Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ / KGE58AW30N A++ (Candoğan Bey)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch KGE58AW40N A+++ mı? Yoksa KGE58AW30N A++ mı?

Arkadaşlar, %90 bu iki buzdolabından birini tercih edeceğim ama kararsızım...

Sebep olarak; 40N'in özellikleri harika ama inox modeli mecvut olmadığından nişanlımı kandırabilir miyim diye düşünüyorum ikincisi de diğerine oranla fiyatı biraz daha yüksek...

30N'in de özellikleri güzel ve inoxsu mevcut...

Neden illa inox derseniz, tüm mutfak eşyaları yine Bosch'un inox ankastre seti, çamaşır makinası hariç... Bu yüzden uyum açısından çamaşır makinasını ve buzdolabını da inox tercih etmek istiyorum. İnox açısından biraz daha ucuz olan 30'N mi tercih etsem yoksa model yüksekliğinden dolayı 40N'i mi tercih etsem arada kaldım..

Düşünceleriniz nedir, açıklamalı olursa sevinirim...

Ufak bir istek daha; çamaşır makinası olarak da tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Marka olarak Bosch öncelikli ve limit 1500 lira yı fazla aşmaması...

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunçsal

Bosch KGE58AW40N A+++ mı? Yoksa KGE58AW30N A++ mı?

Arkadaşlar, %90 bu iki buzdolabından birini tercih edeceğim ama kararsızım...

Sebep olarak; 40N'in özellikleri harika ama inox modeli mecvut olmadığından nişanlımı kandırabilir miyim diye düşünüyorum ikincisi de diğerine oranla fiyatı biraz daha yüksek...

30N'in de özellikleri güzel ve inoxsu mevcut...

Neden illa inox derseniz, tüm mutfak eşyaları yine Bosch'un inox ankastre seti, çamaşır makinası hariç... Bu yüzden uyum açısından çamaşır makinasını ve buzdolabını da inox tercih etmek istiyorum. İnox açısından biraz daha ucuz olan 30'N mi tercih etsem yoksa model yüksekliğinden dolayı 40N'i mi tercih etsem arada kaldım..

Düşünceleriniz nedir, açıklamalı olursa sevinirim...

Ufak bir istek daha; çamaşır makinası olarak da tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Marka olarak Bosch öncelikli ve limit 1500 lira yı fazla aşmaması...

Teşekkürler.

Hepsi inox olsun derseniz 30 ama benim için enerji tasarrufu daha önemli inox olsa ne olacak derseniz tabiki 40 modeli.30 modelinin inoxu bendede var o da çok tasarruflu ve memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.