Şimdi Ara

Bosch SMS78M02TR mi SMS68N02TR mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu iki ürün arasında kararsız kaldım.

SMS78M02TR
    SMS68N02TR

SMS78M02TR modeli 6L su tüketimi ile dikkatimi çekti ancak fiyatı 1.839,00 TL. SMS68N02TR modeli ise 10L su tüketimli bir model 1.678,00 TL.

Bu tüketimler pratikte geçerli mi? Konu hakkında bilgili arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAssassin

Merhaba bu iki ürün arasında kararsız kaldım.

SMS78M02TR
    SMS68N02TR

SMS78M02TR modeli 6L su tüketimi ile dikkatimi çekti ancak fiyatı 1.839,00 TL. SMS68N02TR modeli ise 10L su tüketimli bir model 1.678,00 TL.

Bu tüketimler pratikte geçerli mi? Konu hakkında bilgili arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum.

Siemens SN26M284TR öneririm. Bosch SMS68N02TR ile aynı modeldir.

Verdiğiniz fiyatlar yüksek. Bu kadar paralar vermeyin.

Hatta hesaplı Profilo 6481MG alabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/profilo-bm6481mg-6-program-bulasik-makinesi-119339898

Kaliteli üründür. Diğer ürünlerin eşdeğeridir. Hatta biraz daha iyi.

6 litrelik su tüketen makinelere bakmayın. Çok az su ile bulaşık yıkanması sağlıklı değil. Biraz gösteriş artık.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim @eteksen. Evdeki diğer beyaz eşyalarım bosch olduğundan bulaşık makinesi içinde bu markayı tercih ettim.
    SMS68N02TR modeli medyamarkt internet sayfasında 1597 TL'ye satılıyor.

Sanırım bu cihazı tercih edeceğim. Sizce kalite olarak bu ürün yeterli mi?

edit: Açıkçası cihazın Alman üretimi olması ve içinin çelik olması dikkatimi çekti. 3üncü çekmecesi sanırım çatal bıçak için harcanan alandan tasarruf için konmuş olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAssassin -- 2 Temmuz 2014; 0:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAssassin

Cevabınız için teşekkür ederim @eteksen. Evdeki diğer beyaz eşyalarım bosch olduğundan bulaşık makinesi içinde bu markayı tercih ettim.
    SMS68N02TR modeli medyamarkt internet sayfasında 1597 TL'ye satılıyor.

Sanırım bu cihazı tercih edeceğim. Sizce kalite olarak bu ürün yeterli mi?

edit: Açıkçası cihazın Alman üretimi olması ve içinin çelik olması dikkatimi çekti. 3üncü çekmecesi sanırım çatal bıçak için harcanan alandan tasarruf için konmuş olsa gerek..

ALman yapımı ilk modeldir. Kaliteli donanıma sahiptir. İç zemini çeliktir.

Evet 3. çekmece altta epey yer açıyor.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yine de fiyat için biraz daha araştırma yapın.

• Bugün almaya gittiğimde aynısının yerlisini çıkardıklarını gördüm. İçi plastik kaplama.. Ama fiyatı daha uygun 1340 TL SMS68L02TR
    İki model de tükendiğinden satın alamadım. Bu model için ne dersiniz?

Birde 1450 TL SMS73L02TR modeli var.. L'li olanlar yerli.. ama ne avantajı/dezavantajı var bilmiyorum..

edit: SMS68N02TR'yi satın aldım.. Yardımınız için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAssassin -- 6 Temmuz 2014; 15:47:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.