Şimdi Ara

Bosch vs Siemens vs Beko [Çamaşır Mak. Tavsiye] (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hazır ÖTV indirimleri varken yeni bir model alalım dedik. 22 yıldır sapasağlam çalışan ama artık ufak tefek sıkıntılar veren Bosch marka WFB 2005 model çamaşır makinamızı yeni bir modelle değiştirmek istiyoruz. Üç marka arasında kaldık. Bosch ve Siemens kalite olarak tabiki tartışılmaz. Bir de yerli marka olduğu için yedek parça bulabilme avantajlarından dolayı Beko'yu da ekledik ama bu üç marka arasında bir sürü model bulduk.

Temel kriterler:
    1. 7-8 kg kapasite
    2. 1000-1200 devir
    3. Inverter motor (çok önemli)

Yalnız şöyle bir sorun var hangi modeller fırçasız (inverter) hangileri fırçalı motor bilmiyorum. Modellerin açıklamalarında da bu kısım belirtilmemiş. Almışken de yeni nesil motora sahip bir model olsun istiyorum. Çok elzem olmasa da su jeti olan bir model olursa iyi olur. Eğer su jeti olanlar 1500 üzerindeyse gerek yok olmasa da olur. :)

Bosch
    • WAT24460TR
    • WAT24480TR

Siemens
    • WM12T480TR
    • WM12T460TR
    • WM12T440TR

Beko
    • BK 8121 EY
    • BK 7101
    • BK 8101 E

Fiyatı mümkünse 1500'ü geçmesin. Çünkü 1300'e kadar bakılıyor ama duruma göre ben 1500'e tamamlayabilirim. Önereceğiniz başka modeller de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Mart 2017; 13:43:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar

WM12T480TR 1.285 Tl şuan bende.

Listenizde bu model yok fakat dahil etmenizi tavsiye ederim istediğiniz fiyat aralığında başarılı bir ürün

Nakit fiyatı kredi kartına da böle biliyoruz herhangi bir kart komisyon eklemeden dilerseniz görüşelim

Serdar Çetin

553 397 66 76

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.

Yukarıda listede belirttiğiniz modeli yazmıştım aslında sanırım gözünüzden kaçtı. Bu modeli araştırdım hocam fakat maks 8 olmasını isyor valide. Çok büyük olması bi dezavantaj olabilir mi? Bir de YouTube'da bir videoya denk geldim bu modelle ilgili. Inverter motor diye geçiyor ama acayip şekilde ses çıkarıyor. Bu modelin aynı özelliklere sahip 8 kg versiyonu WM12T460TR mi oluyor? O da bu şekilde ses çıkarıyor mu?

• 22 sene kullandığım marka ne ise ondan devam ederdim .
    Verdiğiniz listede en mantıklısı 10 yıl garanti ve fırçasız motoru ile WAT24460TR .
    Hem sessiz hemde enerji tasarruflu . Programları da gayet yeterli bence
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ayda ortalama bu modelden 250-300 adet satılıyor bizde,

Sorun çıkan 1-2 ürün olabilir. Fakat biz orana bakmak durumundayız👍

12T460 da aynı modelin 8 kg olanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 TL ye alınacak makine eski kullandığınız makine gibi sağlam olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yum yum -- 17 Şubat 2017; 8:28:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch ve Siemens aynı marka zaten bunlarda Almanya üüretimi olanlarda iç kısımdaki malzeme kalitesi daha iyi oluyor bu nedenle bu noktaya dikkat edebilirisn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yazan herkese teşekkürler. Siemens WM12T460TR modelini aldık.

@WaLLkHaN1905 WM12T460TR bahsettiğin WAT24460TR modelinin aynısı oluyor. Aynı şekilde fırçasız motora sahip. Aralarındaki tek fark birinin ismi Bosch diğerinin Siemens. Aslında gönlüm Bosch'tan yanaydı ama valide 22 yıldır Bosch kullandığı için Siemens isteyince Siemens'te karar kıldık. Zaten aynı fabrika ve kalitede oldukları için Siemens olmuş Bosch olmuş farketmiyor. Bosch bayisi nakit 1350'ye bıraktı Siemens 1250 dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Yorum yazan herkese teşekkürler. Siemens WM12T460TR modelini aldık.

@WaLLkHaN1905 WM12T460TR bahsettiğin WAT24460TR modelinin aynısı oluyor. Aynı şekilde fırçasız motora sahip. Aralarındaki tek fark birinin ismi Bosch diğerinin Siemens. Aslında gönlüm Bosch'tan yanaydı ama valide 22 yıldır Bosch kullandığı için Siemens isteyince Siemens'te karar kıldık. Zaten aynı fabrika ve kalitede oldukları için Siemens olmuş Bosch olmuş farketmiyor. Bosch bayisi nakit 1350'ye bıraktı Siemens 1250 dedi.

İncelemeni bekliyoruz o zaman.İlk izlenimlerin nedir bizimle paylaşır mısın?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Şimdiden iyi günlerde kullanın hayırlı olsun 👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.