was20763tr 8 kg 1.785 eski model sanırım way 28761 tr 2.225 8kg A+++%30 tasarruflu
aklımda şimdilik bunlar var.Ne alayım acil yardım.İnternetten güvenli alışveriş olur mu?
Allahın izniyle eylülde evlencem bende, KGE58AL30N , WAQ20460TR ve SMS58N08TR modellerinde karar verdim. Piyasada üçünün toplamı en düşük 4150 tl bulabildim. Ankara'da yaşıyorum fiyat araştırmasına devam ediyorum.
en son 4080 tl aldim hepsini. Mutfak inox olduğundan gri seçmek zorunda kaldım. çamasır makinası banyoda duracağından beyaz düşündük. Kurulumları oldu bulaşık makinasının sesinin az olması etkiledi beni.
mehmetufo
kullanıcısına yanıt
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız umarım,bulaşık makinasını epey bi medhetmişlerdi zaten benim tek düşüncem buzdolabı memur olduğum için şehir değiştirme durumum var aldığım bayideki eleman çok sıcak iklimlerde tam performans vermeyeceğini bununda cihaz ömrüne etki edeceği bişeyler söyledi ama yine de aldım ben ne derece doğru artık bilmiyorum hem ikimiz içinde cok gec artık hayırlı olsun ,.benimkilerde cuma gelior insallah
quote:
Orijinalden alıntı: mehrali68
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız umarım,bulaşık makinasını epey bi medhetmişlerdi zaten benim tek düşüncem buzdolabı memur olduğum için şehir değiştirme durumum var aldığım bayideki eleman çok sıcak iklimlerde tam performans vermeyeceğini bununda cihaz ömrüne etki edeceği bişeyler söyledi ama yine de aldım ben ne derece doğru artık bilmiyorum hem ikimiz içinde cok gec artık hayırlı olsun ,.benimkilerde cuma gelior insallah
Hayırlı olsun allah huzur versin hepimize. Genelde bayiler kompinasyonu çok beğendiler elektriktede tasarruflu olmasi artısı. Bende eylül ayında kullanmaya başlıcam inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme