Şimdi Ara

Bose QC 25 için oynatıcı ve Dac tavsiye lütfen! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Bu ürünü de tavsiye ediyorlar yabancı sitelerde ; OPPO HA-2

bu (dx80-90 vb) varken gerek yok. İçindeki çift dac chipi üst düzey olmasa da keyifli, net bir dinleme sağlar.

Hele ki lafım kulaklığını dışarıda kullanacak olanlara: Dışarıda özel uçağınızda dahi birçok dış ses olacak. Ve dacın kattığı ile karışacak. ANC teknolojisi zaten başka bir eksi faktör.

Sese hiçbir müdahale olmamalı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    İbasso dx80 & fiio x5 2nd generation. Bu iki cihazdan hangisini tercih ederdiniz?

• quote:

Bunu alınca DAC'a gerek yok değil mi?

Dx80 içerisinde DAC bulunduruyormuş. Kısmetse bu Cuma alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

Bu ürünü de tavsiye ediyorlar yabancı sitelerde ; OPPO HA-2

bu (dx80-90 vb) varken gerek yok. İçindeki çift dac chipi üst düzey olmasa da keyifli, net bir dinleme sağlar.

Hele ki lafım kulaklığını dışarıda kullanacak olanlara: Dışarıda özel uçağınızda dahi birçok dış ses olacak. Ve dacın kattığı ile karışacak. ANC teknolojisi zaten başka bir eksi faktör.

Sese hiçbir müdahale olmamalı.

ANC hangi yönden eksi faktör sizce?

• Carcharies kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun kardeşim. Detaylı bi inceleme bekliyorum senden Bu arada nerden alacaksın merak ettim ben amazona baktım Türkiye'ye gönderilmiyor. Birde bu cihazlar neden bu kadar pahalı ya
  • quote:

Hayırlısı olsun kardeşim. Detaylı bi inceleme bekliyorum senden Bu arada nerden alacaksın merak ettim ben amazona baktım Türkiye'ye gönderilmiyor. Birde bu cihazlar neden bu kadar pahalı ya

Forumda selçuk bey var ondan alacağım. Amazon'da bende gönderen bulamadım. Bu ürünler gerçekten çok pahalı haklısınız. Maliyetinin çok çok üzerinde. Bu biraz hobi işi olduğu için ve genelde cebi dolgun kişilerin seçtiği bir hobi olduğu için bence fiyatlar bu şekilde. Kalburüstü kişilere hitap ediyor biraz çok satılan ürünler değil pek zaten. Bu şekilde koruyorlar kendilerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

quote:

Forumda selçuk bey var ondan alacağım. Amazon'da bende gönderen bulamadım. Bu ürünler gerçekten çok pahalı haklısınız. Maliyetinin çok çok üzerinde. Bu biraz hobi işi olduğu için ve genelde cebi dolgun kişilerin seçtiği bir hobi olduğu için bence fiyatlar bu şekilde. Kalburüstü kişilere hitap ediyor biraz çok satılan ürünler değil pek zaten. Bu şekilde koruyorlar kendilerini

Şahsen her zaman penonaudio.com sitesini tercih ederdim ;)

ANC en nihayetinde sesi modifiye etmektir. Gerçek ses bu değildir.

• Mair kullanıcısına yanıt
    Bu site Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Eğer yapıyor ise gelen ürünlerin gümrüğe takılma ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

quote:

Şahsen her zaman penonaudio.com sitesini tercih ederdim ;)

ANC en nihayetinde sesi modifiye etmektir. Gerçek ses bu değildir.

