Bildirim
bosch ve elektrolux çamaşır mak. tercih yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar evde kullandığım eski cihazım arızalandı ve ben yeni cihaz almak zorundayım. Hala yorum alamadım lütfen Candoğan, Lazpanyol ve diğer arkadaşlar kullananlar yardım edin lütfen -
Bence Bosch -
İkisinden de pişman olmazsınız.
Bosch'un artıları:
-Çamaşır doldururken kazanı tartıp deterjan miktarı önerme
-Sık kullandığınız 2 programı program düğmesinde size ayrılan 2 yere kaydederek tek hamlede çalıştırabilme
-16 farklı lekeye özel programın akışını lekeye göre baştan düzenleyen leke çıkarma fonksiyonları
-70 ve 80'C sıcaklıkları seçebilme
-Tambur hacmi brüt 65lt
Electrolux'ün artıları:
-Programın müsaade ettiği maksimum kilogram sınırını gösterme
-Seçtiğiniz program, süre ve sıcaklığa göre ne kadar ekonomik bir program seçtiğiniz hakkında bilgi verme
-Time Manager zaman yönetim özelliği sayesinde programın süresini 8 kademeli olarak değiştirebilme. (örneğin pamukluda 40dk civarından 3,5 saate kadar 8 süre var)
-Buharla kırışık açma ve buharla koku giderme programları
-Aqua Stop güvenli su giriş hortumu
-Tambur hacmi net 66lt
-
Yaklaşık 2 haftalık araştırmam neticesinde EWF1297HDW ELECTROLUX modeline karar verdim 1-2 gün içerisinde alacağım. Fiyat paylaşırsanız sevinirim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enjoy_76
Yaklaşık 2 haftalık araştırmam neticesinde EWF1297HDW ELECTROLUX modeline karar verdim 1-2 gün içerisinde alacağım. Fiyat paylaşırsanız sevinirim...
http://www.ankastreci.com.tr/Electrolux-EWF1297HDW-9-Kg-Yikama-1200-Devir-Lcd-Ekran-A-Enerji-Camasir-Makinesi%2CPR-1490.html?ref=akakce&v=1.60.5
Şimdiden hayırlı olsun...
-
Elektrolüx EWF1297HDW Elektroword de geçen hafta 1700 TL 3 ay erteleme 10 ay taksitle idi -
Bosch tan kesinlikle şaşmayın. Sonrasını da düşünün. -
quote:
Orijinalden alıntı: enjoy_76
makinayı aldınızmı..izlenimleriniz nasıl ...nereden kaça aldınız.......... -
tabı kı bosch -
aynen bosch -
"candogan62"ve anlayan arkadaşlar sorun arkadaşım buradaki yorumlardan tavsiyem üzerine Elektrolux EWF1297HDW makine aldı, ancak makine bazen sıkma esnasında kazandan takırtı, tokurtu şeklinde ses yaptığını söylüyor yanımda servisi aradık servis çamaşır dengesiz yüklenmiş ondan yapar o amortisör sesidir diyor. Bu cihaz da yük dengesini kendi ayarlamaz mı ve ona göre yıkamaz mı burda bir gariplik var ne dersiniz cihazda sorun olabilirmi. (Örnek pamuklu bişeyle kot pantolon atarsanız felan)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiberix01 -- 8 Kasım 2013; 14:13:10 > -
Makinenin alt plastik muhafaza kapağından ses geliyor olabilir. Servisi çağırıp sac ile temas ettiği noktalara silikon veya çift taraflı bant geçerse ses kesiliyor. Maalesef bu seride alt kapağı sadece tırnaklı yapmışlar, titreşim artınca kapak tıkırdıyor alttan. Benim başıma da geldi, dediğimi yapınca düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok üstad bu baya kazan dan gelen bir tokurtu diyelim. Dedim ya servisi beraber aradık herif çamaşırları düzensiz komayın makineye diyor. Benim bildiğim sıkma da çamaşırlar kazan duvarına yapışı dönmenin etkisiyle o devirde biryere savrulmaz. Yani servis görevlisinin bu ses amortisörlerin kazanı ayarlama sesidir arıza değildir demesi garip. Aynı oda da bi arkadşta da AEG var geçen yıl aldı o da arada aynı olayla karşılaştıklarını söylüyor.
Şimdi akla şu soru işareti takılıyor biri AEG diğeri Elektrolux olan bu cihazlar ilk çalışmada denge yük ayarını yapamıyormu bu sürekli olmasa da arada bir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hiberix01
"candogan62"ve anlayan arkadaşlar sorun arkadaşım buradaki yorumlardan tavsiyem üzerine Elektrolux EWF1297HDW makine aldı, ancak makine bazen sıkma esnasında kazandan takırtı, tokurtu şeklinde ses yaptığını söylüyor yanımda servisi aradık servis çamaşır dengesiz yüklenmiş ondan yapar o amortisör sesidir diyor. Bu cihaz da yük dengesini kendi ayarlamaz mı ve ona göre yıkamaz mı burda bir gariplik var ne dersiniz cihazda sorun olabilirmi. (Örnek pamuklu bişeyle kot pantolon atarsanız felan)
Bende burdaki yorumlara bakarak gidip siemens bulaşık makinesi aldım
hemde made in germany olanından rezilim
meğer bunların garantisi geçersiz, yedek parçaları fahiş fiyatmış
-
evet bende buradaki tavsiyelere göre elektrolüx çamaşır makinesi aldım 7-8 yıl evvel. bizim makinede de bahsettiğiniz denge problemi var. muhtemelen fabrikasyon/tasarımsal bir sıkıntı. sıkmaya başladığında bazen dengeleyemiyor kazanı çamaşır makinesi. paldur küldür sesler çıkarıyor,sonra sıkma devri arttıkça denge artıyor ve sesler azalıyor.
-
müdür 10yıllık muhabbeti hortlatmak nedir internette arattım bu modeli google amca dalga geçti benimle bir baktım ki 10yıl öncesinin makinesiymiş
-
aynen neredeyse 10 yıllık mevzu :D cihaz bozulunca düştük forumlara napak hacı
-
Hocam 8 yılda amortisörler ile yaylar eskimiştir muhtemlen. Servisi çağırın ya da elinizden geliyorsa parça temin edebilirseniz kendiniz de değiştirebilirsiniz.
Onun haricinde büyük kazan makinelerde genel olarak dengeleme problemi var, özellikle havlu çarşaf nevresim vs gibi çok su emen ağırlaşan çamaşırlarda düşük yük problem yaratıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X