Şimdi Ara

BOSCH WAW28560 9KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALDIM BURNUMDAN GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
12.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosch bayisimisiniz yoksa servisimi sizin bu bosch ilginiz bilginiz nerden geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nunkyy N kullanıcısına yanıt
    Bu lafı bir kez daha söylemeden önce lütfen bütün mesajlarımı okuyun ve hala aynı fikirde olursanız öyle söyleyin. Ben burda bosch savunuculuğu Yapmıyorum. Çamaşır ve bulaşık makinesinde favorim bosch olabilir. Ama ben burada size olacakları söylüyorum daha fazla beklentiye girmeyin diye. "Çamaşır ve bulaşık makinesinde" diye grup belirttim çünkü diğer ev aletlerinde bosch favorim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 28 Ocak 2015; 0:39:13 >
    Bir de Arçeliği dinleseydik

• arçelik makineniz kaç devirdi kaç devirle sıkma yapıyordunuz bu makinede 1000 devirde sıkma yapıyorsunuz onun için sizi rahatsız etmiş olabilir.
  • aserkut kullanıcısına yanıt
    Sanırım oda maximum 1000 devirdi bi ihtimal 800 de olabilir. Ya öyle tuhaf bi olay ki bi araba alırsınız son model herkes çok beğenir yarsır ama arka tekerden ince bi ses duyarsınız da herkesin gıbta ettiği bu arabada sizin içinizde bi hoşnutsuzluk olur bu küçük sesten böyle bişey. Belki anterde olmasından dolayı yankılanma çok fazla ama yıkamanın bazı bölümlerinde gelen tıkır tıkır ses kafama takılıyor
  • Bugün gelen teknisyenin söylediği gibi Mağazalar tüketicini çok büyük beklenti içine sokuyor. Biz mi çok büyük beklenti içerisindeydik acaba hiç ses gelmeyecek diye bekledik
    Dostum çıplak kulakla dinlemeden yorum yapmak zor. Ama kendiminkinden örnek vereyim yakın modeller. Motor vızıldama şeklinde ses veriyor duymak zor çamaşırın devrilme sesi geliyor sadece bir de dönerken bir tıkırtı var ama rahatsız edici değil ve motor sesi değil. Sanırım kazanı döndüren koldanmıdır artık ordan geliyor. Tekrar dikkatli dinleyeceğim. Büyük ihtimalle duyduğunuz ses normal.

• arasira kullanıcısına yanıt
    Ama arçeliği gönderdim onun kaydı yok sonra bide onu dinleseydik deme ::))
    Tekrar şimdi dinledim kayıtları ama burdan anlamak çok zor. Biz de arçelikten geçtik 23 yıllıktı. Bosch'un en çok hoşumuza giden yönü sessiz çalışması oldu. Bu kadarını da beklemiyorduk. Bosch varsa tanıdığınızda bir de ordan dinleyin isterseniz.

• şimdi siemens den sorumlu arkadaşa dinlettim makine tam dolu olmadığından ilk videodaki ses normal
    ikinci videodaki ses içinde kazanda bir sıkıntı olabilir dedi hangi bölgede olduğunuzu bilmiyorum ama bölge müdürlüğüne şikayetinizi iletebilir yada videoları bosch türkiyeye mail atabilirsin en son çarede almanya sitesine mail atman kesin sonuç alacağın nokta ise almanya olur onlar bizden daha ilgili bu konuda çözüm üretiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserkut

şimdi siemens den sorumlu arkadaşa dinlettim makine tam dolu olmadığından ilk videodaki ses normal
    ikinci videodaki ses içinde kazanda bir sıkıntı olabilir dedi hangi bölgede olduğunuzu bilmiyorum ama bölge müdürlüğüne şikayetinizi iletebilir yada videoları bosch türkiyeye mail atabilirsin en son çarede almanya sitesine mail atman kesin sonuç alacağın nokta ise almanya olur onlar bizden daha ilgili bu konuda çözüm üretiyorlar.

pm gönderdim bakabildinizmi
    ben de bu modelden alacaktım fakat sesleri duyunca tereddüte düştüm.

çünkü gördüğüm diğer modellerde bu takırtılar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mütevazi granada

Zaten ne geliyorsa Başıma bu çok incelememden geliyor. En az iki ay makineleri araştırdım en sonunda bunu buldum. Belki benim şansım,siz alırsanız nasıl olur bilmem ama Bosch almanyanın YouTube de yayınladı videolar var, bana millet çok doldurmuştum makineyi biraz Boşluk Kalsın diyor ama adamlar öyle bir dolduruyorlar ki hava girecek yer yok ve gram ses yok. Sağolsun bizim servis teknisyenleri Hakk'ını arayan müşteriyi pek sevmiyorlar. Onlar iyi sağlam dedilerse kabullenmek zorundasın. Birde Bosch anavatıı Alamanlara sorsak acaba kabulleniyorlarmı bu sesi. Sıkıysa iade almasınlar ayda değiştirmesinler. Şans işte uğraşacak biraz. Şunu anladım bazı kısımlardaki sesler normal birde makinemi bulunduğu alandan dolayı ses artıyor ama Kazan'ın tangurtusu kabullenilecek olay değil zaten hakem heyetine müracaatımızda Yaptım. Bosch Almanyayada mail gönderdim bakalım ne olacak.

• quote:

Hangi model alırsanız ALIN ama almadan önce bayii ile iade konusunda anlaşın. Ben bunu yapmadım şimdi uğraşmak zorundayım.
    mediamarkt daki çalışana takırtı olursa napacağız, forumlarda yazmışlar dedim. olmaz öyle bişey, makine daha yeni, ne zaman almışlar hemen dedi. öyle bir şey olursa servis gelir inceler dedi. servis de sorun yok der büyük ihtimalle sizde olduğu gibi. yani iade konusunda önceden anlaşmak da zor sanki.
  • quote:

mediamarkt daki çalışana takırtı olursa napacağız, forumlarda yazmışlar dedim. olmaz öyle bişey, makine daha yeni, ne zaman almışlar hemen dedi. öyle bir şey olursa servis gelir inceler dedi. servis de sorun yok der büyük ihtimalle sizde olduğu gibi. yani iade konusunda önceden anlaşmak da zor sanki.

En az üç aydır satışını yapıyor mediamarkt. Hangi akla hizmet daha ne zaman almışlar diye soruyormuş? Gerçi ben bayiiden aldım.
  • hocam burda yazan arkadaşlar tabi daha iyi bilirler bizden. Merak ettiğim makinenin sesini ölçtünüzmü? ölçtüyseniz kaç db çıktı acaba?
  • mütevazi granada M kullanıcısına yanıt
    Keşke tef felan videoyu açıp dinleseydin bu ses gelecekmi diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

hocam burda yazan arkadaşlar tabi daha iyi bilirler bizden. Merak ettiğim makinenin sesini ölçtünüzmü? ölçtüyseniz kaç db çıktı acaba?

Desibel ölçümünü ben nasıl yapayım bu özel cihazlarla yapılan bir işlem. Zaten sıkıntı ikinci videodaki ses gelen tıkırsın diğerleri hem ortamdan nemde videodan Kaynaklı normale yakın.
  • Google play iTunes bunlardaki programlar sağlık olmaz eğer kastınız bu programlar ise
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.