Şimdi Ara

bosch way 24760 inceleme arastırma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @hayal79@

quote:

Orijinalden alıntı: salih 4

bugün way 28760 modelinin siparişi verildi 24760 ın bir model üstümüdür 1400 devirli olmasının dışında farklar nedir?

Hayırlı olsun bildiğim kadarıyla fark yok devir sayısı dışında tabi

hayal 79 size bir sorum olucak toz deterjanda dozajlamayı nasıl yapıyorsunuz?deterjan paketinin önerdiği gibi yapıyorum köpük tespit edildi diye yazıyo ekranda mesela 5kg %75 deterjan miktarı yüzdeyi nasıl ayarlıyoruz 100ml üzerindenmi ayarı tutturamadım bir türlü
  • bende bu makinaya karar kıldım fakat şu amortisör olayı kafamı karıştırdı.bosch a mail aticam bakalım geri döneceklermi.
  • haberdar edermisiniz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut.85

haberdar edermisiniz lütfen

evet çelik değil dedi telefonla aradılar.lakin kullanılan malzemeninde çok iyi olduğunu vs söyledi. her makinanın farklı ihtiyaçlar için yapıldığını idos serisindede plastik amartisörlü modelelr olabileceğini söyledi.

ayrıca kirlilik sensörüde yok sanırım bu makinada sitesinde öyle yazıyor.
  • Tüm BSH grubu plastik mı kullanır ? 2002 deki makinem Bosch WFR120A EXCLUSİV bu da mı plastik amortisor? MİELE ler hala Çelik kullanmaktalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch un tamburunda damla şeklindeki bölümde bulunan deliklere elimi attığım zaman sanki kesici çapaklıymış gibi hissediyorum..Bu durum aynı tambura sahip diğer modellerde de mevcut gibi...Bu durum çamaşırlarda delinme ve yırtılmalara neden olmuyor mu acaba?...Bu tambur hem was hemde way serilerinde aynı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmax141

Tüm BSH grubu plastik mı kullanır ? 2002 deki makinem Bosch WFR120A EXCLUSİV bu da mı plastik amortisor? MİELE ler hala Çelik kullanmaktalar

Bosch WAY24840TR I DOS da Miele nin bu video daki çelik amortisörlerinden var Video da yan duvar açık kısımdan görününce bakabilirsiniz aynı amortisör var Bosch WAY24840TR I DOS ta Video da ki cihaz W5872 yada W5874 sanırım

@Cmax141

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 13 Eylül 2013; 17:45:57 >

• Bende dün aldım.way 24760. Inşallah memnun kalırız. Yarın gelip kuracaklar. Ilk defa bosch kullanacağız. Aslında was 24765 almaya gittim. Ama nasip bunaymis.

• lament L kullanıcısına yanıt
    Ayni cihazin kaporasini verdim ama hic bilgi yok nette sıkintili bi model midir yardimci olabilir misiniz acill @lament

• meteorolojist M kullanıcısına yanıt
    Hocam hanım 1.5 senedir makinayı kullanıyor. Cok memnun makinadan. İyiki bunu almışız diyoruz. İcin rahat olsun makine verdiğin parayı sonuna kadar hakkediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lament L kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler ödemeyı yaptık benimki siemens 12y7x0tr modeli sizin makinenin inoxu 15 gun sonra falan taşınacaz izlenimlerimi paylaşırım
  • serdarctmn S kullanıcısına yanıt
    serdar bey 2100 e geldi nakit
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.