dün forumda bosch buzdolabı adında bir konu açmıştım, bir haftaya kadar çeyiz alışverişi için buzdolabı alacağız biranönce taksite girmek istiyoruz düğüne kadar bitmesi için.. no frost , kombi yada low frost hepsinin tam olarak ne anlama geldiğini ve ne istediğimi bilmediğim için yardımlarınızı almak istedim. ve low frost bosch bir buzdolabı almak en doğrusu diye karar verdim kendimce ( bosch no frost buzdolablarını pek önermediklerini gördüm forumda çünkü),kendimce diyorum çünkü henüz aileme söylemedim onlar niye no frost değil diye sorucaklar onların anlayacağı dilde bir açıklama yapabilmem konusundada yardımlarınızı bekliyorum.
bosch olucak tamam, low frost olucak , beyaz olucak, dondurucusu altta olucak ve fiyat konusunda sınırlamam yok ; bu şeçeneklerde memnun kalacağım (hernekadar beyaz eşya şans işi olsada şansımı arttırmak istiyorum sizler sayesinde ) model önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
(konuyu okuyup yorum yapan arkadaşlara bu düğün telaşına girmiş ve neyapacağını bilmeyen kıza yardımını esirgemedikleri için şimdiden çok teşekkür ediyorum...)
Lütfen konu açmadan önce açılan konuları takip ediniz.
konuyu farkettim aralık ayında açılmış ve son sayfalara baktığımda başlıktaki buzdolabı incelemesinin gayet dışına çıkılmış bir konu olmuş daha çok konusahibine başka marka ve modeller yardım sorularıyla dolu, başka marka değerlendirmek istemediğimden yeni konu açmanın daha mantıklı olabileceğini düşündüm