Şimdi Ara

BOSCH KGN 56AI30 vs BOSCH KGN56AI40N vs siemens hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba buzdolabı seçimi için fikirlerinizi rica ediyorum.

Bosch ya da siemens marka düşünüyorum. ancak mağazalara gittiğimde su sekilde seyler duyuyorum aynı şirket grubuna ait olmalarına rağmen

Bosch için 3. dünya ülkelerinde , siemensin ise avrupa ülkelerinde satılmak üzere üretildiği gibi şeyler duydum. Bu iki markanın çok farkı varmıdır.

BOsch un KGN56AI30 modeli nasıldır veya alternatif olarak önerebileceğiniz ürünler nelerdir?

Son olarak markaların Servis ağları ve kullanıcı yorumları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: murat.y87

Arkadaslar merhaba buzdolabı seçimi için fikirlerinizi rica ediyorum.

Bosch ya da siemens marka düşünüyorum. ancak mağazalara gittiğimde su sekilde seyler duyuyorum aynı şirket grubuna ait olmalarına rağmen

Bosch için 3. dünya ülkelerinde , siemensin ise avrupa ülkelerinde satılmak üzere üretildiği gibi şeyler duydum. Bu iki markanın çok farkı varmıdır.

BOsch un KGN56AI30 modeli nasıldır veya alternatif olarak önerebileceğiniz ürünler nelerdir?

Son olarak markaların Servis ağları ve kullanıcı yorumları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim....

Siemens Bosch arcelik beko gibi aynıdır. Fark yoktur.Bu seri yeni çıktı pek bilgim yok ama ben olsam lg den kombi tip buzdolabı alırdım.Çok başarılı ergonomik cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazpanyol-61 forumda arastırmalarımdan sonra bosch ya da siemens dusunuyorum. lgnin hangi modelinden bahsediyorsun ve bosch a göre ne gibi artıları var..

arthur siemensin hangi modelini kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.y87 -- 14 Ağustos 2015; 16:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.y87

lazpanyol-61 forumda arastırmalarımdan sonra bosch ya da siemens dusunuyorum. lgnin hangi modelinden bahsediyorsun ve bosch a göre ne gibi artıları var..

arthur siemensin hangi modelini kullanıyorsun?

Lg liner inverter komprasorlu.Daha sessiz daha dayanıklı

http://www.hizlial.com/lg-gn-b559plczgc-b559plcz-453lt-nofrost-kombi-buzdolabi-a-enerji/10592058

Bosch Siemens tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murat.y87 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bosch Siemens ile ahım şahım farklar yok. Aradaki farklar fiyat farkı tasarım farkı ve son olarak da marka imajı. Eskiden Bosch içlerinde pahalı Siemens daha ucuz Profilo ondan da daha ucuzdu. Şimdi ise Siemens içlerinde en pahalısı Bosch daha ucuz Profilo ondan daha da ucuz. Ayrıca Bosch Siemens Profilo nun servisleri aynıdır aynı fabrikalarda üretilirler. Örnek olarak Siemens çamaşır makinenizin rezidans parçasını isteseniz Bosch mu verelim Siemens mi verelim diye sormazlar.

Seçtiğiniz buzdolabı mükemmel buzdolabı. Şundan da sonuna kadar eminim bence bu güne kadar B/S/H grubunun en kaliteli iyi ürettiği buzdolabı 193 cm yüksekliğinde yeni seri buzdolabları. Malzeme kalitesi raf düzeni ile harika mükemmel.

İki model arasında da enerji tüketim ses seviyesi(bundan ötürü kompresör farkı olma ihtimali olabilir) ufak tefek aksesuar farkları vardır. Açıkcası bunlar için 400₺ fark vermeye değmez ben olsam KGN56AI30 modelini alır geçerim.

Servis ağı Arçelik Beko dan sonra en yaygın servis ağı Bosch Siemens Profilo dur. Bu üç markanın da servisleri ortaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• KGN56AI30 bu modeli bende satın aldım ama aksiliklerden dolayı teslim almadım daha.Merdivenler dar diye ilk dolabı çıkaramadılar ve hafiften hasar verdiler dolaba.Şimdi yenisi gelecek .Nasıl çıkaracaklar bakalım.
  • @arthur @ kullanıcısına yanıt
    Konunuzu okumuştum sanırım arı vızıldaması gibi ses çıkarıyor. Kompresörden gelen bir ses aşırı rahatsız edici düzeyde değil bütün evde sesi duyulmuyorsa normal sayılır. Ancak aşırı rahatsız edici ise normal olmayabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @arthur @ kullanıcısına yanıt
    O zaman bilemiyorum. Daha bilgili arkadaşlara danışabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Merhaba;

Bosch Siemens ile ahım şahım farklar yok. Aradaki farklar fiyat farkı tasarım farkı ve son olarak da marka imajı. Eskiden Bosch içlerinde pahalı Siemens daha ucuz Profilo ondan da daha ucuzdu. Şimdi ise Siemens içlerinde en pahalısı Bosch daha ucuz Profilo ondan daha da ucuz. Ayrıca Bosch Siemens Profilo nun servisleri aynıdır aynı fabrikalarda üretilirler. Örnek olarak Siemens çamaşır makinenizin rezidans parçasını isteseniz Bosch mu verelim Siemens mi verelim diye sormazlar.

Seçtiğiniz buzdolabı mükemmel buzdolabı. Şundan da sonuna kadar eminim bence bu güne kadar B/S/H grubunun en kaliteli iyi ürettiği buzdolabı 193 cm yüksekliğinde yeni seri buzdolabları. Malzeme kalitesi raf düzeni ile harika mükemmel.

İki model arasında da enerji tüketim ses seviyesi(bundan ötürü kompresör farkı olma ihtimali olabilir) ufak tefek aksesuar farkları vardır. Açıkcası bunlar için 400₺ fark vermeye değmez ben olsam KGN56AI30 modelini alır geçerim.

Servis ağı Arçelik Beko dan sonra en yaygın servis ağı Bosch Siemens Profilo dur. Bu üç markanın da servisleri ortaktır

Ailemin ikamet ettiği yerde Siemens'in bayisi olmadığı için bende bosch almaya karar verdim gibi. 40N ile 30N arasından birini seçecektim ama sadece yakıt farkı için 400TL fazla vermenin ne kadar mantıklı olacağını düşünüyordum Bilgileriniz için teşekkür ederim.

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.