Şimdi Ara

Bose Companion 2 Series II hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı, yurtdışı fiyatlarnı göz önüne alarak buna alternatif yine 1.1 ne önerirsiniz?

http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W/ref=pd_bbs_sr_10?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205858721&sr=8-10

• boşver boseyi o marka tüüü kaka bir marka ACOUSTIC ENERGY AEGO-M al bak forumda 4-5 kişi kullanıyor çok yaygın boşver boseyi....Ben şimdiden söyliyim de nasıl olsa bugün yarın buraya da bunun gibi bişeyler yazarlar...

Kardeş bu forumda bose için yardım bekleme kimse yardım etmez sana kendi sınıfında dünyanın en iyisi (minimum alan maksimum performans) ama burdakiler kabullenemiyorlar neden mi kabullenmiyorlar PAHALIYMIŞ...Evet pahalı ama BOSE alıyorsunuz mesela creative 2.1 satıyor L3800 230 YTL BOSE GARANTİSİZ 400'e veren yerler var Companion3'ü...Hangisini tercih edersin tabii ki Bose....

2.0 sistemler arasında çok iyi bir yere sahiptir mid ve tiz ağırlıklı ve inebildiği frekans aralığı tabiki dar sub olmadığı için ama çok berrak vokaller ve çok net tizler sunuyor belli oranda gücünün yettiği yere kadar da mid-bass...çok uygun satan yerler var en son 150 ytl gibi bir rakam vardı gittigidiyorda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 19 Mart 2008; 0:53:37 >

• Bose yurtdısı sartlarıyla fiyat/performans gayet iyi. Ama Turikiye sartlarındaki durumda bosenin gunahı yok olay tamamen distributor kaynaklı. Sonucta bose 40 yıllık bir firma, sadece speaker uzerine calısmıs ciddi referansları olan lux otomobilerin sistemlerinide yapan firma. Bu yapısı multmedia urunlerine de olumlu yansıyacaktır. Tabi ucuz alacagım derken taklit urun alma riskinizde bulunmakta. Dikkat etmek lazım.
    Konudaki urun 99 usd iken Turkiye satıs fiyatı 350 ytl civarlarında. Bu durumda insan ister istemez baska alternatiflere bakıyor.
  • @atalayalper

Siz de dahil o 5 6 kişi aynı yerde aynı sistemleri dinleseniz sorununuzu daha kolay çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

GG' den kesinlikle bi ürün almam, ki o satılan garantisizse hiç almam. Tandığımıza yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum, yurtdışı fiyatlarıı göz önüne alırsak buna alternatif pek ürün varmı merak ediyorum?
  • eger yurt disindan uygun fiyatli getirtcekseniz Klipsch 2.1 daha mantikli, bose ve aego dan cok cok iyi bir urun.

quote:

Orjinalden alıntı: mendini

@atalayalper

Siz de dahil o 5 6 kişi aynı yerde aynı sistemleri dinleseniz sorununuzu daha kolay çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

GG' den kesinlikle bi ürün almam, ki o satılan garantisizse hiç almam. Tandığımıza yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum, yurtdışı fiyatlarıı göz önüne alırsak buna alternatif pek ürün varmı merak ediyorum?

• sadece 2 uydulu modellerden getirmeyi düşünüyorum, hem yer tutması amacında hem de getiren kişiye hamallık ettiremem..

amazonda klipsch in 2.0 modellerini gördüm 60-70 dolar civarı, ama hiç bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.