BEYLER BUNLARI BELKI BILIOSUNUZDUR BELKI ARK INIZDAN DUYMUSSUNUZDUR AMA DUYMADIYSANIZ SOLİİM.ONCE HANGİ SERVERDEYSENİZ SAVAŞ SAATİ 2 KİŞİ 2 FARKLI PC DEN KOYA GİRSİN.1 NİZ SERVERİN 1. SİNDE OBURUNUZ 2. SİNDE OLSUN.ORENGİN EDANA 1 DEKİ ARKADAS SAVAS BİTTİĞİNDE CZ DE OLSUN 2. DEKİ ARKADAŞDA EDANA 1 E GİRSİN VE BÜTÜN BOSSLAR ORADA OLACAKTIR
Sens daha önce vermişti boss kesme taktiği die ama genede saol
BEN BURAYA YENİ UYE OLDUGUM İCİN BİLMİORUM SRRY
quote:
Orjinalden alıntı: Jhin
BEN BURAYA YENİ UYE OLDUGUM İCİN BİLMİORUM SRRY
önemli değil
kesin çıkar diye bir sey var mı varsa süper olur bide nasıl yani koy aa gircez normal beramus 1 beramus 2 arkadaşla gircz öle mi cz de olan güçlü mü olması lazım yani şimdi kekury kakak çıkarmı maradonda
quote:
Orjinalden alıntı: ceremis13
kesin çıkar diye bir sey var mı varsa süper olur bide nasıl yani koy aa gircez normal beramus 1 beramus 2 arkadaşla gircz öle mi cz de olan güçlü mü olması lazım yani şimdi kekury kakak çıkarmı maradonda
ben tam anlamadım bıdaha anlatsana sımdı soyle yapsak e2 gırsek cz bowl gıtsek beklesek savas bıtınce clandan sorsak e1 dekı bırıne adam bıttıdıyınce e1 gecsek hemen olur dımı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme