Şimdi Ara

Boss Level (2021) Mel Gibson - Frank Grillo - Naomi Watts - Michelle Yeoh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boss Level (2021) Mel Gibson - Frank Grillo - Naomi Watts - Michelle Yeoh

Fragman

Boss Level, hiç bitmeyen bir zaman döngüsüne hapsolan emekli özel kuvvetler subayının hikayesini konu ediyor. Roy Pulver, ülkesine uzun süre hizmet eden ve bir süre önce emekli olan özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğu keşfeder. Ölümünün ardındaki gizemi açığa çıkarmak için hareke geçen Roy, zamana karşı verdiği bu savaşta döngüden kurtulmayı başarabilecek midir?

Şahsî yorum

Malum ortamlara düşmüş. Filmi dün akşam tesadüf eseri izledik. Çerezlik, eğlencelik, aksiyon filmi arayan varsa bu yoklukta mutlaka bakabilir. Edge of Tomorrow kıvamında -tabi o kadar ciddi değil- güzel bir yapım. Senaryo konusunda derinlik oluşturulmuş olsa daha güzel bir iş çıkabilirmiş. Son sahne ise eski bilim-kurgu dizilerinden fırlamış gibiydi. Bir tuhaftı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Aralık 2020; 12:22:9 >

• Teşekkürler hocam bende bu filmi izleyecegim netteki yorumlarda baya olumlu bakalım .
  • DarkeR26 kullanıcısına yanıt

Afiyet olsun. Boss Level (2021) Mel Gibson - Frank Grillo - Naomi Watts - Michelle Yeoh 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filmi izlemedim ama konusu zamanda sıkışma olan filmlerde hep bir kurtulma çabası işleniyor. bir kerede filmde karakter her yolu denemekten bıkmış olsun, filmin sonlarıda doğru son 15-20 dk psiolojik olarak çöksün, birkaç kere bilerek ölsün en sonunda '' her türlü ölümü tattım, bir kerede kendimi öldüreyim diyerek kendini öldürsün '' sonra flashback olur uyanır filan çokta iyi olur. hatta kendini öldürme olayını birkaç kere yapabilir, boğulunca hergün başladığı yerden ( bu fragmandaki yataktan uyanma sahnesi başlangıç noktası heralde ) 5 dk 30 dk her neyse daha erken zamandan bir flashback gösterir, sonra kendini vurur bir flashback daha, çatıdan atlar bir flashback daha derken neyin sebep olduğunu görür ve çözer. filmlere ve senaryolara biraz yaratıcılık gerek. hep aynı şeyler dönüyor yoksa.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt

Filmi izledikten sonraki yorumunu merak ediyorum. İhtiyacımız olan şey biraz Holy Comment. Boss Level (2021) Mel Gibson - Frank Grillo - Naomi Watts - Michelle Yeoh Boss Level (2021) Mel Gibson - Frank Grillo - Naomi Watts - Michelle Yeoh 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filmi izledikten sonraki yorumunu merak ediyorum. İhtiyacımız olan şey biraz Holy Comment.   

biraz önce izledim. çok süper değil ama kötüde değil. 5 puan yakışır. senaryo olarak ise yukarıdaki yazdığım mesaj neredeyse filmi özetliyor, flashback harici zaten filmde görülüyor. ben flashback kullanımını daha belirgin olacak şekilde yazmışım. filmde ise flashback değilde yeniden başlama uygun olacak şekilde kayda alınmış. son olarak birçok filme gönderme vardı hem homage hemde troll niteliğinde; uçan araba hızlı ve öfkeli, training kısmı edge of tomorrow ve matrix, dövüş kısmı neo ve ajan smith ( neo tek elle dövüştüğü yer ), minigun terminator gibi.

• Filmin 5. dakikası takip cihazı muhabbeti aklıma geldi adamın 150 kere ölmesi gerekti farketmesi için. Gerçi çerezlik filmdi çok mantık aramamak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmi çerezlik niyetle izledim. Gayet iyiydi. yukarıda yazılanlar gibi güzel göndermeler yapılmış daha önce çekilen filmlere. Training kısmı direkt edge of tomorrow zaten. Eğlendim. Açıkçası özlemişim bu tür filmleri. Büyük beklentilerle girişilmezse izleyen herkes eğlenir bu filmden. Zaten bu tür de hayatın anlamını aramaya da gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.