Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
16
Favori
42.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bose 2012 modelde bir şeyler yapmıyormu acaba acoustimasslara bir yenilik gelir diyordum ama ses seda yok
  • BOSE TV MODERN ELEKTRONİK'İN LEVENT'DEKİ YENİ YERİNDE SERGİLENİYOR. İSTEYEN ORADA GÖREBİLİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALIBUKAZANOVA

BOSE TV MODERN ELEKTRONİK'İN LEVENT'DEKİ YENİ YERİNDE SERGİLENİYOR. İSTEYEN ORADA GÖREBİLİR.

Bilgilendirme için tşkler . ilk fırsatta bakmak isterim .

Bu arada siz inceleme fırsatını buldunuzmu ? yorumlarınız nelerdir ?
  • bose companion 2 ye tekrar dönüş yapacağım.tadın damakta kalması bu demek oluyor
  • SAYIN KEYMAN BEN DEMOYU İZLEDİM VE İNANABİLMEK İÇİN SADECE İZLEMEK LAZIM ÇÜNKÜ KELİMELERLE ANLATILAMAZ. TELEVİZYON BİLDİĞİNİZ 46 INCH LCD EKRAN PEK FAZLA BİR ÖZELLİĞİ YOK AMA SES PERFORMANSI TAHMİNLERİNİZİN ÖTESİNDE. BEN PİYASADA BUNUN BENZERİ BAŞKA BİR MARKA TV OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM. KESİNLİKLE ORAYA GİDERSENİZ DEMOSUNU MUTLAKA SORUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

bose companion 2 ye tekrar dönüş yapacağım.tadın damakta kalması bu demek oluyor

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALIBUKAZANOVA

SAYIN KEYMAN BEN DEMOYU İZLEDİM VE İNANABİLMEK İÇİN SADECE İZLEMEK LAZIM ÇÜNKÜ KELİMELERLE ANLATILAMAZ. TELEVİZYON BİLDİĞİNİZ 46 INCH LCD EKRAN PEK FAZLA BİR ÖZELLİĞİ YOK AMA SES PERFORMANSI TAHMİNLERİNİZİN ÖTESİNDE. BEN PİYASADA BUNUN BENZERİ BAŞKA BİR MARKA TV OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM. KESİNLİKLE ORAYA GİDERSENİZ DEMOSUNU MUTLAKA SORUN.

Bilgilendirme ve yorumlarınız için tşkler , ilk makul zamanda bakmak isterim .
  • türkiye fiyatı ne tv nın bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

türkiye fiyatı ne tv nın bilen var mı?

Kısmetse birlikde gideriz
  • tabi gideriz abi ama bu tv bana göre saçma bir fiyat etiketi taşıyodur:)
  • Muhtemelen öyledir
  • Evdeki bose aileme compenion 2 ( 3 de alıp sattım bu arada ) birde 2. QC15 ekledim com 2 ler pc de muzik amaçlı gerçekten başarılı buldum çok yuksek volumler veya inanılmaz ayrıntılar söz konusu degil ama standar pc kullanıcısı için mukemmel temiz ve dengeli bir ses e sahip üstelik gayet dolgun 3 ü muzikde başarılı bulmadım kotu degıl ama sub lu oldugu için daha ziyade oyun ve sinemada daha verimli geldi bana ve sub inanılmaz başarılı ufacık ama gayet fazla fazla fazla sesi var sadece çeyrek kadar acabılıyordum oda zorla 12-15 m2 civarında cam cerceve resmen sallanıyordu şaşırdım
  • Yeni çıkan Qc 15 bir kulaklık daha aldım dayanamayarak .

Paylaşmak istedim + sı yalıtım ve ses sanki bi çıt daha iyi geldi bana pisikolojik olabilir ama en büyük artısı kablo üzerine mic ,+ - volum,pause gibi bilaveler yapmışlar iphone 4 ve 4s de işe yarıyor telefon geldiginde ise direk görüşme imkanı saglıyor hatta belki bu kablo abd den extra alınıp QC 15 eski model cihazlarada uyabilir diye düşünüyorum hatta niyetlenen var ise yazsın bende her iki kulaklıkda mevcut oldugu için deneme yaparım
  • Arkadaşlar sistemimi değiştirmeye karar verdim ve satılığa çıkarttım .
    Sebebim ise kullandığım mekana aşırı büyük gelmesi ,Özellikle mesaj saatlerimin genelindende alğılabileceğiniz gibi genel kullanım saatlerim gece 22:00-04:00 aralığında ve bu saatlerde malesef gücü tolere edecek bir nokta kalmıyor inanılmaz fazla geliyor.

