Şimdi Ara

!!:..Boss Ve %...!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oguzci

Şimdi mesela boss eventlara bakalım,

Aynı boss a 100 kişi dalıor.

Ancak canının %10 unu götürecek kadar çok vuran bi arkadaş yok orda.

Sende ilk %10 u atınca,

Herkesden çok damage vermiş oluosun.

Böylece kutu sana çıkıyor.

Yani bi warrior +60 bi sen kekurikekukaka bekleyin isterseniz.

İlk yüzdeyi at bakalım kutu kimde

Umarım açıklayıcıdır.

de kanka bn ultimaya felan % attımmı ilk hep canını recoverlio bu hayvanlar bu nası iş?
    mesela felankor % attım daa yeni çıkmıstı . .....hp recovered dedi felankora

• Sen onu attıktan sonra normal sartlarda 100 kişinin girişmesi lasım. Eğer girişmezse dolar canı , üzgünüm.
  • Bossun en çok HP sini alana çıkar kutu
    Felankor , Ultima , TK gibi yüksek HP li Bosslara ilk %10'u atanın kutu alma şansı yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prerogative -- 1 Eylül 2007; 14:47:57 >
  • Sen ilk yüzde attın diyelim.Ama orda boss'a dalan adamlar party'ce geldiyse kutuyu onlar alırlar.Party yoksa herkes tek ise ilk % atana açılır kutu.
  • Ya % ile ne Alakasi Var Ya Kutu Droplari[Kutunun Kime Acilacagi] $oyle hesaplanir:

Canavarin Hpsi = 10000 Dersek
    5 Ki$i Daliyor Diyelim Asas% i atti 1000 Can Goturdu Oturdu ? Zor Alir Kutuyu Cunki hesap $oyledir ;

10000/5 = 2000 [Canavarin Hp sinin %20 Si]

Bu Canavara Toplamda 2001 Damage Verene Kutu Acilir. 5 Ki$i kesiyosa.

Ancak party i$in icine Girerse Party deki Elemanlarin Verdigi Dmg = Toplam Damage yani Ayni Bossumuza

8x 1 Party ve
    2 Solo Arkada$imiz Daliyorsa

10000/10 Degil 10000/3=3333 Olarak hesaplanir.
    Yani Canavara 3334 Hp Damage Veren Alir.

% ile Alakasi Yoktur.
  • ortam cok kalabalıksa (genelde boss eventlerde boyle oluyor) ultima felankos isilion talos samma gibi bosslara ilk %5 i sen atsan dahi kutu alma ihtimalin var.

ama diger turlu worm e %10 %5 at gerisine dokunma kutu onu kesen kisiye gelir.
  • ewt ısılıoon ultıma felenkor gıbı yaratıklarda %ler cok onemlıdır
    ben sahsen 56 lvl carımla yazın basında manesde kı boss eventta ısılıoona ılk % yı attım % 10 ve %5 ve kutu bana cıkmıstı
    o olaydan sonra bos olayın cozdum
    ondan sonrakı her eventa muhakkak ıyı bır yaratıkdan kutu acıodum ama ondna sonra drop cxıkmadı hıc
    o ısı dende ıb ve rol cıkmıstı

ayrıca bu aralar bos lardakı drop rate ler cok dustu
    gecen manes ardreamda olan boss eventta 1 ego 1 hq ve 2 messenger of god pathosun kutusuda bendeydı %ler sayesınde ama 1 ınden bıle drıop cıkmadı saglık osun zaten su an da ouynamıorum bıraktım mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

Ya % ile ne Alakasi Var Ya Kutu Droplari[Kutunun Kime Acilacagi] $oyle hesaplanir:

5 Ki$i Daliyor Diyelim Asas% i atti 1000 Can Goturdu Oturdu ? Zor Alir Kutuyu Cunki hesap $oyledir ;

Ancak party i$in icine Girerse Party deki Elemanlarin Verdigi Dmg = Toplam Damage yani Ayni Bossumuza

8x 1 Party ve

% ile Alakasi Yoktur.

ı bak felankor 2000000 canı adam buna % attı 200000 vurdu bunun canı şimdi 1800000 oldu sonraki yüzdeyi atan arkadaşımız 180000 vurur yani ilk %deyi atan adam daha fazla vurur kapiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 1 Eylül 2007; 21:34:19 >

• OĞUZCI sana katılıyorum ve ayrıca konuyu açan kişiye söylüyorum sen sen ol ilk % attıktan sonra nasılsa kutu bende diye kesmeyi bırakma gelir adamın biri diğer % 90 ı keser sende öylece kalırsın yani o % işi genelde boss event larda çok işe yarıyo ( çok kişi var ya o yüzden ) diğerleri senin kadar çok vuramıyo bunun içinde kutu sende oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jim®eii.Tr

Beyler Asasların Bildiğimiz Gibi %5 ve %10 Skilleri War Duyduğuma Göre İlk % atana Kesin Kutu Ona Mı Çıkıo.._?

O zmn warriorların Hiç Şansı Yok BU nasıl Anlatır Mısınız...

boss eventlerde öyle oluor malesef
  • Hyr o öyle bir şey değil sen % atarda sana karşı 8 kişilik bir party varsa sana kutu gelmez.

