sonderece güzel bir cihaz. tavsiye ederim ona rakip olarakta samsung ve lg nin üst seri 8-9 kg olanlara bakabilirsin.
bosch güzel bir marka.ama bütçene göre arkadaşın dediği gibi samsung veya lg ye falan bakılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
WAS20461TR modeli de, WAS20763TR modeli de fırçasız ecosilence drive motora sahiptir.
Farkları ne üstad?
Öncelikle herkese saygılar ailem çamaşır makinesi almak istiyor ancak henüz karar verebilmiş değiliz işim gereği ben de bu işlerden pek anlamam çok araştırma fırsatım olmadı ama bu iki model arasında kaldım (Siemens WM10S461TR-Bosch WAS20461TR modelleri ) ancak şunu söyleyebilirim bosch konusunda çamaşırlarda küçük delikler açtığı yönünde (yeni makinalarda bile var) çok şikayet okudum yardımcı olursanız sevinirim . Yanlış yere yazdıysam şimdiden üzgünüm o kadar çok başlık var ki burayı uygun gördüm..
birbuçuk senedir siemens 12s762 kullanıyorum ve bahsettiğiniz problemle hiç karşılaşmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: motoprak
candoğan bey , aradaki fiyat farkını hakedermi was20763 modeli ?
2 makinede var bizde bence etmez. ha şekil şemal olsun, ben makineleri full fonksiyon kullanırım diyorsan ehh olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme