Şimdi Ara

Bosch KGN56VW30N (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
31.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gri nofrost kombi mumkunse kulplu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @arthur -- 11 Temmuz 2015; 23:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunlarada bir cevap alsaydim elektrik tuketimleri hakkinda yillik 325 kw
    Digeri yillik 215 kw arada nekadar fark var elektrik yakimi olarak cok farkedermi yillik ay olarak neye tekabul eder yaklasik ikisi..

(Yukarda yazdiklarima istinaden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @arthur -- 12 Temmuz 2015; 14:13:02 >
  • Hocam birde netten almicam yetkili bayiiden alicam..

• Merhaba arkadaşlar, birkaç haftadır buzdolabı araştırıyordum. Elemelerim sonucu en son LG ve Bosch da karar kıldım .
    Bu konuyu ve sizin mesajlarınızıda okuduktan sonra doğru tercihler yaptığımı gördüm. Velhasıl 2 gündür bayileri, internet satış sitelerini dolaşıyordum, sonunda bu sabah çarşıdaki Bosch bayine gittim ve KGN56VL30N aldım. Umarım iyi bir ürün çıkarda memnun kalırız. LG de çok güzel dolap ama tercihimi Bosch dan yana yaptım.
    Bosch un yeni ürettiği modeliymiş, henüz bayilere yeni yeni dağıtımı yapılıyor. Dün bayide yoktu ama bu sabah gelmiş, gittim inceledim güzel dolap. Sisteme henüz girmemişler, teslimat ve kurulum için salı gününe randevu aldım.
    Bayiden 2300 TL bonus card ile 9 taksit şeklinde aldım, nakitde 2200 e veririm dedi. Ayrıca ürünün çok yeni olduğu için kampanyalı tanıtım fiyatı olduğunu, ilerde belki fiyatının dahada artabileceğini söyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• boffin kullanıcısına yanıt
    Lg ne kadardi pesinde?bende begendim bu modeli neden bundan vazgectiniz?

• @arthur @ kullanıcısına yanıt
    LG B559PQCZ modelini sadece mediamarkt a bulabildim oda beyaz modeli. internette Bimeksde inox var ama ben bayiden almak istedim. Birde LG nin bu modeli 559lt brüt 453lt net hacim iken, Bosch 559lt brüt 505lt net hacime sahip.
    Aslında LG nin yeni modeli B559ELQZ i uygun fiyata ve rahatça bulabilseydim onu alabilirdim, bu modelinin net hacimi 499lt
    LG B559PQCZ inox modeli Bimeks internet üzerinden alımda 2100tl - 210tl hopi para hediyesiyle 1890tl ye alınabiliyor şuan. Çok uygun fiyat, alıcaktım ama net hacim litresi, üzerine yeni modelinin çıkmış olması ve internet üzerinden alınacak olması tereddüte götürdü beni. Birde almamam için kişisel bir sebep olan Made in China yazısı var.
    LG B559ELQZ inox modeli ise yeni bir model ve en uygun 2700tl ye var oda internette.
    Bosch un KGN56VL30N modeli henüz yeni üretiliyor, ve bayideki arkadaş uzun uzun özelliklerini anlattı, VitaFresh özelliğini çok övdü.
    Umarım sizde en kısa sürede aklınıza yatan, içinize sinen bir modeli alırsınız.

Buzdolabinizi iyi gunlerde kullanin hayirli olsun.
    Lg guzel fakat garanti uzatilmiyor sanirim bilmiyorum?
    Sizin aldiginiz modelin profilo ve siemens muadili hangi model oluyor acaba?bende lg ve siemens profilo bosch muadillerinin (559lt olanlar)arasinda kaldim benim tasarim olarak onceligim kombi tipi ve kulplu olmasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @arthur -- 12 Temmuz 2015; 17:44:35 >
    Hocam şu anda türkiyede 1 kwh elektrik tükettiğiniz zaman yaklaşık 40 kuruş ödersiniz. Belirtilen değerleri bu fiyatla çarparsanız yıllık ne kadar fatura geleceğini kestirirsiniz yaklaşık olarak.
  • Bugün bu buzdolabını aldım hayırlısıyla. Hemen kullanmayacağım. İnşallah memnun kalırım. İçime sinerek aldık. İnşallah ilerde bir sorun yaşamam.
    Öncelikle Teşekkür ederim.
    LG nin garanti süresi uzatılıyormu bende bilmiyorum ama 10yıl motor garantisi taahhüt ediyor. Bosch ise 3 yıl garanti +150 TL Karşılığında 4 yıl daha uzatabiliyormuşum. Üstelik bu hakkım 6 ay boyunca geçerliymiş.

Benim aldığım model ve bunların profilo Siemens karşılığı kombi tipi ama kulp yok, keza LG nin CZ ile biten modelide kulpsuz.
    İlla kulplu olsun derseniz LG nin QZ ile biten modeli kulplu. Boschda da kgn56Aw30n modeli kuplu (56A olan modeller).

