Bildirim
BOSE un TÜRKİYEDE BAYİLERİ VAR MI?
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
arkadaşlar bilgisi olan yok mu -
Bayilik olarak tam bilmiyorum ama İstinye Park D&R de ses sistemleri, kulaklıkları... kısacası herşeyi mevcuttur.... -
var tabii olmazmı ama fiyatlarını duyan arkasına bakmadan kaçıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 19 Eylül 2011; 23:32:29 > -
bose turkiye distributoru;
http://www.modern.com.tr/bose/index.asp -
tamam arkadaşlar buldum çok teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 19 Eylül 2011; 23:36:19 > -
Çok mu kaliteli de bu kadar pahalı bu marka? -
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Çok mu kaliteli de bu kadar pahalı bu marka?
en iyisi -
istanbulda var -
Ya ben bir şeyi merak ediyorum gerçekten dünyanın en iyi ses sistemi bosemi hep arabalardan aklımda kalırdı sıfır almak için gittiğimde mazda mercedes fln bose kullanıo mitsubischi rockford fosgate pug jbl(tabi üst versiyonllarda bunlar mevcut) hangisi daha kaliteli nereye baksam biziz 1 numara diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI
Ya ben bir şeyi merak ediyorum gerçekten dünyanın en iyi ses sistemi bosemi hep arabalardan aklımda kalırdı sıfır almak için gittiğimde mazda mercedes fln bose kullanıo mitsubischi rockford fosgate pug jbl(tabi üst versiyonllarda bunlar mevcut) hangisi daha kaliteli nereye baksam biziz 1 numara diyor.
dostum bose amerikan malı rockford da amerikan malı kicker da amerikan malı bir işin arkasında amerikan teknolojisi yatıyorsa hiç korkma derim ben sana. -
Arkadaşlar fiyatlara baktım arkama bakmadan uzaklaşıyorum tamam sorun yok eggys sakin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X