< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boşuna Yurtdışı Hayalleri Kurmayın (2. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
Alıntıları Göstergökhan nerde la söyle beni arasın
-
ilk önce bir vize almayı deneyin de. sonra bakarsınız. kendinizi de ezmeye gerek yok.
ingilterenin en zengin insanlarından biri türkiyede kömürlükte yaşayan bir çocuktu. genelleme yapmak her alanda zararlı. burada başarılı olmayan orada olabilir. tam tersi durum da olabilir.
ikinci olarak;
beyin göçü her durumda kötü bir şey değil. çin, japonya, hindistan yıllardır çok büyük ölçülerde beyin göçü veriyor.
son olarak;
gidenlerin hepsi en kalitelisi en iyisi en mükemmeli insanlar değiller. çoğu bile değil. amele göcü dediğin şey var. hatta bu kitle avrupada daha rahat tutunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 3 Haziran 2021; 11:54:48 >
-
Son iki cümlenize kadar biraz hak veriyordum ama yanlışsınız bu ülkenin anahtarı teslim edileli savaşsız işgal edileli baya oluyor.
Ayrıca başarıdan kastınız ne olduğuna göre değişir burda doktor bile 1000dolar maaş alıyor.
Az çok deneyimli,iyi yerden mezun mühendis 400-500dolara köle gibi çalışıyor.
Bu tarz eğitimli meslek sahibi insanlar yurtdışına kaçar tabiki ve çok daha iyi bir ekonomik seviyeye ulaşırlar.
Ayrıca amelelerde kaçabiliyor ilginç şekilde youtube'da denk gelmişsinizdir burda at hırsızının teki amerikada taksicilik yapıyor iyi günde 500dolar alıyor vesaire.
Burda hiçbirşey alamıcak ve iyi yaşayamıcak vasıfsız kişi amerikada ev alamasada upper-class bir mahallede yaşayamasada gayet iyi bir yaşam sürebilir istediği teknolojik ürünü alabilir 2000motor arabaya binebilir sağlıklı beslenebilir tabi onların ilk başta Amerikaya gitmesi ve kabul edilmesi daha zor doğal olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Haziran 2021; 12:13:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
restorant veya tuvalet temizlenir. 5-10 sene rezillik çekersin. Emekli olur Türkiyeye döner kral gibi yaşarsın gidenlerin çoğu da öyle yapıyor zaten
-
Dili olan konuşuyor.he he öle he he
-
Hocam o arkadaşa cevap vermeyin. Yurtdışına giden herkesi kıskanıyor. Herkese ülkenizde kalın yurtdışında napacaksın diyor fakat kendisi amerika’ya hamallığa gidicem diye konu açıyor .
eminim ki bütün gün google’da yurtdışına gitmenin yollarını aratıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işletmeyi 6.5 senede bitirdim başarısız bir öğrenciydim sonra azmettim dilimi geliştirip viyana üniversitesine yüksek lisans kabulü alıp vize başvurusu yaptım 2 gün öncede ulusal vizem onaylandı kısacası kendin başaramayıp millete saçma sapan umutsuzluk aşılama ağlayarak günlüğüne yazmanı tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X