AVR olarak kullandığım cihaz YAMAHA RX-V1900B ( fazladan USB mevcut düz modele göre)
    BOSE Acoustimass 15 Series II 5+1 dir arzu edilirse 6+1 e yükseltilebilir port mevcut
    AVR daha 20-21 ay garantiliridir Bose nin garantisi mevcut degil
    Birlikde veya ayrı ayrı satılacaktır ilgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Arkadaşlar sistemimi değiştirmeye karar verdim ve satılığa çıkarttım .
    Sebebim ise kullandığım mekana aşırı büyük gelmesi ,Özellikle mesaj saatlerimin genelindende alğılabileceğiniz gibi genel kullanım saatlerim gece 22:00-04:00 aralığında ve bu saatlerde malesef gücü tolere edecek bir nokta kalmıyor inanılmaz fazla geliyor.

AVR olarak kullandığım cihaz YAMAHA RX-V1900B ( fazladan USB mevcut düz modele göre)
    BOSE Acoustimass 15 Series II 5+1 dir arzu edilirse 6+1 e yükseltilebilir port mevcut
    Birlikde veya ayrı ayrı satılacaktır ilgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilir .

satmak istediğiniz avr içn fiyat verir misiniz?
    Ayrıca isterseniz bende Denon AVR-1911 3D Av Receiver var, onunla takas da olabilir. Ürünü çok fazla kullanmadım (hatta yarı ses bile açmadım daha) Bende Wharfedale 9 serisi hoparlorler var, bu hoparlörler için yamaha daha net ses verir diyorlar, o yüzden değiştirmek istiyorum. Avr değiştiremezsem hoparlörleri değiştireceğim.
    İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: han29

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Arkadaşlar sistemimi değiştirmeye karar verdim ve satılığa çıkarttım .

satmak istediğiniz avr içn fiyat verir misiniz?
    Ayrıca isterseniz bende Denon AVR-1911 3D Av Receiver var, onunla takas da olabilir. Ürünü çok fazla kullanmadım (hatta yarı ses bile açmadım daha) Bende Wharfedale 9 serisi hoparlorler var, bu hoparlörler için yamaha daha net ses verir diyorlar, o yüzden değiştirmek istiyorum. Avr değiştiremezsem hoparlörleri değiştireceğim.
    İyi günler

Merhabalar @han29 sualinizi pm den cevapladım

• bugün çeşitli bir çok sistemini dinledim.bu firmanın seste kendine has ayrı bir yanı var.hiçbiriyle kıyas kabul etmez.tasarım , marka logosu , yeni teknolojiler , fiyat politikası , portatiflik ......
  • yarın companion 2 ler geliyor.yalnız kutular yenilenmiş.acaba ürünlerde farklılık yaşandımı? merak eden arkadaşlar için resimler paylaşabilirim

satürndeki 999 liralık fiyatı el yakıyor , ne zaman bu şişkinlik inecek acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 18 Aralık 2011; 0:25:51 >
  • Bende yeni eve geceyim t20 alacağım konsol ve sinema da mükemmel performansı var tavsiye ederim ben gibi ps3 ve sinema seyretmek isteyenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

bugün çeşitli bir çok sistemini dinledim.bu firmanın seste kendine has ayrı bir yanı var.hiçbiriyle kıyas kabul etmez.tasarım , marka logosu , yeni teknolojiler , fiyat politikası , portatiflik ......

Aynen katılıyorum Hatta bence 3-5000 tl lik bose takımlar sinema ve oyun söz konusu olunca kendinden 2-3 kat pahalı takımlara koca koca hoplara çok rahat rakip olabiliyor bana göre

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.