LG B559EQQZ (beyaz) LG B559ELQZ (inox)
    Bosch KGN56AW30N (beyaz) , KGN56AI30N (inox)
    Siemens KG56NAW30N (beyaz) , KG56NAI30N (inox)
    Profilo BD3056W3AN (beyaz) , BD3056I3AN (inox)

Yukarıdaki ürünler kombi tipi 559lt ve kapı kulplu modellerdir. Ya LG seçeceksiniz yada BSP dan ulaşabildiğiniz herhangi birini seçin, iki türlüde pişman olacağınızı sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Merhaba arkadaşlar, birkaç haftadır buzdolabı araştırıyordum. Elemelerim sonucu en son LG ve Bosch da karar kıldım .
    Bu konuyu ve sizin mesajlarınızıda okuduktan sonra doğru tercihler yaptığımı gördüm. Velhasıl 2 gündür bayileri, internet satış sitelerini dolaşıyordum, sonunda bu sabah çarşıdaki Bosch bayine gittim ve KGN56VL30N aldım. Umarım iyi bir ürün çıkarda memnun kalırız. LG de çok güzel dolap ama tercihimi Bosch dan yana yaptım.
    Bosch un yeni ürettiği modeliymiş, henüz bayilere yeni yeni dağıtımı yapılıyor. Dün bayide yoktu ama bu sabah gelmiş, gittim inceledim güzel dolap. Sisteme henüz girmemişler, teslimat ve kurulum için salı gününe randevu aldım.
    Bayiden 2300 TL bonus card ile 9 taksit şeklinde aldım, nakitde 2200 e veririm dedi. Ayrıca ürünün çok yeni olduğu için kampanyalı tanıtım fiyatı olduğunu, ilerde belki fiyatının dahada artabileceğini söyledi.

Birkaç günlük kullanım sonrası yorum yapabilir misiniz? Ürünün rengi ne bu arada?

Birde kapısı açık unutulunca uyarı vermiyor diye bir şikayet vardı ona bakabilir misiniz? Tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 12 Temmuz 2015; 20:08:44 >

• Merhaba, elbette gözlemlerimi paylaşırım. Ürünün rengi inox, Çelik rengi. Beyaz olanı ile 140 tl'lik fark vardı.
    Alarmvarmış onuda test ederim ve özellikle sesinde bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 12 Temmuz 2015; 20:12:38 >
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kurulumda garantiyi 7 yıla çıkartmayı unutmayın sanırım 150 tl gibi bir ücretti zam gelmediyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: @arthur

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

http://urun.n11.com/buzdolabi/profilo-bd3056i3an-no-frost-buzdolabi-P64617958

Hocam bu bana onerdiginiz buzdolabinin siemens ve bosch modeli ne diye geciyor acaba?birde bunun kompresoru çin mi?

Tamam hocam pardon arkadas yazmis birbirlerinin modellerini sonradan gordum..
    Bunlarin kompresor olayi nasildir hocam kalitelimidir?

kompresör konusunda bir şey demek hatalı olur ama bu profilonun üst modeli o nedenle kompresör çin malı bile olsa kalitelidir
    bosch muadili
    http://urun.n11.com/buzdolabi/bosch-kgn56ai30n-559-lt-a-325kwh-no-frost-P66864788
    siemens muadili
    www.siemens-home.com.tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/buzdolaplari/KG56NAI40N?breadcrumb=freestandingfridgefreezers

• quote:

kompresör konusunda bir şey demek hatalı olur ama bu profilonun üst modeli o nedenle kompresör çin malı bile olsa kalitelidir
    bosch muadili
    http://urun.n11.com/buzdolabi/bosch-kgn56ai30n-559-lt-a-325kwh-no-frost-P66864788
    siemens muadili
    www.siemens-home.com.tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/buzdolaplari/KG56NAI40N?breadcrumb=freestandingfridgefreezers

Cok tesekkur ederim hocam bilgilendirmeleriniz icin,,,

• quote:

bosch muadili
    siemens muadili

Hocam son olarak profilo uygun diger muadilleri ona gore baya fiyatta farkedio sadece bunlarin arasinda tasarim farkimi var?

bence hiç bir fark yok tarasırımıda aynı birinin adı profilo biri bosch hepsi o yazılımlarıda aynı çünkü tüketim değerleride aynı belki küçük bir ihtimal boschta kompresör farklı olabilir ama sanmıyorum onuda gerisi raf dizayn farkı vb linkten ürünleri yakınlaştırın inceleyin ama ben profilo alırdım ikisi arasında

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/buzdolab%C4%B1-ve-derin-dondurucular/buzdolaplar%C4%B1/BD3056I3AN.html

http://www.bosch-home.com/tr/store/product/KGN56AI30N/KGN56AI30N

• Hocam mesaj attım ama size gitmediği için cevabı buradan yazıyorum. 2049 TL'ye beyaz rengini aldım. Bosch internet sitesi fiyatı 2269 TL idi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.