Şimdi Ara

Bota nerede koyayım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 43 lvl glavier var ve bot kurucam nerede kurabilirim??

• Golemlere kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 4 Temmuz 2009; 23:53:21 >
  • ama bot bedava bot ismini söylesem sorun olurmu?*
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahşor

ama bot bedava bot ismini söylesem sorun olurmu?*

Bedava veya parayla aynı şey.Aslında bunwanglara koyman lazımda ordada gbottan geçilmiyor.Bence golemlere koy.
  • Başlık sakat

Soruna gelince en uygunu bunwang olur senin için ama orada bot kaynıyor o yüzden golem.
  • botun adı SroKing

char golemlerde yatarmı şaşalı bi seti yok adamın
  • quote:

botun adı SroKing

char golemlerde yatarmı şaşalı bi seti yok adamın

39-40 level canavarlarda yatarsa o charı bırak
  • deleteye bastım kardeşim şimdiden

edit pot oranı kaç olsun 2. derece iksir kullanıorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silahşor -- 5 Temmuz 2009; 0:16:48 >
  • Sroking bugları halletikten sonra kesinlikle sbotta rakip veya ondan iyi olur o bottaki auto script özelliği hiç bi botta yok 0 dan 52ye kadar o botla kastım hiç bi sorun çıkartmadı şükür konuya gelirsek

en zor levellerdesın neredeyse 2 haftada 1 lvl atlıyacaksın çünkü moblara 3-4 vuracaksın sen onu vurana kadar gbot bi tane nuke atcak ks olcak taxi öneririm yada event bolca katılmanı bende düşünüyorum penonlarda hayatta kasamam mecbur o lvlerde taxiye başlıacam
  • gold al full taxı 56 oldun muda penon wariorlara kur orda fazla g bot yoq 58 oldun mu oaradan yetılere 61 oldu mu oradan shakramlara 65 oldumu oradan karralara 68 e kdr böle dayan böle ben öle yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 5 Temmuz 2009; 10:03:13 >
  • ares serverini bi bilsen kardeşim karaokam gözükmüyor hertaraf gbot v ye basarak gidiyorum
  • quote:

ares serverini bi bilsen kardeşim karaokam gözükmüyor hertaraf gbot v ye basarak gidiyorum

persia da da aynı durum v' siz hotanda yürüyemiosunz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.