim dondurucu kısmı karla kaplı : ) bunun için defrost işlemini nasıl yapmak gerekiyor?

Bir de sebzeliğin altı haftada bir su doluyor. Hiç başınıza geldi mi?

Y A R D I M : )
  • Buzdolabı 5 para etmez servis ve marka ürünün arkasında durmuyor ya fahiş fiyata tamir yada yenisi parasına fabrikadan gönderim teklif ediyor en üstler soğutmuyor arkaya bişey dayanmıyor vs vs benim dolap 3 sene sonunda sizlere ömür inş sizinkiler bozulmaz benimki gövde kaçağından bozuldu yılda bir buzlarını eritmek suretiyle kapattığımda geri takınca kaçak verdi ve bi kere gaz basıldı 1 hafta sonra tekrar gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümit2018

Merhaba arkadaşlar bende 2012 yılında bu modeli almıştım. Buzdolabım 1 yıl kapalı kullanılmadı. şu an kullanmak low frost yapan alt bölmenin tavanında ki tel azcik kireclenmis ve paslanmış. Bosch servis parçanın bütün olduğunu değişmediğini istersem merkezin belirlediği bir fiyata dolabı degistireceklerini söyledi. Değişim fiyatını ve hangi modeli vereceklerini bilmiyorum. Fakat dolabimdan memnundum.

Bunun yerine alınacak bu ayarda ne olabilir.

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

Simdiden teşekkürler
    hocam bu modelin telleri böyle açıkta mı duruyor?
    aynı dolabın profilo markasında kapalı ççünkü

birde neden kireçlenme olmuş ki?

• dolap bir müddet kullanılmadı kapalı kaldı... biraz sildim öyle kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    siberturc kullanıcısına yanıt
    merhabalar,
    hortlatıcam ama ben de 7.yılında buzdolabı,

KApıdaki en alttaki şişelik RAfının fazla zorladık ve kırıldı patladı,

uygun fiyata nerden alırım acaba?

KGE58AW30N
  • konu uzun süredir pasif bir konumda,kullanıcı arkadaşlar yılların birikimi ile deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

konu uzun süredir pasif bir konumda,kullanıcı arkadaşlar yılların birikimi ile deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.
    Statik soğutmalı üründür kendileri.
    No frost modellere göre düşük elektrik tüketimi ile dikkat çekerler.

Iyi forumlar...
  • 8 yılı doldurmak üzereyiz. Halen sıfır gibi ve yüksek performansı ile çalışmaya devam ediyor
  • Teşekkür ederim arkadaslar.

Candogan üstadım pm attım size.
  • Ben de buradan aldığım tavsiyelerle 2014 yılında almıştım bu dolabı, çok şükür herhangi bir sorun yok.

2 ya da 3 kere temizlik amaçlı alt taraftaki hafif karlanmayı/buzlanmayı almak için erittik o kadar
  • quote:

Bahsettiğim yerin daha iyi anlaşılması adına bilgisayarımdan zamanında çektiğim fotoğrafları buldum, onları ekliyorum. Bahsettiğim delik bu.

Hatta deliğin kirli halini çekmişim :)
     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

Alıntıları Göster
    Allah razi olsun 5 sene gecmis mesajinizin ustunden ama 3-4 senedir canimi okuyan bir sorunumu cozdunuz, tekrardan tesekkurler

• Sizin bu mesajı alıntılamanız da benim sorunumu çözdü. İkinize de teşekkür ederim.
    Farklı bir zamanda gelecekler için not yazayım ben de. Sebzelik altında su birikme problemi olanlar yukarıda fotoğrafta görünen deliğin temizliğini yapmalılar. Şiş gibi bir şey kullanabilirler temizlik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 20 Haziran 2020; 13:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSs666

Allah razi olsun 5 sene gecmis mesajinizin ustunden ama 3-4 senedir canimi okuyan bir sorunumu cozdunuz, tekrardan tesekkurler

Alıntıları Göster
    İşinizi görmenize çok sevindim.

Buzdolabı 9. yaşını devirmek üzere. Halen ilk günkü gibi tertemiz ve harika çalışıyor. İnanılmaz derecede memnunuz.

Ürün şu an annemle babamın evinde, ben de onları ziyarete geldim. Buzdolabını görünce ne kadar iyi bir tercih yaptığımı tekrar anladım.

Bazı dangozların illa no frost olsun takıntısından dolayı bu modelin güncel versiyonunu iyice sadeleştirdiler. Keşke aynı donanımla satılsa halen. Ancak bana göre halen alınır bu dolabın güncel versiyonu da.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.