Şimdi Ara

Bot ile köyünüze saldiri videolarini paylaşabilirsiniz bu başlik altinda!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda bot kullanımı son sürat devam ediyor.
    İşlerim yüzünden 1 hafta köyüme bakamadım doğal olarak dünya kadar saldırı almışım..
    hakkıyla saldırana eyvallah da çoğu saldırı barbar-okçu goblin-okçu barbar-goblin şeklinde ve de düzenli bişekilde köyüme dört bi taraftan saldırarak gerçekleşmiş.
    Adı üstünde oyun bu eğlenmek daha güzel vakit geçirmek için stres atmak için oynanmalı..
    Bu başlık altında size de olası yapılan ( botla yapıldığını düşündüğünüz) saldırıları paylaşarak oyun yönetiminin bu kişileri takibe almasını sağlayabilirsiniz.

Umarım faydalı bi paylaşım olur tüm coc severler için..Herkese iyi oyunlar iyi yağmalar

• Yaklaşık 4-5 aydır bot kullanıyorum daha başıma bir iş gelmedi gelenide görmedim. Kısacası boşa uğraş. Surun tanesi olmuş 1m, 1 tane x yayı basmak olmuş 7m onu elle kasmakla uğraşamam hiç. Savaşlarda gayet güzel eğleniyorum ve köyümün yükseltmelerini yaparkende 2 ton uğraş vermeden hallediyorum, tavsiye ederim. Th8 bilemedim th9 da botsuz çekilecek çile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 8 Şubat 2016; 0:54:03 >
  • dört taraftan saldırı olayını kapatılabiliyor.
    yani sizin normal gördüğünüz bir saldırı da bot saldırısı olabilir.
  • sadece toplaycı yakıkından random hızda insan gibi gurup gurup birlikleri bırakıyor bot oldunu anlamanız mümkün değil yani pro botçular mümkün değil yakalanmazlar.

ki çoğu ölü köylere saldırıyor yani sizin gibi 10 gün sonra oyuna girip saldırıları izlicek kişi sayısı milyonda bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Yaklaşık 4-5 aydır bot kullanıyorum daha başıma bir iş gelmedi gelenide görmedim. Kısacası boşa uğraş. Surun tanesi olmuş 1m, 1 tane x yayı basmak olmuş 7m onu elle kasmakla uğraşamam hiç. Savaşlarda gayet güzel eğleniyorum ve köyümün yükseltmelerini yaparkende 2 ton uğraş vermeden hallediyorum, tavsiye ederim. Th8 bilemedim th9 da botsuz çekilecek çile değil.

nasıl yapıcaz yardımcı olurmusun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Yaklaşık 4-5 aydır bot kullanıyorum daha başıma bir iş gelmedi gelenide görmedim. Kısacası boşa uğraş. Surun tanesi olmuş 1m, 1 tane x yayı basmak olmuş 7m onu elle kasmakla uğraşamam hiç. Savaşlarda gayet güzel eğleniyorum ve köyümün yükseltmelerini yaparkende 2 ton uğraş vermeden hallediyorum, tavsiye ederim. Th8 bilemedim th9 da botsuz çekilecek çile değil.

2 tane th11 sattım. Full hero ve full savunma sayılır. 2 3 parça birsey kalmıştı o kadar. Eğer Th8 th9 çekilmez ise tavsiyem hiç th10 olmayın. Hatta th11 i hiç düşünmeyin bile.

Son sattığım köye takastan full 30 30 hero full duvar th9 aldım. Aldığım gibi de binayı 10 a bastım. Su an son gunleri sampiyona goturuyorum.Meğer th9 son guncellemeden sonra cicek olmuş cicek. Sadece th9 döverek kupayı çık çıkabildigin kadar.

