Öldüğün anda kutuyu açacaksın eğer ölüyken dropa tıklarsan kalktığında alamazsın bug da kalıyor. Sadece kutuyu aç, press ok de, kalktığın zaman droplara tıkla alırsın.
Ps esprisini ( ciddi olarak söylendiğine inanmak istemiyorum ) yapan arkadaşlar kalkanların +0'ının neden değerli olduklarını bir kez daha düşünsünler..kimbilir belkide reduce'lu olmaları nedeniyle her job tarafından kullanılabilme özelliğidir değerli olma sebebi;)
Valla Bnde bilmiyordum SaQoL. önyargıyı parçalamak atomun çekirdeğini parçalamaktan zordur bu sözde güzelmiş
benim bildiğim ölsende kutu sana açılmıssa alabilirsinama sen tıklamay tenezzül etmedin yada üstün doluydu her zaman için yanında str elbise taşıyacaksın
Gerçeği şudur eğer kestiğin canavarın ölüsü ortadan yok olduğunda dropu alamazsın..sen heralde çok bekledin sonra townda almaya çalıştın.. Yanılıyormuyum ?
SS REDUCELİMİ CIKIOR PS YAPION BARİ ADAM GİBİ YAP
Acıklayayım soyle oluyor.Olunce drobu alamazsın.Tıklamıcaksın droba.kalkcaksın ondan sonra tıklıcaksın.Eger once tıklar sonra kalkar almaya calısırsan ıtem gelmez yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
quote:
Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_
GİTMİŞ SS Ağlarım ben öle bişi olsa bırak kesene pm den ana avrat.
Cz de bu tür seyler herzaman olur ve olmayada devam edecektir. Nedeni ise o itemi karsı tarafın alma imkanıda vardır.
ordaki ROS3 bizim clanda bu normal dedigim gibi ama item degerli olunca insanın canı sıkılıyor. Yazık olmus gercekten. İnsallah baska sefere
quote:
Orjinalden alıntı: olcay34
ALLAH SABIR VERSİN ;(
sanki yakını öldü allah allah abartmayın bu kadar
YA BEYLER KULAK VERİN
SS KUTUDAN REDUCELİMİ CIKAR YA DELİ ETMEYİN ADAMI
ADAM PS YAPMIŞ
YAPCAKSAN ADAM GİBİ PS YAP
quote:
Orjinalden alıntı: masterwassago
Boss keserken karşı ırktan biri sizi öldürdüğü zaman eskiden kutuyu alabiliyorduk,ama sanırım bu kural değişmiş.Ne yerde yatarken nede partydekilerin tavsiyesiyle kalkınca townda kutudakini alamadım.Eğer bir bilen varsa bu durumda ne yapılabileceğini,yardımcı olursa en azından ilerde zaten azalan droplardan payımıza düşeni alabiliriz belki.