Şimdi Ara

*Bot katliam*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Evet arkadaşlar hergün 5-6 saat botlarla uğraşıyoruz. Amacımız botları kesip hem level düşürmek hemde itemler,elementler,elixirler v.b konmaktır.

* Önce tradere gidip 1 tane mal alıyoruz. Getirip kapı önünde "Light" bow npc thiefi cıkartıyoruz. Sonra hotanın sağ çıkış tarafında kapı ağzında duruyoruz. Gelen botların duracağı yerde sizde durun zaten vuran thiefin lighti diğer botlarada yansır ve ölürler. SSlerle güzelleştiriyorum .

*Bot katliam*
     *Bot katliam*
     *Bot katliam*
     *Bot katliam*
     *Bot katliam*
     *Bot katliam*
     *Bot katliam*
     *Bot katliam*

Tabi oyunculardan gelen tebrikleride hakkediyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hahah bende bunun videosu var bulursam ekleyeyim
  • Geçen 1 botu çıplak kasmaya yolladım

• Üçkağıtçı
  • Aslında her serverda 7/24 olacak şekilde kapı önleri tutulursa belirli bir süre sonra oyunda boş spotlar gözükmeye başlar. Gold botlar artık Roc Mountain bölgesinide işgal etmiş durumda virüs gibi yayılıyorlar. Tabi dediğim şeyin yapılması için her serverda gönüllü bir ekip lazım, herkez günde 1 saat bu işi yapsa g-bot katliamı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Aslında her serverda 7/24 olacak şekilde kapı önleri tutulursa belirli bir süre sonra oyunda boş spotlar gözükmeye başlar. ****otlar artık Roc Mountain bölgesinide işgal etmiş durumda virüs gibi yayılıyorlar. Tabi dediğim şeyin yapılması için her serverda gönüllü bir ekip lazım, herkez günde 1 saat bu işi yapsa g-bot katliamı olur.

Valla biz Vardiyali çalışıyoruz. Dediğinize katılıyorum
  • Apollo'da dörtgen içine aldığım charlardan sürekli slaveler çıkıyor ve bunlardan 3-4 tane var,slaveler onlara saldırmıyor nasıl oluyor bilmiyorum...
    Bu slavelerde senin yaptığın gibi geleni geçeni biçiyor

*Bot katliam*

• Buyrun bir zamanlar tanık olduğum video..Süper eğlenceli bir şey.
  • @Lurtz
    Sonrada goldlara zam geldi diye ağla

@YateQo
    Onlara neden saldırmıyor söyliyim görünmez oldukları için iyide ben nasıl görüyorum dersede sbota görünmezleri görmek için olan " Show players under stealth or invisible mode " işaretlemişsin farketiysen Eu charda koşma skilli var
  • @RevoLite
    Hiç mi bitmiyor bu görünmezlik
  • Bende Thiefim 1 tane de bana mal verin yoksa yıkarım öküzünüzü!!

• quote:

Orijinalden alıntı: RevoLite

@Lurtz
    Sonrada goldlara zam geldi diye ağla

@YateQo
    Onlara neden saldırmıyor söyliyim görünmez oldukları için iyide ben nasıl görüyorum dersede sbota görünmezleri görmek için olan " Show players under stealth or invisible mode " işaretlemişsin farketiysen Eu charda koşma skilli var

Bana görünmezlikte işlemiyor, stun atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Hiç mi bitmiyor bu görünmezlik

Bitiyor bittiği gibi tekrar açıyor otur izle istersen
  • bir serverde yapılmıştı Türkler bitirdi en sonunda katliamı diyolardı
  • bu katliamı en iyi wizler yapar yha :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: max2003

bu katliamı en iyi wizler yapar yha :DDD

Ölür la wizardlar
  • Charın çok güzel aklıma geldide sormak istedim charın statlarını nasıl dağıttın bende böyle bir yapılandırma düşünüyorumda sp'de var sana bir danışayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Charın çok güzel aklıma geldide sormak istedim charın statlarını nasıl dağıttın bende böyle bir yapılandırma düşünüyorumda sp'de var sana bir danışayım dedim

8-1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.