Evet çünkü bu sene zevkine sınava tekrar girip birçoğunuzu eleyeceğim |
Boşuna sınava hazırlanmayın. (2. sayfa)
-
-
hehe, hayal dünyanda yaşamaya devam et. Bak açtılar ikinci dönem melih, gittin okuluna bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıktık la valla bıktık
Veya b*lkent gibi bir üniversiteye gidip covid yokmuş gibi bir yükseköğrenim hayatı geçirebilirsiniz
Histerikler toplanmış. Türkiyede covid'den daha büyük sorunlar var. Bu sene olmazsa seneye seve seve açacaklar.
-
b*lkenti kazanabilseydik de covid yokmuşcasına gitseydik okulumuza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 2 Ocak 2021; 14:7:25 > -
Evet o kadar adam yanıldı bizim forumdaki daha üniye yeni geçmiş adam büyük oyunu gördü -
quote:
Orijinalden alıntı: TROHNET
Evet o kadar adam yanıldı bizim forumdaki daha üniye yeni geçmiş adam büyük oyunu gördümee mee
mee mee
-
Tmm -
"Önümüzde insanliğın tarihinde karşılaştığı en büyük tehdit olan covid19 var."
ayy lmao
ispanyol gribi veba ve koleranın ne olduğunu bilmeyen çe o me a re ler kuduruyor
-
kanka senin türkçe netleri nasıldı
-
Bruh
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beausejourarkadaşı geçen sene dinlemiştim sınava girmedim yaz boyu udemyden bitcoinle ilgili kurslar aldım elimde sermaye olarak 1500 dolar vardı şuan hepsini batırdım babam işe gir çalış diyo markette kasiyer olarak başlıyorum yarın işe
Üniversite diploması olmadan nasıl kasiyer oldunuz hocam? Benim bütün tanıdıklar üniversite mezunu kasiyer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X