Şimdi Ara

bosna hersek travnik üniversitesi euro star gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bosna hersekde travnik üniversitesi türkçe eğitim veriyormuş euro starda bunların tek acentasıymış bunun gerçekliği hakkında araştırma yapan arkadaşlarımız varmı? bilgi verebilirmisiniz gerçekten böyle bir şey varmı? yoksa sahtemi

• kardeşim buran araştırmak pek sağlıklı değil sahte hesaplar ve öğrenci adları profilleri oluşturarak yorumu olumlu yapıyorlar ...Bunlar şebekeler,sen en iyisi ya atlayıp bosnaya kıa bir ziyaret yapacaksın ya da bosnada ki üniveristeyle birebir irtibata geçeceksin
  • Eurostar adını kullanıp dolandırıcılık yapanda var dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim ilginiz için ben okula gidip bizzat görüşeceğim böylelikle en doğru bilğiyi edinebilirim
  • Eurostara guvenme. Ben dolandirildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryaa90

Eurostara guvenme. Ben dolandirildim

geçmiş olsun. sakıncası yoksa anlatır mısın?
  • türkçe eğitim yalan, inanma, türkçe eğitim dediği ilk iki yıl tercuman eşliğinde eğitim görüyorsun binevi yarı türkçe gibi sınavlar yine boşnakça anlayacağın türkçe eğitim diye gidersin hayal kırıklığı olur, bir yıl hazırlık oku boşnakçan olsun çok zor değil.
  • Eurostara güvenebilirsiniz arkadaşlar sadece gerçek kayıt bürosuna gitmenizi öneririm. Ayrıca başka bi ülkeye gittiginiz için okulda türkçe eğitim alsanızda çevrenizdeki insanlarla boşnakça anlaşmak zorundasınız sonuç itibari ile. O nedenle boşnakça öğrenmeniz gerekecek mutlaka.
    zaten travnik üniversitesi türkçe eğitim veriyor rektör cnn türk te canlı yayına çıkmıştır izleyebilirsiniz herşey gerçek ;https://www.youtube.com/watch?v=KxOtZvqq0dQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delenali -- 1 Ağustos 2014; 1:36:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.