Şimdi Ara

Bosch servisinin verdiği fiyat doğru mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibocan_

quote:

Orijinalden alıntı: tde16

Bir kaç firma ile daha görüştüm verdikleri fiyatlar arasında çok fark var.Piyasayı anlayamadım gitti.
    Evet, binada yalıtım var.Yalnız pencerelerimiz büyük ve duvar boyunda.Petek boyu tavsiyenizi de not aldım.

Mersinde önerebileceğiniz dürüst bir firma var mı?

Kombi olarak bosch condens 2500 w kullanmayı düşünüyorum.
    http://www.bosch-climate.com.tr/bosch-urunler/duvar-tipi-gazli-cihazlar/yagusmali-kombiler/condens-2500-w.html

Siz ne kullanıyorsunuz?

Benimki yalıtımsız ve büyük daire olduğu için ariston genus evo hermetik kullanıyorum kombim cok iyi cok sessiz yalıtımlı olsaydı bina ariston class Premium yada genus Premium kullanırdım sanırım

Yalıtımlı olup olmama durumuna göre ariston seçimi mi yapılıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• disintegration kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Orijinalden alıntı: ibocan_

quote:

Orijinalden alıntı: tde16

Bir kaç firma ile daha görüştüm verdikleri fiyatlar arasında çok fark var.Piyasayı anlayamadım gitti.
    Evet, binada yalıtım var.Yalnız pencerelerimiz büyük ve duvar boyunda.Petek boyu tavsiyenizi de not aldım.

Mersinde önerebileceğiniz dürüst bir firma var mı?

Kombi olarak bosch condens 2500 w kullanmayı düşünüyorum.
    http://www.bosch-climate.com.tr/bosch-urunler/duvar-tipi-gazli-cihazlar/yagusmali-kombiler/condens-2500-w.html

Siz ne kullanıyorsunuz?

Benimki yalıtımsız ve büyük daire olduğu için ariston genus evo hermetik kullanıyorum kombim cok iyi cok sessiz yalıtımlı olsaydı bina ariston class Premium yada genus Premium kullanırdım sanırım

Yalıtımlı olup olmama durumuna göre ariston seçimi mi yapılıyor?

Hayır yalıtımlı olup olmamasının alakası yok ariston ile yukardaki arkadaş evinin yalıtımlı olduğunu söylüyor bende benim ev yalıtımsız dedim yalıtımlı olsaydı aristonun yoğuşmalı kombi modellerini seçerdim onu kastediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.