Ha botla yapıp satacaz zaten diyorsanız, boşuna pc elektriği yakmayın bir zaman sonra hiç para etmeyecek o botla duvarlanmis köyler.
    Yok gerekeni yapıp th10 th11 olacam gözüm yukarda diyorsanız, o sizlere gelmez
    Neden gelmez? Th8 th9 a çekilmez diyen th10 th11 hiç kasamaz. Hadi bazılarınız azimli çıktı köyü fulledi diyelim, e hersey esas o zaman başlar o isler çoğu insana uymaz. Çünkü yolun sonu sandığınız pamuk eller cebe denen başlangıç.
    Botla modla yapsanız da sonu belli....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• setek01 kullanıcısına yanıt
    Çekilecek çile olayı biraz göreceli. Maalesef paso telefonu cıkartıp saldırı yapacak kadar boş vaktim olmayabiliyor. Bu oyunu ne ciddiye alıyorum nede belli bir yere gelme hayallerim var. Sadece klan ortamı ve klan savaşlarından eğleniyorum ve eğlendiğim sürece aynı şekilde devam etmeyi planlıyorum. Eğlenememeye başladığım zamanda bu oyun ile yollarımızı ayırırız hiç sorun değil. Farketmişsinizdir ki oyunu ciddiye alan birisi değilim bu yüzden bu oyun içinde geceleri bilgisayar açık bırakacak değilim. Yaptığım işlerden dolayı elimde muhakkak bir sunucu olması gerekiyor ve botuda bu sunucu üzerinde çalıştırıyorum. Kendiniz hariç başkalarınıda düşündüğünüz içinde teşekkürlerimi iletmeliyim. Ganimetiniz bol olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Tabi ki herkes dilediği şekilde oynar. Burada bir sıkıntı yok, sanıyorum benim açımdan sizin tarzınızda da sıkıntı yok. Vps ile bot yapan yakın arkadaşlarım da var ayrıca. Taş alarak yaptılar üstelik. 11 seviye duvar için.

Ama belirli bir grup var forumda, bunu şahsi mesele haline getirmişler, bağımsızlık mücadelesi veya milli mücadele haline gelmiş bot meselesi. Spcell bizi bitiremez modundalar. Yahu nerdeyse Spcell oyunu bitiriyordu, zaten noobluğun başında oyun yapımcıları var, depremiydi zehiriydi bir zamanlar tarzı olan oyunun içine ettiler, yapıyorsanız yapın da mücadele haline getirmeye ne gerek var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bazı insanları anlamak gerçekten güç. Bot kullanıpta niye kullandığını bilmeyen bir kitle dahi var. SPcell istese pekala bütün mod olsun hile olsun hepsinin kökünü kazıyabilir ama işlerine gelmiyor belliki. Dediğiniz gibi botu mücadele haline getirmiş kitleye bende anlam veremiyorum. Birde normal oynayanları ağır eleştiriye tabi tutanları var. Sonuçta herkes istediği gibi oynar. SPcellin forumunu yakından takip ediyorum ki Th11 güncellemesinden sonra kapıya kilidi vurup gitseler şaşırmazdım o derece kötü bir ortam oluşmuştu
  • Bot nedir bre kardeşim nasıl zevk alabiliyorlar? Oyunun zevki, para toplarken aman saldırmasınlar, saldırdılarmı acaba gibi endişelerdir bence.
    Ha ama şöyle birşey var yarım saat arayıp gani bulamıyorsun, çıdlırtıyor insanı işte o. Sonra bota başvuruyorsun. Ona bişey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda her seviyenin kendine göre güzelliği var..bazı arkadaşlar hemen th9 th10 olayım deyip basıyorlar merkez binayı sonra da vay efendim duvarlar şu kadar para yok ganimet bulamıyoruz..tüm seviyelerde her şeyi fulleyip(duvarlarda dahil) bir üst kademeye geçince inanın iksirde kasıyrsunuz altında kara iksirde BOTSUZ...
    zaten oyunun tadı da anca bu şekilde çıkar.klan savaşları da ayrı bi tatmin yeri onun havası mücadelesi apayrı zaten..
    yok ben sadece gelişmek için bot kullanıyorum vay efendim işte duvarlar kahramanlar çok pahalı şeklinde basit ifadelerle botu savunmanın hiç bi anlamı yok maalesef
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    zamanında geçmediğin her üst seviye sana ızdırap gelir kusura bakma..ama her insanda olduğu gibi içinde olan en iyisi ben olacam en üst seviye ben olacam duygusuyla maalesef eğlence için yapılan oyunlarda bile yok bot kullanarak yok başka illegal yollardan gelişerek kendinize yazık ediyorsunuz
    hocam oyunun güzeelği zaten orada..güncellemeler yenilikler olmayacaksa herşey ilk çıktığı şekilde kalacaksa oyunu oynamaya ne gerek var :D o zaman ver herkese son seviye köy millet klan savaşı yapsın :) atari de oynanan mario da efsane ama şimdi parayı bulsan atari yerine play station, pc alırsın çağın gerektirdiği bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: risperidon

