Şimdi Ara

Bosna Hersek 2-5 İspanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosna golleri uzatmalarda atmış. İspanya bence grubun en kendisinden sonra en iyi takımı olan Bosna'ya 5 attı. Belki dünya kupası için ölçü değil ama bu İspanya'ya rakip tanımıyorum. Gümbür gümbür geliyorlar. Afrika'da da boğaları izleyeceğiz gibi. 44 yıl kupasızlığın acısını önce Avrupa sonra dünya kupası ile çıkartabilirler.

• Basketbolda da son yıllara damgasını vurdular. Çoştular
  • Grupta Bosna Hersek'ten kötüydük, İspanya'dan açık ara kötüydük performans açısından. Bu gruptan çıkmayı hiç haketmedik.
  • An itibariyle gerek Bireysel olarak gerekse de Takım Oyunu olarak Dünya'nın en iyisiler...
    Ama Dünya Kupasında nedense gene Almanya-Brezilya Finali izleyeceğiz gibime geliyor.
  • Dünya kupasında Brezilya-İspanya finali yada İngiltere-İspanya finali harika olurdu.Olmadı en azından önceki turlarda falan karşılaşsınlar.Estonya' da en son belçika önünde 2-0 öndeydi
  • Almanya ve Brezilya İspanya'ya rakip olabilirler bence. Ama şu anki performansları ile İspanya onları da ezer geçer.

Finalde bu 3 takımdan 2'sinin olma ihtimali çok yüksek. Eğer daha önce karşılaşmazlarsa tabi.
  • Bosnanın işi playoffta zor fransa portekiz ukrayna rusya gibi takımlar karşısında tutanamaz yunanistan slovenya irlanda da bosnadan kötü değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bosnanın işi baraj maçında çok zor.Belki bir ihtimal Slovenya falan çıkarsa eleyebilirler.Diğerlerini eleyemezler.Biz Bosnadan 2 kat güçlü bi takımız ama işte olmayınca olmuyor.Maç sahada kazanılıyor.Çıkıp koşup mücadele etmedikten sonra kazanamazsın.Bosnada 3 tane oyuncu var, İbisevic, misimovic ve ceku diğerleri vasat futbolcular.Bizim takıma bakıyorum.Hayvan gibi kadro var ama kullanamadıktan sonra neye yarar onların hayvanlıkları
  • diğer maçta Estonya-2 Belçika-0
  • evet bosna bizden daha iyidi fakat olsun sonuçta gene müslüman ve kardeş bir ülke grubtan çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Laci
    Almanya ve Brezilya İspanya'ya rakip olabilirler bence. Ama şu anki performansları ile İspanya onları da ezer geçer.

Finalde bu 3 takımdan 2'sinin olma ihtimali çok yüksek. Eğer daha önce karşılaşmazlarsa tabi.

Özetle diyorsunki, bu 3 takımı, bu 3 takımdan başka kimse eleyemez.
  • İspanya-Brezilya finali süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Laci
    Almanya ve Brezilya İspanya'ya rakip olabilirler bence. Ama şu anki performansları ile İspanya onları da ezer geçer.

Özetle diyorsunki, bu 3 takımı, bu 3 takımdan başka kimse eleyemez.

Şuanki performanslarına bakaraktan aynen öyle diyorum. Artık futbolda eskisi kadar sürprizlere yer yok.

Bu 3 takımdan 2'sinin finalde olmaması benim için çok büyük sürpriz olur. Herkesin dediği gibi bir İspanya - Brezilya finali leziz olur.

• Belcika ve Bosnayi herhangi bir Anadolu takimi oyuncularini alip oynatsak rahat yenerlerdi kisisel kapris ve taktik hatalariyla kaybedilen maclar insanin ici yaniyor tabloya bakiyorsun Letonya gibi dandik takima verilen beraberlik olmasa gene Belcika maci yetiyordu.
    Gsli oldugunu sanip bu Terimin rezilligini sananlar gercekten tiksinti veriyor su grupta zar zor 15 puan ayiptir gercekten.
  • Kupayı yine brezilya kazanacak gibi geliyor bana...
  • Bu piquede nasıl stoper ispanyada gol kralı olucak
  • ispanya kazanmış, demekki bu durumda biz kendimiz ettik kendimiz bulduk bosnaya belçikaya puanlar bırakarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ispanya kazanmış, demekki bu durumda biz kendimiz ettik kendimiz bulduk bosnaya belçikaya puanlar bırakarak...

Bosna'nın 7 attığı Estonya'yı yenmeliydik. Sahamızda Belçika'yı yenmeliydik. Yenebilmeliydik. Olmadı maalesef ama şaşırmamak lazım Terim'le yanlış hatırlamıyorsam 2006'ya da gidememiştik.

Aslında sürpriz değil Türk milleti için. 16. kez düzenlenen bir turnuvaya tarihimizde sadece 2 kez katıldık maalesef. Geçmiş yıllara göre futbolumuz gelişti diyoruz ama ortada icraat yok.
  • Bosna'nın yarısından daha azı müslüman dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 16 Ekim 2009; 20:33:52 >
  • biz gruptan 23 puanla çıkardık en kötü 20 puanla ama maalesef olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.