Şimdi Ara

Boşuna umutlanmışız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vallahi sezon başı giç umudum yoktu. Fernando, Gomis, Belhanda, Mariano, Maicon takıma geliyor dediler inanmadım. Dursun Özbek bunları alamaz dedim hepsini aldı. Millet österdunsu eleriz diyodu benim ise içimde bi şüphe vardı. Trömsö gibi oldu elendik.
    Ligde ilk 8 hafta çok iyiydik ben hala umutlu değildim. Tudor ve Dursun var çünkü.
    Bakın 16. Haftaya geldik 0 derbi galibiyeti, deplasmanlar rezil.
    Tudor gitmedikçe bu takım şampiyon olamaz. Beşiktaş yine ligi siler süpürür.
    Özet geçersek tudor Allah senın belanı versın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşver umutlansınlar. Biz Tudorla olmaz dediğimizde, yenilgileri sıcak havaya bağlayanların, milli maç arasına bağlayanların, Gomis var bizde yeeaaaa diye geçinen insanların da umutları yakında bitecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor'un İstanbul'a indiği anda takımdan uzaklaşması lazım. Ayıp ya.

89.dakikada Eren'i oyuna ne halt etmeye alırsın ki. Nasıl bir teknik/taktik bilgin var senin.

Takımın koşmaktan başka bir şey yaptığı yok. Ne soğutma, ne top çevirme. Anca basıyorlar. Rakip üstüste 2 pas yapınca takım dağılıyor doğal olarak.

Riekerink bundan milyon kere daha iyiydi. Hatta hamza bile...
  • 8 hafta yenilmiyosun sonra her hafta taktik değiştiriyosun 4-3-2-1 , 4-4-2 , 3-4-2-1 bütün olayı b.. ediyosun. 8 puanlık farkı 1'e indiriyosun. Aykut suni diyince dalga geçtik ama cidden suniymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim Dursun brotherslarin vizyonu çapları bu kadar. Kulubun 2 efsanesi Ergin Ataman ve Fatih Terim boşta su an. Euroleugue seviyesindeki basket takimi su an eurocuptan elendi ligde de playoffa kalir mi mechul. Futbolda da stajyer riekerinkten sonra kondisyoner tudora takımı emanet ettiler. Halimiz ortada. Tudor gitse bile bunlar fatih terimi falan getiremezler kendi gibi capsiz birilerini bulurlar bein sporttan bulent korkmazi falan ayartirlar en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.