Fener bölümünde bir tane eleştirisel bir tane araştırmacı konu yok bir tane fikirsel anlamda tartışmanın önermenin döndüğü konu yok.kaızm trafik kazası geçirmiş benden önce gidersin miş kankalar bardaymş.forumlar neden var?
ligler üstrelik devam ederken bile konuşacağanız konu yoksa bakış açınızı biraz genişletmeniz gerekiyor boş değil dolu konuşun bölüm şu an kan ağlıyor bir tane dolu konu yok 1 tane yok
Burada pek fazla futbol konuşulan konu göremezsin. Genelde idrar yarıştırılır. Biri 8 resmi koyar, diğeri avrupa kupaları resmi filan. Klasik şeylerdir bunlar. Birileri konu hortlatır "azuahuahuaasdada" bak bakem zamanında ne yazmış, çok tatmin oldum, horkazım oldum der. Bir başkaları hayatının anlamı yaptığı bu bölümün ss'lerini bilgisayarlarında saklar ve onalrı koyar "azuahua bak bende neler var" der.
Fener bölümünde bir tane eleştirisel bir tane araştırmacı konu yok bir tane fikirsel anlamda tartışmanın önermenin döndüğü konu yok.kaızm trafik kazası geçirmiş benden önce gidersin miş kankalar bardaymş.forumlar neden var?
ligler üstrelik devam ederken bile konuşacağanız konu yoksa bakış açınızı biraz genişletmeniz gerekiyor boş değil dolu konuşun bölüm şu an kan ağlıyor bir tane dolu konu yok 1 tane yok
Burada pek fazla futbol konuşulan konu göremezsin. Genelde idrar yarıştırılır. Biri 8 resmi koyar, diğeri avrupa kupaları resmi filan. Klasik şeylerdir bunlar. Birileri konu hortlatır "azuahuahuaasdada" bak bakem zamanında ne yazmış, çok tatmin oldum, horkazım oldum der. Bir başkaları hayatının anlamı yaptığı bu bölümün ss'lerini bilgisayarlarında saklar ve onalrı koyar "azuahua bak bende neler var" der.
Yanlış yerdesin yani.
diyene bakın hele..
Lanetli adam. Ne zaman Fenerbahçe kaybedecek diye konu açsan kazanıyordu. İyi oldu banlandığın.
boşsunuz demekle olmuyor bu işler, burada kimin boş kimin dolu olduğunu bilemezsin... böyle bir genelleme yapamazsın. sanafutbol dersi vermeyeceğim. ha istersen ayrı...
senin bu güne kadar açıpta tepki almadığın bir tane konu göster sonra gel boşsunuz arkadaşlar de, ki ben senin arkadaşın değilim. burada ne yi tartışacaksın,? neyin doğru veya yanlış olduğunu söyleyeceksin, söyleyeceksin de ne olacak. kim yanlışı düzeltecek, hangi takım der ki a şu forumda şu konu hakkında şöyle yorum var doğru diyorlar gel onu yapaım,
burada birsürü çoluk çoçuk var, aklı başında olmayan yaşını almış insanlar var. düzgünce giden konunun içine edecek bir sürü şahıs var. ki zaten düzgünce yazanlarda arada kaynayıp gidiyor...
Onu bunu bırakın da bu konu nasıl hala silinmedi ona şaşıyorum...
Acaba odasındaki Golem ve Haunga ne oldu
Sanki Gs ve Bjk bölümlerinde var az elestirsen 100 kisi nasil taraftarsin ayagina saldiriya geciyor coguda bos kisiler bu iste Fb taraftarida demekki digerleri gibi.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir toplumda yaşıyoruz ve bu devam ettiği müddetçe asla yapıcı tartışmalarda bulunamayız sadece ve sadece yakar yıkarz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme