Şimdi Ara

Bosch KGN56VW30N (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
31.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arasira

Dolabın üstlerine ulaşmak zor mu.

arkadaşında dediği gibi üst rafın arkasına ulaşmak zor oluyor.
  • mavi_gece66 M kullanıcısına yanıt
    inşallah.
    teşekkür ederim.
  • arkadaşlar Bosch simens profilo kullananların bilgisi vardır aynı motora sahip buzdolapları sanırım.
    Profilo BD3056I3AN modelini aldım kurulumu yapıldı elmalı su ile temizledik 5 saat çalıştı eve geldiğimizde motor çalışmayı durdurmuştu boş çalıştığı için.
    içine biraz bişiler doldurduk kapağı kapattım daha sonra sanki dııııtttt diye çok sessiz bir siren sesi gibi ses geliyordu motordan arada kesiliyor sonra yine başlıyordu.
    bir süre sonra motor tekrar çalışmaya başladı. motora yaklaşınca motor sesi sanki hafif gıcırtılı gibi çalışıyor normalmi acaba boyle ses? ve şu siren gibi ses?
  • @Atl@s ve @candogan62 hocam merhaba, sizlere bir soru sormak istiyorum, daha doğrusu bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Beyaz renk Olabildiğince de büyük bir dolaba ihtiyacım var. Kafamdaki rakam 1.500 - 2.000 civarı ama daha iyi bir alternatif için 2500 gözden çıkartabileceğim bir rakam. Genişlik olarak 78 cm toplam alanım var, ama kapak tam açılması için alabileceğim en büyük dolap 74 cm olabilirmiş, hatta 70 olması daha uygunmuş. Bu durumda en uygun ürün gamı BSH 559 L'lik yeni ürünleri gibi gözüküyor bana fakat bu 559L dolaplar (Beyaz olanı) kaç çeşit olarak var. Farkları nelerdir :?

Bosch 'ta 2 çeşit var gördüğüm kadarı ile Kulplu ve pahalı olanı Kulpsuz ve ucuz olanı, aynısı Profilo'da 500 600 TL daha uygun fiyatlı.
    Bunların Bosch, siemens yada Proiflo olanların birbirlerinden herhangi bir farkı var mı :?
    Bu dolapları önerir misiniz yoksa daha iyi bir alternatif var mıdır piyasada :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu` -- 30 Ekim 2015; 18:01:30 >

• Bosch siemens profilı diyen bre cahil birşey bilmiyon bari milleti yalnış yönlendirmeyin bosch siemens aynı fabrika çıkışı fakat profilo öyle değil fabrikası farklı vede parçaları daha uygun kalite farkı var profilo ztn bsh bünyesine sonradan katıldı küresel bir firma bile değil alternatif piyasa ürünüdür bosch siemens phalı gelen müşterileri kaçırmamak amacıyla ğrogiloya yönlendirilir ama kalite olarak aralarında fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordufuk

Bosch siemens profilı diyen bre cahil birşey bilmiyon bari milleti yalnış yönlendirmeyin bosch siemens aynı fabrika çıkışı fakat profilo öyle değil fabrikası farklı vede parçaları daha uygun kalite farkı var profilo ztn bsh bünyesine sonradan katıldı küresel bir firma bile değil alternatif piyasa ürünüdür bosch siemens phalı gelen müşterileri kaçırmamak amacıyla ğrogiloya yönlendirilir ama kalite olarak aralarında fark var

Bosch Siemens Profilo aynı fabrikadan çıkar aynı bantta üretilir.

• Hayır farklı fabrikalardan çıkar onu geçtim kalite farkıda var bir firma hangi akla dayanarak aynı parçadan ürettiği ürünü bi firmadında pahalı satsında diğerinde ıcıza satsın? Bosch sirmens aynı bantta üretilir fakat profilo farklıdır

• quote:

Hayır farklı fabrikalardan çıkar onu geçtim kalite farkıda var bir firma hangi akla dayanarak aynı parçadan ürettiği ürünü bi firmadında pahalı satsında diğerinde ıcıza satsın? Bosch sirmens aynı bantta üretilir fakat profilo farklıdır

Ya su fabrika nerde Allah askina madem bu işin içindesin.

• quote:

Hayır farklı fabrikalardan çıkar onu geçtim kalite farkıda var bir firma hangi akla dayanarak aynı parçadan ürettiği ürünü bi firmadında pahalı satsında diğerinde ıcıza satsın? Bosch sirmens aynı bantta üretilir fakat profilo farklıdır

Dur sen uğraşma ben vereyim

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

İstanbul Merkez
    Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi No:51
    34771 Ümraniye, İstanbul – Türkiye
    Tel: +90 (216) 528 90 00
    Faks: +90 (216) 528 99 99
    kurumsal.iletisim@bshg.com

Çerkezköy Fabrika
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi, BSH Caddesi
    59501 Çerkezköy, Tekirdağ-Türkiye
    Tel: +90 (282) 748 

Aynısını profilodada bulabilirsin

• Sizin bukadar dar düşünceli olduğunuzu anladım siz gidin bilginizi kendinize saklayın bşklarına yaymyın yoksa senle acayip dalga geçerler git güzelim bi siemens bosch bayiisinede bu dediklerini de sana gülmekten bi ahl olurlar😆

• quote:

Sizin bukadar dar düşünceli olduğunuzu anladım siz gidin bilginizi kendinize saklayın bşklarına yaymyın yoksa senle acayip dalga geçerler git güzelim bi siemens bosch bayiisinede bu dediklerini de sana gülmekten bi ahl olurlar😆

Forum çocuk yuvasına döndü.Bisey demiyorum.

