Şimdi Ara

BOSS TAKTIKLERI...NERDE CIKAR,NE DUSURUR,NASIL KESILIR? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
96.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Orijinalden alıntı: manindark

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

emc de ve eslantta artık boss çıkmıyor mu acaba..?

dedıgım gibi emcde sadece anteres ve hyde cıkıyo eslantta lesath haric hepsi cıkıyo talos df shaula ne bilim sq hepsi mevcut

Şimdi bende sadece 83 warrior var +7 krowaz setli dual roc iron set +8 raptor var acaba bu adamla tek neyi kesebilirim eslantta,konu şu geberik bir server var kimsenin oynamadığı ben de zevk için o serverde boss kesmek istiyorum artık boss u oraya buraya çeken adam kalmadı o serverde bosslar öylece dolanıyor kesen eden yok.Bir de 81 lvl assasım var +8 shard ve +7 raumlu onda da +8 shell set vede yine iron set var +0 rolleri de var onunla kesebilir miyim acaba.?
    Ek olarak bir de bu assasla pedalım olsa alsam yani oto minör felan bassam bos kesebilir miyim acaba..? Kesebilirsem hangilerini hangi charla keserim...

Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Alıntıları Göster

Şimdi bende sadece 83 warrior var +7 krowaz setli dual roc iron set +8 raptor var acaba bu adamla tek neyi kesebilirim eslantta,konu şu geberik bir server var kimsenin oynamadığı ben de zevk için o serverde boss kesmek istiyorum artık boss u oraya buraya çeken adam kalmadı o serverde bosslar öylece dolanıyor kesen eden yok.Bir de 81 lvl assasım var +8 shard ve +7 raumlu onda da +8 shell set vede yine iron set var +0 rolleri de var onunla kesebilir miyim acaba.?
    Ek olarak bir de bu assasla pedalım olsa alsam yani oto minör felan bassam bos kesebilir miyim acaba..? Kesebilirsem hangilerini hangi charla keserim...

Eslant bossları şunlar ;

Dragon tooth : 2 charlada kesebilirsin
    Shaula : 2 charlada kesebilirsin
    Samma : 2 charlada kesebilirsin
    Deruvish Founder ( Neck drobu vardır ) : War + asas , o itemlerle sizi uğraştırır ama zorda olsa 2niz beraber kesebilirsiniz .

Bundan sonrakileri 2niz beraber olsanızda kesemezsiniz + priest lazım size

Harpy Queen
    Snake Queen
    Talos
    Trol king * (bu bossu priest ilede kesemezsiniz ek sağlam itemli atacker lazım )

Ek bilgi :Orta itemli 7 kro setli 80+ mage bir asas ile bu tüm bossları kesebilir , test edilmiştir :) ...
    ve boss kovalamak istiyorsan en azından +7 ss lazım ( hp recovery weapon ) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolawarthon Duon -- 13 Ağustos 2013; 16:48:09 >

• Orijinalden alıntı: UncheckeD_PoweR

Eslant bossları şunlar ;

Dragon tooth : 2 charlada kesebilirsin
    Shaula : 2 charlada kesebilirsin
    Samma : 2 charlada kesebilirsin
    Deruvish Founder ( Neck drobu vardır ) : War + asas , o itemlerle sizi uğraştırır ama zorda olsa 2niz beraber kesebilirsiniz .

Bundan sonrakileri 2niz beraber olsanızda kesemezsiniz + priest lazım size

Harpy Queen
    Snake Queen
    Talos
    Trol king * (bu bossu priest ilede kesemezsiniz ek sağlam itemli atacker lazım )

Ek bilgi :Orta itemli 7 kro setli 80+ mage bir asas ile bu tüm bossları kesebilir , test edilmiştir :) ...
    ve boss kovalamak istiyorsan en azından +7 ss lazım ( hp recovery weapon ) ...

Tek hiçbirini kesemiyor muyum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.