Performansı bence iyi ama şu bir gerçek ki Türkiye'de daha iyi bir sol bek yok. Hasan Ali Kaldırım falan diyecek arkadaş varsa, önce Çağlar'ın Denizlispor'daki halinden biraz bahsetsin ona göre konuşalım. Taiwo falan da demeyin, sol bek mevkisinde yabancı oynatabilecek lüksümüz ve yabancı hakkımız yok. Taiwo'yu alacağız, yedek oturacak, Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayacak sadece. İhtimal veren var mı buna ?
Orta sahayı geçmiyor diyen var. Orta açamıyor deseniz eyvallah da, maçları çok ön yargılı izlediğiniz belli. Gayet ceza sahasının oraya kadar 7-8 kere geldiğini görüyorum ben maçlarda. Çalım malım atması mı gerekiyor bindirme yapmış olması için ? İleri gidip basit oynuyor o kadar. Ayrıca Fatih Terim'in ona verdiği bir görev defansif oynaması. Eboue hücümda, Melo hücumda, Selçuk hücumda, Balta hücümda. Ee kim kaldı geride ? Rakip takım 5'e 2 mi gelsin her pozisyon ?
Keşke elimde tüm maçların videoları olsa da size hazırlayabilsem sırf Hakan Balta'nın olduğu pozisyonları belki daha iyi anlarsınız.
Ben Hamit'i istemiyorum sağ kanada benim sevdiğim kanat tipinde değil sağdan yardıran adam eksilten şut çeken "Amrabat" gibi Assaidi gibi oyuncuları seviyorum. Sol beke Hakan'dan DAHA İYİ bir Türk bulamazsın ki son maçlarda çok beğeniyorum hücuma da çıkıyor. Zaten maçlarda en çok koşan 5 oyuncunun içinde hep. Balta'nın ortaları ve yavaş olması kendisi için handikap geri kalan özellikleri yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: 10lincoln10
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Orijinalden alıntı: 10lincoln10
Şu takıma zor diyen adam futboldan anlamıyordur.
Taiwo gidici Milan'dan.Hamit keza öyle gidecek Madrid'ten
Douglas ve Flamini'nin sözleşmeleri sene sonu bitiyor.
Gökhan Töre ve Damiano para vermemiz gereken adamlar.Özellikle Damiano.
FAKAT
Eğer CL'de başarı isteniyorsa bu transferler yapılmalı.Flamini'yi Douglas'ı Damiano'yu alması zor ama en büyük rakibin La Liga gol kralını getirdiyse sende Brezilya'dan Damiano'yu getireceksin.Alternatif bir Sol bek aldık mı seneye CL de bizi zor tutarlar.
As kadroya 6 takviye birden çok zor be hoca.
-Ujfalusi en az 1-2 yıl daha rahat götürür bizi diye düşünüyorum. -Fatih hocanın, Hakan Balta'dan vazgeçeceğini de sanmıyorum. Şahsen bu yıl çok verimli bir Hakan Balta izledim. 2008'den sonra bu kadar sağlam oynayan bir Hakan Balta izlememiştim.
İstediğim 2 yerli transfer var ; Gökhan Töre ve Hamit
Bir de forvete, Elmander ile iyi ikili olabilecek bir eleman alınırsa şahane olur. Melo olayı ne olur bilmiyorum ama, Flamini'yi alabilmemize pek imkan yok gibi gözüküyor. Cambiasso gibi yaşlı bir adam da alınmaz umarım.
Ama yazdığın gibi, o kadroda Flamini olursa yıkar geçeriz ortalığı..
Kendimiz bu kadar küçük görmenin lüzumu yok.
Ne dünya deviyiz diye abartalım ne de biz hiçiz diye sızlanalım.
gerçekten istersek ve Haldun Üstünel gibi işi bitirebilen bir yöneticimiz olursa
Taiwo Douglas Hamit banko gelir.Hatta ilk yarı 1 2.yarı 1
Gökhan Töre Almanya'da mutluyum dedi ama bu değildir ki gelmek istemesin bize.
Fatih Terim onu ikna edebilirse Gökhan Töre'de zor değil.
Fakat Flamini ve Damiano gerçekten zor yinede imkansız değil.
Flamini'nin sözleşmesi bitiyor.Milan sözleşme yapacaktır Bayern Münih gibi beleşci bir takım zaten teklifi kaçırmaz.
Damiano parladı peşinde bir sürü futbol takımı olacaktır.
Fakat
Dediğim gibi Fenerbahçe İspanya gol kralını getirdi.Beşiktaş Quaresma Fernandes gibi adamları getirdi.
Sende artık bir hamle yapmalısın.Hem Türkiye'de daha fazla prim yaparsın hem Avrupa'da başarı getirirsin
Hepsini geçtim gerçekten Yıldız diyebileceğin 2 futbolcun olur takımında.
fener böyle bir senede sow gibi bir adamı getirdi bırak guizayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme