Şimdi Ara

BOT YAPMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
11.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuftunchh

Neden imkansız olduğunu anlayamadım hocam?

Alıntıları Göster
    İstediğin şey flash ta geliştirilmiş bir yazılıma müdehale etmek. Flash derlenmiş bir ortamdır.

Sen derlenmiş yazılım içine yeni değişkenler, ekran elementleri vb istiyorsun.

Mümkün değil. Sana attığım video da iyi kötü cheat engine ile içerdeki değişkenleri değiştirebiliyorsun. ancak sana bu yetmiyor.

ekran üstünde yendi elemanlarını oluşturmak istiyorsun.

Derlenmiş edilmiş yazılımda, sen kafana göre değişken oluşturamazsın. Hadı flash ı bypass ettin bu sefer hazıfa da sorun çıkar, yazılım x mb yer ayırdı, sen bu ayrılan yere kendi oluşturduğun elemanı sokacaksın, sonra yazılım gelip oraya bir şey yazmak istediğinde güüm...

Bir kaç güne hevesin geçer. kolay gele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

İstediğin şey flash ta geliştirilmiş bir yazılıma müdehale etmek. Flash derlenmiş bir ortamdır.

Sen derlenmiş yazılım içine yeni değişkenler, ekran elementleri vb istiyorsun.

Mümkün değil. Sana attığım video da iyi kötü cheat engine ile içerdeki değişkenleri değiştirebiliyorsun. ancak sana bu yetmiyor.

ekran üstünde yendi elemanlarını oluşturmak istiyorsun.

Derlenmiş edilmiş yazılımda, sen kafana göre değişken oluşturamazsın. Hadı flash ı bypass ettin bu sefer hazıfa da sorun çıkar, yazılım x mb yer ayırdı, sen bu ayrılan yere kendi oluşturduğun elemanı sokacaksın, sonra yazılım gelip oraya bir şey yazmak istediğinde güüm...

Bir kaç güne hevesin geçer. kolay gele.

Alıntıları Göster
    Yıllardır nasıl hala yapılıyor hocam peki bu? Oluyor demek ki.

• Varmı örneği bakabileceğimiz ?
  • Arkadaşım sana tavsiye edebileceğim tek proğram AUTOHOTKEY olacaktır. Biraz uğraşırsan dilini öğrenip bilgisayara takla bile açtırabilirsin.. ama bot yazınca illa ki ban da kardeş oluyor.. anlıyorlar illa ki :)) bansız günler dilerim
  • quote:

Varmı örneği bakabileceğimiz ?
    Darkorbit packet bot yazarsan bir sürü video ile karşılaşabilirsin eski veya yeni olarak.
    Ultra Botsyoutube
    DOB - DarkOrbit Bot [Best Packet Bot]
    https://www.youtube.com/watch?v=IXnLDneZFrE

• yusuftunchh Y kullanıcısına yanıt
    Şimdi bana gösterdiğin video ile.

burada yazdıklarının hangisi örtüşüyor ?

quote:

PİRATE STORM DİYE BİR OYUN VAR VE BEN BU OYNA VE BUNA BENZER BİR ÇOK OYUNDA KULLANILABİLECEK BASİT BİR BOT GELİŞTİRMEK İSTİYORUM

AMACIM ŞU OTOMATİK OLARAK GEMİ ÖLDÜRTMEK

ŞİMDİ ÖNCELİKLE ŞÖYLE BİŞEY AYARLAMAM LAZIM EKRANDA MOBLARIN İSİMLERİ YAZIYOR VE BEN MOUSE OTOMATİK OLARAK BU İSİMLERİN AZ ALTINA SOL TIKLATMAK İSTİYORUM BÖYLE BİR PROGRAM YAZABİLİRMİYİM GHOST MOUSE DİYE Bİ PROGRAM VAR BU PROGRAM NE YAPARSANIZ AYNISINI TEKRAR EDİYOR HATTA METİN BELGESİ OLARAK KAYDETİP İCİNDEKİ BİRGİLERİ TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEKİLDE KOPYALARSANIZ İSTEDİĞİNİZ KERE TEKRAR EDEBİLİYOR

DİYELİMKİ BUNU AYARLADIK PROGRAM OTOMATİK OLARAK 'ASD' YAZAN YAZIYI GÖRÜYOR VE AZ ALTINA TIKLIYOR SONRA SPACE TIKLASIN VE 4 SANİYE UYUSUN (MOBU ÖLDÜRSÜN SPACE SALDIRI TUŞU OLACAK) SONRA 'E' (TAMİR) HARFİNE BASSIN BURAYA KADAR ZORUNLUUU...

Yazan elemanlar profesyonel, parası ile satıyorlar. Öyle oyun içinde gemi seçtim, sonra bunu patlattım yok. Bırakıyorsun hesabı senin adına oyun oynayıp puan topluyor. İkisi arasındaki farkı anlayabiliyormusun ?

Araba üstünden anlatayım, bu arkadaşların yaptığı LPG kiti takmak veya chip tuning, sen motor bloğuna müdehale istiyorsun.

• Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Hatta bu botları yapanlar oyunu yapanlardan bile daha bilgili. Çoğu tam zamanlı çalışan profesyonel yazılımcılar boş vakitlerinde botla uğraşıyorlar
  • quote:

Şimdi bana gösterdiğin video ile.

burada yazdıklarının hangisi örtüşüyor ?

quote:

PİRATE STORM DİYE BİR OYUN VAR VE BEN BU OYNA VE BUNA BENZER BİR ÇOK OYUNDA KULLANILABİLECEK BASİT BİR BOT GELİŞTİRMEK İSTİYORUM

AMACIM ŞU OTOMATİK OLARAK GEMİ ÖLDÜRTMEK

ŞİMDİ ÖNCELİKLE ŞÖYLE BİŞEY AYARLAMAM LAZIM EKRANDA MOBLARIN İSİMLERİ YAZIYOR VE BEN MOUSE OTOMATİK OLARAK BU İSİMLERİN AZ ALTINA SOL TIKLATMAK İSTİYORUM BÖYLE BİR PROGRAM YAZABİLİRMİYİM GHOST MOUSE DİYE Bİ PROGRAM VAR BU PROGRAM NE YAPARSANIZ AYNISINI TEKRAR EDİYOR HATTA METİN BELGESİ OLARAK KAYDETİP İCİNDEKİ BİRGİLERİ TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEKİLDE KOPYALARSANIZ İSTEDİĞİNİZ KERE TEKRAR EDEBİLİYOR

DİYELİMKİ BUNU AYARLADIK PROGRAM OTOMATİK OLARAK 'ASD' YAZAN YAZIYI GÖRÜYOR VE AZ ALTINA TIKLIYOR SONRA SPACE TIKLASIN VE 4 SANİYE UYUSUN (MOBU ÖLDÜRSÜN SPACE SALDIRI TUŞU OLACAK) SONRA 'E' (TAMİR) HARFİNE BASSIN BURAYA KADAR ZORUNLUUU...

Yazan elemanlar profesyonel, parası ile satıyorlar. Öyle oyun içinde gemi seçtim, sonra bunu patlattım yok. Bırakıyorsun hesabı senin adına oyun oynayıp puan topluyor. İkisi arasındaki farkı anlayabiliyormusun ?

Araba üstünden anlatayım, bu arkadaşların yaptığı LPG kiti takmak veya chip tuning, sen motor bloğuna müdehale istiyorsun.
    bunları ben yazmadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Hatta bu botları yapanlar oyunu yapanlardan bile daha bilgili. Çoğu tam zamanlı çalışan profesyonel yazılımcılar boş vakitlerinde botla uğraşıyorlar
    Ogame içinde bekliyos güzel BOT öle herşeye müdahale etmesin.. Madenleri benim yerime sölerden toplasın filoyu ay'dan aya istediğimiz saatte varacak şekilde konuş atsın biz gerisini hallederik..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.