oyunda her seviyenin kendine göre güzelliği var..bazı arkadaşlar hemen th9 th10 olayım deyip basıyorlar merkez binayı sonra da vay efendim duvarlar şu kadar para yok ganimet bulamıyoruz..tüm seviyelerde her şeyi fulleyip(duvarlarda dahil) bir üst kademeye geçince inanın iksirde kasıyrsunuz altında kara iksirde BOTSUZ...
    zaten oyunun tadı da anca bu şekilde çıkar.klan savaşları da ayrı bi tatmin yeri onun havası mücadelesi apayrı zaten..
    yok ben sadece gelişmek için bot kullanıyorum vay efendim işte duvarlar kahramanlar çok pahalı şeklinde basit ifadelerle botu savunmanın hiç bi anlamı yok maalesef

Bugün yeniden başlasam:
    1. Dev okçu barbarın duvarcı ve sihirbazın yükseldiği her seviyede ordu kamplarını da yükseltip 200 askerlik th7 ye kadar köyü yükseltirim.
    2. Th7 yi duvar dahil full yapar, 4 kışlayı da ejderha kışlası yapar tüm büyüleri madenleri de bitirip tam fullleyip th8'e geçerim.
    3. Th8 de dev okçu barbar duvarcı ve sihirbazı 5 yapar, havan sihirbaz kulesi top ve okçuları bitirir, bu arada barbar kralı da 10 yapar, kara iksir deposunu bina bitişinde 80k full olacak şekilde hiç takılmadan th9 a geçerim,
    4. Th9 da ne varsa yaparım. Ama kral kraliçe 30 olmuşsa labda kalanlara takılmadan ( walkryie hız büyüsü gibi) th10 a geçerim.
    5. Th10 da Mevcut güncelleme koşulları lehte değişmediği sürece full bitmeden th11 e geçmem.

Bunları yapan her oyuncunun zaten en kötü bütün duvarları 9. seviye olur, aktif olan birazını da 10 yapar.

Amaç en yararlı şekilde bireysel gelişim ise doğrusu bunlardır, ama klan savaşı gibi etkinlikler olunca bu şekilde olmayacaktır. Th8 de özellikle golem Pekka ve binici gibi yükseltmeler biraz zaman alacak ve bunu tercih eden oyuncu th9 a daha sonra geçeceği için kraliçe ve kral yükseltme süreci daha uzun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 10 Şubat 2016; 19:32:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: risperidon

oyunda her seviyenin kendine göre güzelliği var..bazı arkadaşlar hemen th9 th10 olayım deyip basıyorlar merkez binayı sonra da vay efendim duvarlar şu kadar para yok ganimet bulamıyoruz..tüm seviyelerde her şeyi fulleyip(duvarlarda dahil) bir üst kademeye geçince inanın iksirde kasıyrsunuz altında kara iksirde BOTSUZ...

Bugün yeniden başlasam:
    1. Dev okçu barbarın duvarcı ve sihirbazın yükseldiği her seviyede ordu kamplarını da yükseltip 200 askerlik th7 ye kadar köyü yükseltirim.
    2. Th7 yi duvar dahil full yapar, 4 kışlayı da ejderha kışlası yapar tüm büyüleri madenleri de bitirip tam fullleyip th8'e geçerim.
    3. Th8 de dev okçu barbar duvarcı ve sihirbazı 5 yapar, havan sihirbaz kulesi top ve okçuları bitirir, bu arada barbar kralı da 10 yapar, kara iksir deposunu bina bitişinde 80k full olacak şekilde hiç takılmadan th9 a geçerim,
    4. Th9 da ne varsa yaparım. Ama kral kraliçe 30 olmuşsa labda kalanlara takılmadan ( walkryie hız büyüsü gibi) th10 a geçerim.
    5. Th10 da Mevcut güncelleme koşulları lehte değişmediği sürece full bitmeden th11 e geçmem.

Bunları yapan her oyuncunun zaten en kötü bütün duvarları 9. seviye olur, aktif olan birazını da 10 yapar.

Amaç en yararlı şekilde bireysel gelişim ise doğrusu bunlardır, ama klan savaşı gibi etkinlikler olunca bu şekilde olmayacaktır. Th8 de özellikle golem Pekka ve binici gibi yükseltmeler biraz zaman alacak ve bunu tercih eden oyuncu th9 a daha sonra geçeceği için kraliçe ve kral yükseltme süreci daha uzun olacaktır.

hocam aynı şeyden bahsediyoruz zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.