Sesi modifiye ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum fakat ses üzerine aldığı yorumlar malum. Çoğu sitede 2014 yılının en iyi kulaklığı seçilmiş. 24 bit parçaları mukayese olarak creative zxr evo, sennheiser momentum ve qc25 üzerinde denedik. Herhangibir yapaylık sezmedik ve performansı hepsinden iyiydi. Ayrıca ses üzerinde bir modifiye olsa bile bu hissedilmiyorsa bence ANC için kesinlikle değer. Patentlerini en iyi kullanan Bose firması olduğu için ortamdan soyutlanıp tınıların konsantre bir şekilde kulağa işlemesi müthiş bir keyif

• Ben cihazımı buldum arkadaşlar. Sony nw-zx2

İNCELE !
  • quote:

Ben cihazımı buldum arkadaşlar. Sony nw-zx2

İNCELE !

En uygun fiyatı nedir bunun. Yorumları iyi mi?

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Yapıyor, ben çok aldım. Gümrük için de otomatik olarak düzenleme yapıyorlar.

• Yazmak istediğim için yazacağım.

Bende ne gibi bir sorun var, bilemiyorum ama iki kulaklık arasındaki farkları her koşulda ve her şekilde algılayabilirken, iki DAP arasında fark algılayabilmem için en az 10 kat fiyat farkı olması gerekiyor. (Misal QA350 Mod V2+ ve AK 240'ın farkını ancak, ucu ucuna algılayabiliyorum) Bu açıdan ortalama bir DAP'ın her koşulda yeterli olacağını, asıl yatırımın kulaklığa yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çok uzun zaman önce Earsonics SM3 kulaklığım ilk geldiğinde neredeyse geri iade edecektim ama filtrelerini çıkardığımda, "O da nesi?" dedim ve o gün aldığım sesin güzelliğinden dolayı göz yaşı akıttım. Değişen tek şey sesin rengi ve biraz da sahne de olsa, kulağıma kötü damgası yapıştırmış da olsalar, ben bu küçük farkı adeta evren boyutunda algılıyordum. DAP ise A845 idi.

Belki herkesin algılaması çok farklıdır ama bunu sanmıyorum ve ben sıralamaya şöyle bakıyorum;

Kulaklık > İyi Kayıt > DAC > Amfi > DAP > Kablolar.

DAP önemsiz değil ama abartılacak kadar önemli de değil. Ha müzik dinlerken bütün o senfoninin ortasında sayfanın değiştirildiğini duyacak kadar kulağınız varsa bilmukabele. En ufak nano tınıyı duyabilen insan iseniz, 1 milyar gürültü içinde 1 olanı seçebiliyorsanız elbette yatırımınızı DAP'a yapabilirsiniz ama ben değilim. Böyle insanların var olduğunu bildiğim için uzun süredir bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih ediyordum ama bugün yazayım dedim.

• Skull Crusher S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sizdeki bu duruma sadece tecrübe eksikliği diyebiliriz. 20'den fazla kulaklık buluşması düzenlemiştim, hevesli olanların kulaklarının gelişimlerini çok rahat görebiliyordunuz.

Bu hobide şu anki seviyeme gelirseniz fiyat farkı olmadan dinlediğiniz tüm cihazların veya kulaklıkların sesleri ve farkları hakkında birşey söyleyebilirsiniz.

• Carcharies kullanıcısına yanıt
    Kesin kararını verdin mi? DX80'mi alacaksın?
    Evet bugün veya yarın siparişi geçeceğim hocam

• quote:

Evet bugün veya yarın siparişi geçeceğim hocam

Bana da dinlediğim müzik tarzına da istinaden FiiO X5ii'yi önerdiler...
    Sony'den vazgeçtin mi?

• quote:

Sony'den vazgeçtin mi?

Aslında yorumları iyiydi fakat içerisinde DAC bulunmuyormuş o ürünün. Ben hem DAC hem DAP almak istemiyorum. Ama yinede merak ediyorum ses kalitesini. Bir Sony Center'a gidip denemek lazım.
    Evet ayrı ayrı almak yerine hepsini tek cihazda halledebileceğimiz güzel ürünler var. Dx80'i fiyat yüzünden mi tercih etmiyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.