• Komedisin be kardeşim cahilliğini dışa vurdutma lütfen git bsh yetkilisini ara öyle susabilirsin belki

• quote:

Komedisin be kardeşim cahilliğini dışa vurdutma lütfen git bsh yetkilisini ara öyle susabilirsin belki

Şuan ne hale düştüğünün farkındamisin. Dediklerinin hiçbiri doğru değil

• Yahu şakamısın be abicim sen ben senin dediklerine mi bakim bsh marmara genel müdürüne mi abicim hastamısın nesin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

low frost (statik), no frost farkı
    candogan62 den alıntı;

Aradaki ana farkı şöyle açıklayayım;

Aslında iki ürün de aynı prensiple soğutur. Evaporatör denen parçada sıvılaşan soğutucu dolaptaki sıcaklığı alarak gaz haline döner. Evaporatöre soğutucu ünite diyebiliriz.

Statik modellerde evaporatör dondurucunun tavan, taban ve yan duvarlarıdır. Soğutucu bölmenin ise arka duvarıdır. Buzdolabı içini bu noktalardan soğuttuğu için zaten bu yüzeylerde karlanma olur.

No frost modellerde ise evaporatör sizin göremediğiniz alandadır. (genelde 2 bölmenin ortasında veya dondurucunun arkasındadır) Bu göremediğiniz evaporatörde oluşan soğukluk güçlü bir fan sayesinde buzdolabının içine üflenir. Soğutucu üniteyi görmediğinizden karlandığını da göremezsiniz. Ortalama 8 saatlik motor çalışma süresi sayılır ve bu süre sonunda buzdolabı durarak evaporatörü saran ısıtıcılar devreye girer ve buzları eritir. Sonra buzdolabı tekrar çalışmaya başlar.

Özetlemem gerekirse no frost buzdolaplarında karlanan yer gizlenmiştir. Gizlenen yerdeki karları da eritemeyeceğiniz için buzdolabı ısıtıcılarını devreye sokarak kendisi eritir.

No frost buzdolaplarında fan içeriye sürekli soğuk ve kuru bir hava üfler. Yiyecekler kuru soğuk havayla eşit olarak soğutulurlar. Bu kuru hava açıkta kalan yiyecekleri de kurutur.

Statik (no frost özelliği olmayan) buzdolaplarında yiyecekler soğuk bir duvara temas ederek soğurlar. Yani doğal bir soğutmaya maruz kalırlar. Bu yüzden genelde kuruma gözlenmez.

Karlanma 3-4mm kalınlığı aşmadığı sürece statik buzdolapları no frostlarla ortalama olarak aynı dondurma kapasitesi ve saklama süresine sahiptir.

bu da benden ;
    oluşan buzlanmayıda 1 veya 1.5 yılda bir içine sıcak su koyduğunuz bir kabı buzluk kısmındaki çekmece ve rafları çıkarıp koyun kapağı kapatın ve 5 dakika sonra buzluğun içini bezle silin ve çekmeceleri yerleştirin low frosttun temizliğigide bu kadar
    ama nemli bölgedeyseniz ilk tercihiniz no frost olsun tabi.

Hocam bu değerli bilgiler için teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu`

@Atl@s ve @candogan62 hocam merhaba, sizlere bir soru sormak istiyorum, daha doğrusu bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Beyaz renk Olabildiğince de büyük bir dolaba ihtiyacım var. Kafamdaki rakam 1.500 - 2.000 civarı ama daha iyi bir alternatif için 2500 gözden çıkartabileceğim bir rakam. Genişlik olarak 78 cm toplam alanım var, ama kapak tam açılması için alabileceğim en büyük dolap 74 cm olabilirmiş, hatta 70 olması daha uygunmuş. Bu durumda en uygun ürün gamı BSH 559 L'lik yeni ürünleri gibi gözüküyor bana fakat bu 559L dolaplar (Beyaz olanı) kaç çeşit olarak var. Farkları nelerdir :?

Bosch 'ta 2 çeşit var gördüğüm kadarı ile Kulplu ve pahalı olanı Kulpsuz ve ucuz olanı, aynısı Profilo'da 500 600 TL daha uygun fiyatlı.
    Bunların Bosch, siemens yada Proiflo olanların birbirlerinden herhangi bir farkı var mı :?
    Bu dolapları önerir misiniz yoksa daha iyi bir alternatif var mıdır piyasada :?

@Atl@s ve @candogan62 hocam merhaba, soru konsunda cevap verirseniz sevinirim. Cihazlar birebir aynı ise Profilo'nun beyaz Kulplu modelini, Kalite farkı var ise aynı fiyata siemens'in kulpsuz beyaz modelini alacağım.

• Kgn56vw30n bosh marka aldığımız buzdolabımız aralıklarla ikaz sesi veriyor bakalım bir çözüm bulunacak mı yarın servis gelicek

• Maviw M kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü mü hocam?
  • merhaba; bende arastırmalar sonucu gectiğimiz cuma günü gittigidiyor indiriminden faydalanarak profilo bd3056i3an modelini 2275 tl ye aldım. yazın düğün yapacağım için çeyizlik olarak sectik umarım pişman olmayız :)
  • Bosch kgn 76 AI 130 modeli hakkında bilgi sahibi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.