Şimdi Ara

BOSTANCI'DA HANGİ ALFA ROMEO SERVİSİ ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
10.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaynarcali_30

sportivo evet 10 numara bir yer ama parasıda öle :) 1 kere aracımı götürdüm 750 tl ye zor cıkardım :)

dostum fiyat ne yapıldığına göre değişir.

benim 2 milyar bıraktığım da oldu ama salıncak (alt-üst), bilimum bilya, viraj demirleri, varyatör, enjektör temizliği, diskler+balatalar, yağ ve filtreler vs bir ton şey değişti.
  • Bu servise de bakabilirsiniz tavsiye ederim istanbulalfa.com
  • Parça satışı için eticaret sitelerini ben yaptım diye söylemiyorum ama kendileri 10 numara insanlar gidip tanışmanız bile sizin için iyi olacaktır.http://www.alfasportivo.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar bende de 97 model 146 L var.Araçta hareret sorunu var bizim burdaki ( sarıgazi) ustanın birine verdim yaptım dedi fakat sorun devam ediyor, başka ustalara gösterdim biz anlamayız bu araçtan dediler :-). İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir tamirci usta var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leon5366

Slm arkadaşlar bende de 97 model 146 L var.Araçta hareret sorunu var bizim burdaki ( sarıgazi) ustanın birine verdim yaptım dedi fakat sorun devam ediyor, başka ustalara gösterdim biz anlamayız bu araçtan dediler :-). İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir tamirci usta var mı ?

Carium ve alfist e sakin gitmeyin maslak da alfa milano var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.