% atınca büyük ihtimal gelir!!!!!

Ayrıca Abyss Fire diye bir şey duydun mU?

Ayrıca kutu ilk % atana gelir diye hesaplanmış kutunun gelmesi için kişinin yada partynin yaratığın hp sinin yarısından fazlasını indirmesi gerek, bossların hpsi fazladır ve bu yüzden canını indirmek zordur, % atınca canının %10 gidiyor ve büyük bir damage vermiş oluyorsun bu sayede kutunun gelme olsalığı artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 1 Eylül 2007; 16:59:17 >
  • HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BEYLER...SAĞOLUN VAROLUN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

Ya % ile ne Alakasi Var Ya Kutu Droplari[Kutunun Kime Acilacagi] $oyle hesaplanir:

8x 1 Party ve

% ile Alakasi Yoktur.

derslerinizi çok kötü olmalı bak felankor 2000000 canı adam buna % attı 200000 vurdu bunun canı şimdi 1800000 oldu sonraki yüzdeyi atan arkadaşımız 180000 vurur yani ilk %deyi atan adam daha fazla vurur kapiş

Adam % i Atti yatti Warriorun Biri Geldi Toplamda Felankora 210000 Vurdu kutu genemi ilk yuzdeyi Atana Acilcak ? Ayrica Derslerle ne Alakasi Var ? Matematik Diyosan Yukardaki i$lemlerin hangisi Yanli$ ? Mantik Diyosan Ben Sana Bilgisayar programlarinin Mantiklari hakkinda Makale yazarim.!! $u anda Ozel Bi $irketin Programlama Departmaninda Cali$iyorum. Ve Oyun ve Masaustu Programcilikda Ilerliyorum Sen neden Bahsediyosun ??

ha KAPI$$$$ ???

• walla %10 %5 genellik tek keserken işe yarıyor ama boss eventlerde ilk %i vuranda alabiyor Mesela ßizim geçen clan ba$kanı ilk %10'nu felankora 100bin vurdu kutu cıkardı drop rof (ring of felankor)
  • o dediğin oLay sadece FeLankor , Ultima ve İsiLoon'da geçerlidir ezik bosslarda kim keserse o aLır
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

o dediğin oLay sadece FeLankor , Ultima ve İsiLoon'da geçerlidir ezik bosslarda kim keserse o aLır

ee o zaman boss eventlerde warrior,priest,magelerin felankor,ultima ve isiloon gibi bosslardan drop alması imkansız gibi bişey.59 lvl classic bi ardream asas'ı boss eventteki 80 lvl warriora göre kutu açma ihtimali daha çok mu?
    Her Durumda Avantajlı olan asasların boss droplarında da şanslı olmasına şaşırmadım.Bu oyunun iyice cılkı çıktı zaten her taraf asasla dolu.böyle giderse ortalıkta asasdan başka char kalmıycak

• quote:

Orjinalden alıntı: sirkiller17

quote:

Beyler Asasların Bildiğimiz Gibi %5 ve %10 Skilleri War Duyduğuma Göre İlk % atana Kesin Kutu Ona Mı Çıkıo.._?

Ancak hpsi yüksek bosslarda bu geçerlidir.Isilion,Ultima ve Felankor gibi...Ancak diğer bosslarda en avantajlı olanlar warriorlardır

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkiller17

quote:

Ancak hpsi yüksek bosslarda bu geçerlidir.Isilion,Ultima ve Felankor gibi...Ancak diğer bosslarda en avantajlı olanlar warriorlardır

%10 %5 i atar sonra dalmassa öldürene düser kutu bi süre sonra vurduğunun etkisi gidiyo ya da ben öle biliorum

• abyyss fire alın keyfinize bakın !
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

8x 1 Party ve

% ile Alakasi Yoktur.

derslerinizi çok kötü olmalı bak felankor 2000000 canı adam buna % attı 200000 vurdu bunun canı şimdi 1800000 oldu sonraki yüzdeyi atan arkadaşımız 180000 vurur yani ilk %deyi atan adam daha fazla vurur kapiş

Adam % i Atti yatti Warriorun Biri Geldi Toplamda Felankora 210000 Vurdu kutu genemi ilk yuzdeyi Atana Acilcak ? Ayrica Derslerle ne Alakasi Var ? Matematik Diyosan Yukardaki i$lemlerin hangisi Yanli$ ? Mantik Diyosan Ben Sana Bilgisayar programlarinin Mantiklari hakkinda Makale yazarim.!! $u anda Ozel Bi $irketin Programlama Departmaninda Cali$iyorum. Ve Oyun ve Masaustu Programcilikda Ilerliyorum Sen neden Bahsediyosun ??

ha KAPI$$$$ ???

cnm benim felankora 2 kişi dalmas orda en az 30 kişi olsa herbirine 66666 damge düşer ama o ilk vuran 200000 vurcağı için çoğunlukla ona gider ama diğosun biri 210000 vurcak ama o 30 kişinin verdiği damageyle 210000 vurması imkansız verdiğin işlemler doğru ama mantık kötü özür dilerim

d.n:senden özür dilerim mesajımın hakaret içeren bölümü sioyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.